Experience Center Amersfoort

Geopend op afspraak en beperkte vrije inloop. Maak nu een afspraak.

In het Experience Center Amersfoort kun je onze fietsen testen. Kom langs voor inspiratie, deskundig advies van Gazelle-adviseurs of kom onze (elektrische) fietsen testen. 

  • Persoonlijk fietsadvies
  • Proefrit maken
  • Framemaat berekenen

Bezoek een Experience Center

Op afspraak of vrije inloop

De Gazelle Experience Centers zijn weer beperkt geopend voor vrije inloop. In verband met de veiligheid voor alle klanten en onze medewerkers hebben wij een beperkt aantal plekken voor vrije inloop. Wanneer je zonder afspraak naar een Experience Center komt krijg je geen uitgebreid fietsadvies. Je kunt wel ons gehele assortiment fietsen bekijken en eventueel zelf een proefrit maken op één van de testfietsen.

Houd je altijd aan de voorschriften en richtlijnen van het RIVM: Houd 1,5 meter afstand, raak geen showfietsen aan, geen zelfbediening bij de koffiehoek, geen gebruik van de toiletten en volg altijd de aanwijzingen op van ons personeel.

Met afspraak ben je er zeker van dat er 45 minuten een Gazelle-adviseur voor je klaar staat en dat je al je vragen kunt stellen en kunt proefrijden op onze fietsen.

Persoonlijk fietsadvies

Persoonlijk fietsadvies

Ons Experience Center in Amersfoort is geopend op afspraak en beperkt geopend voor vrije inloop. Voor een uitgebreid fietsadvies is het nodig een afspraak te maken.

De Gazelle-adviseurs staan voor je klaar. In Amersfoort test je al onze fietsen op de testbaan buiten. 

Plan je afspraak

Kom fietsen testen

Kom fietsen testen

Op dit moment is ons Experience Center in Amersfoort op afspraak geopend én is er beperkt toegang voor vrije inloop. Je kunt hier een afspraak plannen. Je kunt dan een proefrit maken op onze fietsen, mits je de voorgeschreven maatregelen rondom Corona in acht neemt. Dit doen onze adviseurs uiteraard ook.

Wil jij onze verschillende e-bike motoren vergelijken? Of ben je benieuwd welke framemaat het best bij je past? Test fietsen uit de verschillende Gazelle families op onze buiten testbaan.

Hoe werkt het testen?

Framemaat berekenen

Framemaat berekenen

Bij Gazelle weten we dat het niet altijd makkelijk is om de juiste framemaat voor je fiets te vinden. Je kunt deze uiteraard zelf berekenen, door je binnenbeenlengte te meten, maar bij ons Experience Center in Amersfoort helpen wij graag met het vinden van de perfecte framemaat. Je kunt altijd vragen of één van de Gazelle-adviseurs je helpt met het berekenen van je framemaat. Je krijgt dit advies ook mee naar huis, zodat je die weer mee kunt nemen naar de Gazelle-winkel. 

Plan je afspraak hier

Kom fietsen testen in Amersfoort

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten

Er vindt in onze Experience Centers geen verkoop plaats.

Let op: Wegens de maatregelen met betrekking tot COVID-19 zijn onze Experience Centers op afspraak open én is er beperkt toegang voor vrije inloop. Plan hier jouw afspraak.

Neem contact op

033-2533570

Plan Fietsadvies

Gazelle Experience Tour

Huur voor langere periode een e-bike

Bij Gazelle geloven wij erin dat jij zelf het best een e-bike kunt testen en beoordelen. Daarom kun je met onze Gazelle Experience Tour een aantal fietsen voor een langere periode mee naar huis nemen. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om elektrisch te fietsen met 45 km/h (speed pedelec), de connectiviteit van Gazelle Connect in een app of hoe het is een elektrische stadsfiets te hebben.

Ben je na de tour overtuigd, dan ontvang je de gebruikskosten retour op je aanschaf. Betaling voor de Experience Tour kan enkel via pin. 

Neem alvast een kijkje in ons Experience Center in Amersfoort

Neem hiernaast een kijkje in ons fiets testcentrum in Amersfoort, het Experience Center. In dit Experience testcenter kun je al onze fietsen en al onze e-bikes testen. 

Plan een afspraak zodat je zeker weet dat er iemand klaar staat om je vragen te beantwoorden. Kom onder het genot van een kopje koffie of thee testen.

Fietsen en e-bikes testen in Amersfoort

Wist je dat het heel makkelijk is om elektrische fietsen en gewone fietsen te testen in Amersfoort? In ons Experience Center, ook wel het testcenter van fietsen genoemd staan al onze e-bikes en gewone fietsen van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar.

Je kunt een afspraak maken om langs te komen. Wanneer je een Fietsadvies afspraak maakt staat er drie kwartier een Gazelle fietsadviseur voor je klaar. Je kunt al je vragen over elektrische fietsen laten beantwoorden en gemakkelijk je framemaat laten berekenen. Daarnaast ga je natuurlijk fietsen testen.

Het fietsadvies krijg je ook mee naar huis, wel zo makkelijk als je de fiets snel wilt hebben. 

Onze andere Experience Centers

Alleen e-bikes
Den Haag
Donau 108 2491 BC
Alleen e-bikes
Groningen
Helsingborgweg 2 9723 HN
Alleen e-bikes
Waalwijk
Havenweg 23 (industrienummer 1393) 5145 NJ
Alleen e-bikes
Nijmegen
Nieuwe Dukenburgseweg 9, 6534 AD