Experience Center Amersfoort

Kom fietsen testen in Amersfoort. Met of zonder afspraak.

In het Gazelle Experience Center in Amersfoort kun je al onze fietsen testen in verschillende framematen. Kom langs voor inspiratie, deskundig advies van onze adviseurs over bijvoorbeeld accu's, motoren en je framemaat. Of kom onze e-bikes testen. Kom, onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers, kennismaken met onze e-bikes en fietsen.

  • Persoonlijk fietsadvies
  • Proefrit maken
  • Framemaat berekenen

Aangepaste openingstijden

 

Wegens de aangescherpte maatregelen met betrekking tot het Corona-virus zijn onze Experience Centers tot en met 6 april gesloten.

Na 6 april ben je weer van harte welkom of plan hier alvast een afspraak. 

Kom fietsen testen in Amersfoort

Gazelle Experience Center Amersfoort
Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag gesloten


Let op: Wegens de aangescherpte maatregelen met betrekking tot het Corona-virus zijn onze Experience Centers tot en met 6 april gesloten.

Neem contact op

033-2533570

Plan Fietsadvies

De Gazelle Experience Tour

Bij Gazelle maken we de beste fiets-ervaringen mogelijk. Je kunt de ANWB, Telegraaf en de Consumentenbond laten testen en hun oordeel overnemen. Echter geloven wij erin dat jij zelf als geen ander het beste een e-bike kunt testen en beoordelen. Wat kun je verwachten van elektrisch fietsen met 45 km/h, connectiviteit in een app of volautomatisch fietsen?

Wij bieden je de kans nieuwe eigenschappen van elektrische fietsen voor een langere periode te ervaren. Zodanig dat jij kunt beoordelen hoe deze eigenschappen jouw gebruik van de e-bike nog aantrekkelijker maken. Neem daarom één van onze bovenstaande elektrische fietsen, voor een aantrekkelijke prijs, mee op een Gazelle Experience Tour. Ben je na de tour overtuigd, dan ontvang je de gebruikskosten retour op je aanschaf. Betaling kan enkel via pin. 

Reserveer je fiets hier

Neem alvast een kijkje in ons Experience Center in Amersfoort

Neem hiernaast een kijkje in ons fiets testcentrum in Amersfoort, het Experience Center. In dit Experience testcenter kun je al onze fietsen en al onze e-bikes testen. 

Kom onder het genot van een kopje koffie of thee testen. Of maak alvast een afspraak zodat je zeker weet dat er iemand klaar staat om je vragen te beantwoorden. 

Onze andere Experience Centers

Alleen e-bikes
Den Haag
Donau 108 2491 BC
Alleen e-bikes
Groningen
Helsingborgweg 2 9723 HN
Alleen e-bikes
Waalwijk
Havenweg 23 (industrienummer 1393) 5145 NJ
Alleen e-bikes
Nijmegen
Nieuwe Dukenburgseweg 9, 6534 AD

Fietsen en e-bikes testen in Amersfoort

Wist je dat het heel makkelijk is om elektrische fietsen en gewone fietsen te testen in Amersfoort? In ons Experience Center, ook wel het testcenter van fietsen genoemd staan al onze e-bikes en gewone fietsen van dinsdag tot en met zaterdag voor je klaar.

Je kunt tijdens openingstijden gewoon binnenkomen lopen, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken. Wanneer je een Fietsadvies afspraak maakt staat er drie kwartier een Gazelle fietsadviseur voor je klaar. Je kunt al je vragen over elektrische fietsen laten beantwoorden en gemakkelijk je framemaat laten berekenen. Daarnaast ga je natuurlijk fietsen testen.

Het fietsadvies krijg je ook mee naar huis, wel zo makkelijk als je de fiets snel wilt hebben.