Werken bij Gazelle

Altijd al willen werken bij het mooiste fietsenmerk van Nederland? Dit is je kans! 

Wij maken al meer dan 125 jaar kwalitatieve, lichte en comfortabele fietsen. Bij het ontwerpen van onze fietsen denken wij na over slim design en technische innovaties. Hier kun jij aan bijdragen. Voor elke opleiding of achtergrond is er wel een functie bij Gazelle. Verrassend breed en veelzijdig dus. De manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan, is onze verbindende factor. Bij Gazelle werken we met passie, vertrouwen, verantwoordelijkheid en plezier. Dat maakt ons sterk.

Historische werkplek

Historische werkplek

Bij Gazelle in het Veluwse Dieren werken elke dag zo'n 450 mensen. Per jaar maken wij 250.000 fietsen. 

Je werkplek bevindt zich direct in of naast de Gazelle fabriek. De fabriek waar al sinds 1892 fietsen worden gemaakt. Hoe historisch wil je het hebben?! Het middelpunt van het gebouw is ons bedrijfsrestaurant, waar je zowel fabriek als kantoor in kijkt. 

Neem een kijkje in de fabriek

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Talent wordt gekoesterd, ontwikkeling gestimuleerd. Het succes van Koninklijke Gazelle is direct afhankelijk van de competenties, initiatieven en toewijding van haar medewerkers. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat je je zowel persoonlijk als op kennisgebied blijft ontwikkelen. Daar bieden we dan ook alle kansen voor.

Dit betekent doorlopend aandacht voor scholing, bijscholing en zo nodig zelfs omscholing. Je bent nooit uitgeleerd. Aandacht voor competenties en inzetbaarheid is een zaak van de werkgever én van de werknemer. Eigen initiatief met betrekking tot ontwikkeling wordt dan ook zeer gewaardeerd.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden

Gazelle maakt sinds 2012 onderdeel uit van Pon. Pon is een van de grootste familiebedrijven in Nederland. Een internationaal handels- en servicebedrijf met een breed scala aan activiteiten. Binnen Pon zijn mensen het DNA van het bedrijf, waarbij mensen de passie hebben om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor hun daden nemen en plezier hebben in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt Pon sterk. Het is de manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan.

Lees meer over onze kernwaarden

Wat bieden wij jou?

Je gaat werken aan de toekomst van een héél sterk merk. We zijn continue in beweging, mede door onze (internationale) groei. Dit maakt werken voor Koninklijke Gazelle dynamisch en leerzaam. Het unieke aan Gazelle is dat alle functies onder één dak zitten, van innovatie tot productie tot development tot sales.

  • Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden, waaronder 40 vakantiedagen op fulltime basis;
  • Goede pensioenregeling;
  • Korting op eigen producten van Gazelle en andere merken binnen Pon;
  • Aantrekkelijke bonusregeling;
  • Pon Fit: staat voor gezondheid en vitaliteit op het werk.
Bekijk onze actuele vacatures

Over Koninklijke Gazelle

Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren werken circa 450 medewerkers. Bij Gazelle streven wij er naar fietsen te produceren van de beste kwaliteit, 250.000 per jaar. Dit doen wij vol passie, vol overgave. Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: met een Gazelle-fiets mag je gezien worden!

Gazelle is marktleider in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve collectie en een hoge leverbetrouwbaarheid, waarbij een goede introductie van nieuwe producten essentieel is. Export is één van de strategische speerpunten. Al sinds de oprichting in 1892 staat kwaliteit bij Gazelle voorop.