Grenoble

De Grenoble is een zeer eigentijdse stadsfiets met een modern frame en de beste onderdelen. Bij het ontwerp van de fiets is er extra gelet op integratie en rijgedrag. Zo heeft bij de e-bike de motor centraal gestaan en daaromheen is het frame ontworpen. Dit heeft geresulteerd in een zeer stijf geheel wat zorgt voor stabiliteit en ultiem rijcomfort. Dat maakt dat deze fietsen uitermate geschikt zijn voor alle fietstochten, of het nou door de stad of over heuvelachtig terrein gaat.

Geïntegreerd

Ontworpen op integratie en fietscomfort

Onderdelen zijn geïntegreerd voor een strak uiterlijk en de beste rijeigenschappen.

De Grenoble is een eigentijdse stadsfiets met een modern frame en de beste onderdelen. Bij het ontwerp van de fiets is er extra gelet op integratie en rijgedrag.
Een fiets die wel tegen een stootje kan door de krasbestendige lak, het zeer sterke aluminium frame en de gesloten kettingkast

Comfortabel

Geschikt voor alle fietstochten

De Grenoble staat bekend om zijn comfortabele brede en lage instap.

Stijf frame

Perfecte rijeigenschappen staan centraal

Het frame is enorm stijf, wat zorgt voor veel fietscomfort met zo min mogelijk energieverlies.

 De Grenoble staat bekend om zijn comfortabele brede en lage instap.

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel. Met 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar. 

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan onze Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen. 

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.