Gazelle Grenoble

Stabiele alleskunner

Deze alleskunner in comfortabel fietsen is dankzij de extra krachtige en geruisloze Bosch middenmotor ideaal voor zowel de dagelijkse tocht als de lange afstanden. En omdat jij geen concessies doet in kwaliteit is deze fiets voorzien van een luxe afwerking met alle mogelijke extra’s. Doordat de accu is geïntegreerd in het frame heeft de fiets niet alleen een fraaie look, maar is deze ook extra stabiel door het lage zwaartepunt. Kortom: heerlijk licht fietsen met een stabiele wegligging. En doordat de Grenoble nu standaard is voorzien van een MIK-systeem drager maak je je Grenoble compleet met jouw ideale accessoire.

  • Ergonomisch design
  • Geïntegreerde accu
  • Extra power

Ergonomisch design

Ergonomisch design


Een lust voor het oog; een strakke look kenmerkt de nieuwste Grenoble dankzij de geïntegreerde accu in het frame. Daarnaast zijn de achterdrager én de kabels en motoren volledig geïntegreerd. Een fiets waarmee je gezien mag worden!

Geïntegreerde accu

Geïntegreerde accu


De nieuwe Grenoble is nu standaard voorzien met de accu geïntegreerd in het frame. Dit geeft de fiets niet alleen een fraaie look, maar is daardoor ook extra stabiel door het lage zwaartepunt.

Extra power

Extra power


Dankzij de extra krachtige en geruisloze Bosch middenmotor wordt fietsen op heuvelachtig terrein een kleine moeite! Ideaal voor zowel je dagelijkse tocht als een lange afstand.

Gazelle Grenoble

Share your pictures on Instagram with #gazellebikes or @gazellebikes and we will show them!