Bestellen en betalen

Leuk dat je op zoek bent naar een nieuwe Gazelle-fiets! Met een ruim assortiment fietsen vind je op onze website altijd een Gazelle die aan jouw wensen voldoet. Bestel je via onze website een Gazelle-fiets, dan zijn er meerdere betaalopties waar je uit kan kiezen. Daarnaast zijn er voor zowel particulieren als bedrijven ook andere opties om een fiets te financieren. Ontdek op deze pagina welke betaalmethode bij jou past. 

Een korte uitleg

Hoe stel ik mijn fiets samen?

Heb je jouw nieuwe droomfiets gevonden? Dan klik je heel eenvoudig door naar de detailpagina van deze fiets. Daar vertellen we je alles over dit model. Bijvoorbeeld welk e-bike systeem erbij zit. Ook vind je onderaan de pagina een overzicht van alle specificaties. Zo weet je precies waar je voor kiest. 

Vervolgens klik je op “fiets samenstellen” om de fiets helemaal op jouw wensen af te stemmen. Kies bijvoorbeeld het framemodel en je favoriete kleur. Soms heb je ook keus in het aantal versnellingen en het vermogen van de accu. Belangrijk is ook om de juiste framemaat te kiezen, zodat je zeker weet dat je goed op en af kunt stappen én lekker trapt.

Meer over je framemaat

Altijd een betaaloptie voor jou

Online bestellen

Als je jouw fiets volledig hebt samengesteld, kun je hem toevoegen aan je winkelwagen. Hier vul je vervolgens alle benodigde gegevens in. Ook kies je de fietsenwinkel waar jij jouw nieuwe fiets wil ophalen. Al onze fietsen worden rijklaar gemaakt bij een fietsenwinkel, zodat jij direct op pad kunt. 

Tot slot kies je een betaalmethode. Je kunt bij ons direct betalen via iDEAL, Visa, Mastercard of achteraf betalen met Klarna. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om via ons een leaseovereenkomst af te sluiten. Je rijdt dan een gloednieuwe fiets voor een vast bedrag per maand en profiteert van services als pechhulp.

Direct via jouw eigen bank

Betalen via iDEAL

Kies je voor internetbankieren met ING, Triodos Bank, ASN Bank, SNS Bank, RegioBank, Yoursafe, ABN Amro, Rabobank, Van Lanschot Bankiers, Revolut, bunq of Knab? Dan kun je jouw bestelling eenvoudig online betalen via iDEAL. Na het plaatsen van je bestelling word je automatisch doorgestuurd naar de omgeving van jouw bank om te betalen

De voordelen:

  • Snel, simpel en veilig online betalen via je eigen bank
  • Betalen via iDEAL is altijd gratis, er zitten geen transactiekosten aan verbonden

Veilig betalen met je creditcard

Visa & Mastercard

Wij accepteren creditcards van Visa en MasterCard. De betaling verloopt veilig en wordt gecodeerd verzonden. Voor de kenners: via een SSL-beveiligde server. Zodra je creditcardgegevens gecontroleerd zijn, ontvang je een bestelbevestiging. 

De voordelen:

  • Vrijwel alle aankopen automatisch en kosteloos verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging
  • Betalen met creditcard is bij Gazelle altijd veilig door de versleutelde SSL-methode

Achteraf betalen

Klarna

Bij bestellingen tot maximaal € 1.500 kun je ook achteraf betalen met Klarna. Kies je voor deze betaalmethode, dan krijg je van Klarna separaat een factuur. Zij sturen jou de factuur nadat wij bevestigd hebben dat je bestelling is verzonden. Uiterlijk 14 dagen nadat je de factuur van Klarna hebt ontvangen, betaal je deze aan Klarna. Zij zorgen er vervolgens voor dat het bedrag bij ons terechtkomt.

De voordelen:

  • 14 dagen na verzending betalen
  • Direct geregeld via de app of het Klarna portaal 

Ontzorgd fietsen voor een vast bedrag per maand

Gazelle Fiets Lease

Ben je enthousiast over het idee van een nieuwe e-bike, maar wil je niet meteen een flinke som geld op tafel leggen? Met Gazelle Fiets Lease fiets je als particulier voor een vast bedrag per maand een gloednieuwe e-bike. Je gaat hiervoor een samenwerking aan met onze partner Volkswagen Pon Financial Services B.V.. 

De voordelen:

  • Vast bedrag per maand gedurende looptijd
  • Inclusief: afschrijving, afleverkosten, schade en diefstal verzekering, pechhulp, reparaties en onderhoud

Meer informatie

Zakelijke mogelijkheden

Fiets aanschaffen via werkgever

Fiets jij dagelijks naar je werk? Dan is het een slimme zet om bij jouw werkgever na te vragen welke opties zij aanbieden om een fiets te financieren. Veel bedrijven hebben tegenwoordig een Fietsplan voor werknemers, waardoor je de mogelijkheid krijgt om een fiets te financieren met aantrekkelijke voordelen. Of misschien biedt jouw werkgever wel een zakelijke leaseovereenkomst aan, waardoor je zorgeloos kunt genieten van een nieuwe fiets zonder zelf over de kosten hoeft na te denken.

Mogelijkheden voor bedrijven
Als ondernemer wil je het beste voor je personeel. Wil je jouw werknemers tegemoetkomen in de aanschaf van een nieuwe fiets? Ontdek dan hoe je de WKR kunt inzetten voor het fietsplan. Ook is het mogelijk om via LEASE A BIKE een fiets van de zaak te aanbieden.