Bedrijfsfietsplan

Bedrijfsfietsplan en zakelijke mobiliteit

Veel organisaties zijn bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en de gezondheid van hun medewerkers. Met de huidige vraagstukken rondom files, parkeerkosten en de CO2 uitstoot wordt hierbij steeds vaker gedacht aan de fiets. Fietsen bevordert de vitaliteit van jouw medewerkers en de fiets is een duurzaam en schoon vervoermiddel. Zo kiezen steeds meer organisaties voor het aanbieden van een ‘fiets van de zaak’ of het inzetten van fietsen naast de leaseauto. Onze accountmanager denkt graag met je mee hoe je de fiets het beste kunt inzetten binnen jouw organisatie.

Waarom kiezen voor een bedrijfsfietsplan bij Gazelle?

De fiets is voor Nederlanders een essentieel onderdeel van het dagelijks leven. Gazelle maakt al 125 jaar fietsen die daar perfect op aansluiten: zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven wij altijd nadenken over hoe wij ons design slimmer kunnen maken en onze techniek nóg innovatiever. Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: met een Gazelle-fiets mag je gezien worden! Zodatjouw klanten of medewerkers iedere dag weer blijven fietsen!

Wanneer je kiest voor het bedrijfsfietsplan van Gazelle maken wij een speciaal aanbod van fietsen geselecteerd voor jouw bedrijf. Wij maken een speciale landingspagina voor je bedrijf en je ontvangt van ons een collectiviteitscode, zodat jouw klanten of medewerkers gemakkelijk op onze website een Gazelle-fiets kunnen bestellen. Klanten en medewerkers krijgen altijd de keus tussen het kopen of financieren van een fiets bij Gazelle.

Werkkostenregeling

Fluitend op een nieuwe Gazelle van het werk, naar het werk. Dat is niet alleen bevorderlijk voor het milieu, maar ook veel gezonder. En met de nieuwe werkkostenregeling is een Gazelle van de zaak nu nog eenvoudiger geregeld. Voor werknemer én werkgever. Door de combinatie van werkkostenregeling en een collectiviteitscode van Gazelle is het extra voordelig om een Gazelle-fiets aan te schaffen. Wij geven hier een duidelijke uitleg over de werkkostenregeling.

De fiets van de zaak kan dus nog steeds!

Het 'oude' fietsplan is sinds 1 januari 2015 van de baan, maar er zijn nog steeds mogelijkheden voor werkgevers om het fietsen naar het werk aantrekkelijker te maken voor werknemers. Dat is nog eens mieters nieuws voor de harde werkers van Nederland. Jouw baas mag een kilometervergoeding geven van maximaal 19 cent per kilometer, belastingvrij! En hij mag ook een renteloze lening geven voor de aanschaf van een (elektrische) fiets. Het fraaie is dat deze lening terugbetaald kan worden met de kilometervergoeding.

Piet Pelle kan je alles vertellen over Het Nieuwe Fietsplan. Klik hier om meer te weten te komen over het nieuwe Fietsplan.

Hoe werkt het Bedrijfsfietsplan van Gazelle?

Zodra je bedrijf en Gazelle een overeenkomst hebben afgesloten, wordt er een speciale landingspagina voor je bedrijf gemaakt. Op deze landingspagina staat altijd het logo van je bedrijf, wij leggen uit hoe iemand een fiets kan bestellen en je vindt hier altijd de fietsen, specificaties en de collectiviteitscode. Je klanten of medewerkers bestellen de fiets zelf, gemakkelijk online en kiezen een Gazelle fietsenwinkel waar zij de fiets willen ophalen. Na het bestellen wordt de fiets bij de gekozen Gazelle winkel geleverd en zal de Gazelle-dealer contact opnemen met de klant of medewerker wanneer zij de fiets kunnen ophalen.