Gazelle zakelijk

Wij helpen je bij mobiliteitsvraagstukken

We kunnen fietsen verzorgen voor de verhuur, bedrijfsfietsen óf leasefietsen voor medewerkers. Benieuwd welke voordelen jouw bedrijf kan ervaren? Bekijk onze zakelijke producten of vraag middels de button hieronder direct meer informatie aan over Gazelle zakelijk.

  • Leasefietsen (vanaf 2020: 7%)
  • Gazelle Hub
  • Bedrijfsfietsen
  • Verhuurfietsen

Zakelijke mobiliteit

Veel organisaties zijn bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en de gezondheid van hun medewerkers. Met de huidige vraagstukken rondom files, parkeerkosten en de CO2 uitstoot wordt hierbij steeds vaker gedacht aan een mobiliteitsoplossingen door het inzetten van de (elektrische) fiets als vervoersmiddel. Met een e-bike kun je grotere afstanden afleggen zonder al te veel extra inspanning, het is duurzaam en vermindert bovendien de drukte in stedelijke gebieden.

Gazelle helpt bedrijven bij hun mobiliteitsvraagstukken. Wij ontwikkelen al meer dan 125 jaar lichte, kwalitatieve en comfortabele fietsen. Daarbij blijven wij altijd nadenken over hoe wij ons design slimmer kunnen maken en onze techniek nóg innovatiever. Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: met een Gazelle fiets mag je gezien worden! Zodat jouw klanten of medewerkers iedere dag weer blijven fietsen!

Gazelle kan zorgen voor fietsen voor de verhuur-, bedrijfsfietsen óf voor een leasefiets voor medewerkers. Benieuwd welke voordelen jouw bedrijf kan ervaren? Neem contact met ons op over de mogelijkheden. 

Leasefietsen

Leasefietsen

Dankzij nieuwe wetgeving keert het ooit zo populaire fietsplan terug. In een gloednieuwe jas. Vanaf 1 januari 2020 lease je jouw stadsfiets of elektrische fiets tegen een bijtelling van slechts 7%. Vanaf zo’n € 5 per maand ben je al onderweg. In samenwerking met LEASE A BIKE geven wij invulling aan deze regeling. Benieuwd hoe deze regeling precies werkt? Lees meer over de regeling

Ben je werknemer en wil je graag een leasefiets? Overtuig dan jouw werkgever om zich aan te sluiten. Of ben je werkgever en wil je je werknemers een leasefiets aanbieden? Vraag hier meer informatie aan

Lees meer over zakelijk leasen

Bedrijfsfietsen

Bedrijfsfietsen

Het gebruik van fietsen in de bedrijfsvoering is voor veel bedrijven steeds vanzelfsprekender. Dit dankzij de flexibiliteit en duurzaamheid die een fiets kan bieden. Een bedrijfsfiets is op talloze manieren in te zetten en kan een uitkomst zijn voor je onderneming. 

Gazelle denkt graag mee over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Zo bieden wij fietsen op maat om er zeker van te zijn dat je de perfecte fiets hebt.

Lees meer over bedrijfsfietsen

Verhuurfietsen

Verhuurfietsen

Al jaren worden fietsen in de vrijetijdsmarkt veelvuldig ingezet. Bedrijven zoals hotelketens, campings en fietsverhuurbedrijven verhuren regelmatig fietsen aan hun klanten.

Hiervoor biedt Gazelle een assortiment robuuste verhuurfietsen aan. Zo kan jouw klant genieten van optimaal fietsplezier.Indien gewenst kan Gazelle het onderhoud van de fietsen geheel uit handen nemen en het traject van A tot Z voor je begeleiden.

Lees meer over Verhuurfietsen

Fietsverzekering

Bij een kwaliteitsfiets hoort een kwaliteitsverzekering. Gazelle en Unigarant slaan de handen in één voor een compleet zorgeloze fietservaring. Wanneer je een financiering afsluit, kun je kiezen voor de ANWB Fietsverzekering. Je nieuwe aanwinst is dan verzekerd tegen diefstal en schade, zolang de financiering loopt.

Volkswagen Pon Financial Services

VWPFS helpt bij Financiering

Volkswagen Pon Financial Services biedt niet alleen automobilisten maar ook fietsers oplossingen op het gebied van financiering, verzekering en leasing met de verschillende merken van het Volkswagen concern als uitgangspunt.

VWPFS werkt samen met Gazelle op het gebied van financiering van fietsen. Met deze financiering kan eenvoudig een Gazelle-fiets worden aangeschaft inclusief extra’s zoals verzekering en garantie.

Neem contact met ons op over zakelijk lease

Wanneer je meer informatie wilt over het zakelijk leasen van een Gazelle-fiets kun je gemakkelijk contact met ons opnemen. Vul de gevraagde gegevens in en wij sturen je informatieaanvraag door naar onze partner Lease a Bike. Zij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen over je aanvraag en je graag verder helpen. 

Neem contact op
Neem contact met ons op over zakelijk lease