Gazelle zakelijk

Wij helpen je bij mobiliteitsvraagstukken

We kunnen fietsen verzorgen voor de verhuur, bedrijfsfietsen óf leasefietsen voor medewerkers. Benieuwd welke voordelen jouw bedrijf kan ervaren? Bekijk onze zakelijke producten of vraag middels de button hieronder direct meer informatie aan over Gazelle zakelijk.

  • Leasefietsen (vanaf 2020: 7%)
  • Gazelle Hub
  • Bedrijfsfietsen
  • Verhuurfietsen

Zakelijke mobiliteit

Veel organisaties zijn bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en de gezondheid van hun medewerkers. Met de huidige vraagstukken rondom files, parkeerkosten en de CO2 uitstoot wordt hierbij steeds vaker gedacht aan een mobiliteitsoplossingen door het inzetten van de (elektrische) fiets als vervoersmiddel. Met een e-bike kun je grotere afstanden afleggen zonder al te veel extra inspanning, het is duurzaam en vermindert bovendien de drukte in stedelijke gebieden.

Gazelle helpt bedrijven bij hun mobiliteitsvraagstukken. Wij ontwikkelen al meer dan 125 jaar lichte, kwalitatieve en comfortabele fietsen. Daarbij blijven wij altijd nadenken over hoe wij ons design slimmer kunnen maken en onze techniek nóg innovatiever. Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: met een Gazelle fiets mag je gezien worden! Zodat jouw klanten of medewerkers iedere dag weer blijven fietsen!

Gazelle kan zorgen voor fietsen voor de verhuur-, bedrijfsfietsen óf voor een leasefiets voor medewerkers. Benieuwd welke voordelen jouw bedrijf kan ervaren? Neem contact met ons op over de mogelijkheden. 

Leasefietsen

Leasefietsen

Dankzij nieuwe wetgeving keert het ooit zo populaire fietsplan terug. In een gloednieuwe jas. Vanaf 1 januari 2020 lease je jouw stadsfiets of elektrische fiets tegen een bijtelling van slechts 7%. Vanaf zo’n € 5 per maand ben je al onderweg. Maar hoe ziet de nieuwe fietsregeling er precies uit voor werknemer en werkgever? Lees meer over de regeling

Ben je werknemer en wil je graag een leasefiets? Overtuig dan jouw werkgever om zich aan te sluiten. Of ben je werkgever en wil je je werknemers een leasefiets aanbieden? Vraag hier meer informatie aan

Lees meer over zakelijk leasen

Gazelle Hub

Gazelle Hub

Dé duurzame en milieuvriendelijke oplossing voor werkafspraken en woon/werkverkeer. Met de Gazelle HUB stimuleer je een vitale en gezonde werkomgeving. Daarnaast leidt regelmatig fietsen tot hogere productiviteit op de werkvloer. De deelfiets is ideaal voor mensen die zelf geen fiets op locatie hebben, maar wel snel bij hun afspraak willen komen of een ontspannen ritje willen maken. 

Lees meer over de Gazelle Hub

Bedrijfsfietsen

Bedrijfsfietsen

Het gebruik van fietsen in de bedrijfsvoering is voor veel bedrijven steeds vanzelfsprekender. Dit dankzij de flexibiliteit en duurzaamheid die een fiets kan bieden. Een bedrijfsfiets is op talloze manieren in te zetten en kan een uitkomst zijn voor je onderneming. 

Gazelle denkt graag mee over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Zo bieden wij fietsen op maat om er zeker van te zijn dat je de perfecte fiets hebt.

Lees meer over bedrijfsfietsen

Verhuurfietsen

Verhuurfietsen

Al jaren worden fietsen in de vrijetijdsmarkt veelvuldig ingezet. Bedrijven zoals hotelketens, campings en fietsverhuurbedrijven verhuren regelmatig fietsen aan hun klanten.

Hiervoor biedt Gazelle een assortiment robuuste verhuurfietsen aan. Zo kan jouw klant genieten van optimaal fietsplezier.Indien gewenst kan Gazelle het onderhoud van de fietsen geheel uit handen nemen en het traject van A tot Z voor je begeleiden.

Lees meer over Verhuurfietsen

Service & onderhoud

Een goede fiets is één ding, de juiste service en onderhoud zijn minstens zo belangrijk. Gazelle is onderdeel van Pon Holding. Pon is wereldwijd actief op het gebied van mobiliteitsproducten, -diensten en -oplossingen en biedt ook honderden industriële oplossingen. Met een breed portfolio aan producten en diensten in de Pon Holding hebben we als Gazelle zakelijk de oplossing voor iedere mobiliteitsvraag binnen handbereik.

Zo biedt FietsNed als onderdeel van Pon in Nederland de onderhouds- en pechhulp oplossing, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Volkswagen Pon Financial Services biedt niet alleen automobilisten maar ook fietsers oplossingen op het gebied van financiering, verzekering en leasing met de verschillende merken van het Volkswagen concern als uitgangspunt.

De Gazelle-dealer staat altijd voor je klaar wanneer je service of onderhoud nodig hebt aan je fiets. Ook wanneer je deze op welke manier dan ook zakelijk rijdt. 

Pechhulp van FietsNED

Pech onderweg met je fiets kan gebeuren. Dankzij Pechhulp van FietsNED ben je zo weer onderweg. FietsNED werkt alleen met professionele fietsenmakers en erkende e-bike specialisten. Zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Eén van de FietsNED-monteurs komt dan naar je toe om je fiets te maken en ervoor te zorgen dat je weer door kunt fietsen.

FietsNED komt naar je toe met een bus, volledig ingericht als mobiele fietswerkplaats. Zij gebruiken de modernste gereedschappen, meet-apparatuur en onderdelen die nodig zijn om je fiets perfect te kunnen repareren. 

Fietsverzekering

Bij een kwaliteitsfiets hoort een kwaliteitsverzekering. Gazelle en Unigarant slaan de handen in één voor een compleet zorgeloze fietservaring. Wanneer je een financiering afsluit, kun je kiezen voor de ANWB Fietsverzekering. Je nieuwe aanwinst is dan verzekerd tegen diefstal en schade, zolang de financiering loopt.

Volkswagen Pon Financial Services

VWPFS helpt bij Financiering

Volkswagen Pon Financial Services biedt niet alleen automobilisten maar ook fietsers oplossingen op het gebied van financiering, verzekering en leasing met de verschillende merken van het Volkswagen concern als uitgangspunt.

VWPFS werkt samen met Gazelle op het gebied van financiering van fietsen. Met deze financiering kan eenvoudig een Gazelle-fiets worden aangeschaft inclusief extra’s zoals verzekering en garantie.

Neem contact met ons op over zakelijk lease

Wanneer je meer informatie wilt over het zakelijk leasen van een Gazelle-fiets kun je gemakkelijk contact met ons opnemen. Vul de gevraagde gegevens in en wij sturen je informatieaanvraag door naar onze partner Lease a Bike. Zij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen over je aanvraag en je graag verder helpen. 

Neem contact op
Neem contact met ons op over zakelijk lease