Gazelle fietsen zakelijk

Gazelle helpt bedrijven bij hun mobiliteitsvraagstukken. Met een bedrijfsfietsplan, door fietsen te verzorgen voor de verhuur óf voor bedrijfsfietspoules. Benieuwd welke voordelen je bedrijf kan ervaren? Bekijk hieronder onze drie zakelijke producten of vraag middels de blauwe button hieronder direct meer informatie aan over fiets zakelijk rijden.

Gazelle Zakelijk

Bedrijfsfietsplan

Fiets van de zaak kan nog steeds

Gazelle helpt bedrijven hun werknemers, via een gunstige fietsregeling, een ifets zakelijk aan te bieden, op basis van een collectiviteitskorting. Werkgevers kunnen daar zelf ook nog de WKR aan koppelen.

Verhuurfietsen

Optimaal fietsplezier voor enthousiaste recreanten

In de leisure branche verhuren onder meer hotels en campings jaarlijks veel Gazelles aan enthousiaste recreanten. Daarmee garandeer je je klant immers optimaal fietsplezier en ben jij als verhuurder verzekerd van robuuste kwaliteit.

Bedrijfsfietsen

Gemerkt de weg op

De E-bike zakelijk inzetten, of niet elektrische fiets zakelijk inzetten, in je bedrijfsvoering maakt je flexibel en is een duurzame oplossing. Wij kunnen fietsen bieden voor een bedrijfsfietspool of een fiets van de zaak voorzien van je bedrijfsnaam en logo.