Verhuurfietsen

Bij Gazelle verhuurfietsen gaat het erom dat zowel de verhuurder als de huurder optimaal fietsplezier/gemak ervaart. De gebruiker ervaart het comfort en de luxe die zij van een Gazelle fiets verwachten en de verhuurder profiteert van de onderhoudsarme en robuuste kwaliteit van een Gazelle verhuurfiets.

Gazelle verhuurfietsen worden geleverd met aanpassingen die ervoor zorgen dat de fietsen nog makkelijker te verstellen, makkelijker te onderhouden en robuuster zijn.

Gazelle en de Leisuremarkt

Al jaren worden fietsen in de vrijetijdsmarkt veelvuldig ingezet. Bedrijven zoals hotelketens, campings en fietsverhuurbedrijven verhuren regelmatig fietsen aan hun klanten. Hiervoor biedt Gazelle een assortiment robuuste verhuurfietsen aan. Zo kan jouw klant genieten van optimaal fietsplezier.

Indien gewenst kan Gazelle het onderhoud van de fietsen geheel uit handen nemen en het traject van A tot Z voor je begeleiden. Wil je als particulier zorgeloos fietsen? Bekijk dat onze mogelijkheden voor het financieren en leasen van je fiets. 

Verhuurfietsen kopen

Voro de verkoop van verhuurfietsen biedt Gazelle een divers assortiment aan. Zo kan je klant genieten van optimaal fietsplezier, terwijl je profiteert van een fiets van robuuste kwaliteit.