Verhuurfietsen van Gazelle

Bij Gazelle verhuurfietsen gaat het erom dat zowel de verhuurder als de huurder optimaal fietsplezier/gemak ervaart. De gebruiker ervaart het comfort en de luxe die zij van een Gazelle fiets verwachten en de verhuurder profiteert van de onderhoudsarme en robuuste kwaliteit van een Gazelle verhuurfiets. Gazelle verhuurfietsen worden geleverd met aanpassingen die ervoor zorgen dat de fietsen nog makkelijker te verstellen, makkelijker te onderhouden en robuuster zijn.

Gazelle en de Leisuremarkt

Al jaren worden fietsen in de Leisuremarkt veelvuldig ingezet. Bedrijven zoals hotelketens, campings en fietsverhuurbedrijven verhuren regelmatig fietsen aan hun klanten. Hiervoor biedt Gazelle een assortiment robuuste verhuurfietsen aan. Zo kan jouw klant genieten van optimaal fietsplezier. Indien gewenst kan Gazelle het onderhoud van de fietsen geheel uit handen nemen en het traject van A tot Z voor je begeleiden.

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel. Met 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar. 

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan onze Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen. 

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.