Gazelle Paris

Terug naar de essentie

De ontwerpers van Gazelle hebben de e-bike teruggebracht tot de essentie: een stijf frame met soepele motor voor een gunstige prijs. Dankzij de middenmotor en lage, brede doorstap is de Paris een bijzonder comfortabele fiets. Kortom: alles wat je nodig hebt voor duurzaam fietsplezier met de kwaliteit van Gazelle.

  • Aangenaam fietsplezier
  • Bijzonder comfortabel
  • Stijf frame

Paris: Back to basics

Gazelle Paris is een no-nonsense fiets met de kwaliteit dit je van Gazelle mag verwachten. Het is een echte allrounder, comfortabel fietsen voor een comfortabele prijs. Het comfort zit hem vooral in de lage en brede instap, je stapt zo makkelijk op en af. De rechtop zithouding en het stabiele lichtgewicht aluminium frame geven je een veilig gevoel op de weg. Meer specificaties zien? Bekijk de video.

Aangenaam fietsplezier

Kies je voor een Paris, dan krijg je wat je ziet: een no-nonsense fiets zonder onnodige franjes. De basis is een stevig aluminium frame, voorzien van een solide middenmotor van Bosch. Dat alles is beschikbaar voor een gunstige prijs.

Bijzonder comfortabel

Bij een rit op de Paris ben je verzekerd van comfort. Dat komt in de eerste plaats door de bouw van het frame: je zit lekker rechtop en hebt zo veel controle en goed overzicht. Daarnaast is de instap breed en laag, wat het op- en afstappen vergemakkelijkt. De verende voorvork filtert de oneffenheden in het wegdek grotendeels weg. Last van trillingen heb je niet.

Stijf frame

De Paris staat bekend om de stabiliteit van het stevige, duurzame frame van aluminium. Dat heeft een aantal voordelen. Je hebt in de eerste plaats een heel prettige wegligging en veel controle. Tegelijkertijd kun je de drager prima bepakken, bijvoorbeeld met een kinderzitje of met boodschappen. Waarvoor je de Paris ook gebruikt, de prestaties zijn steeds top.

DOWNLOAD DE GEOMETRIE VAN Paris E-BIKE

Geometrie Paris

De geometrie van een fiets vertelt meer dan alleen de maat. Het zegt iets over het stuurvermogen, rijgevoel en comfort. Om het beste frame voor jou te vinden, is het belangrijk om de geometrie van je fiets te begrijpen.

De geometrie wordt bepaald aan de hand van de afmetingen van de verschillende componenten van het frame en hoe deze in verhouding tot elkaar staan. Dit is per fiets verschillend. Download de geometrie van onze Paris.

Download de geometrie

Kieskeurig E-Bike Duurtest

Onze elektrische fiets Paris C7 HMB komt 'Goed uit de test' in de Kieskeurig E-Bike Duurtest 2023.

Kieskeurig E-Bike Duurtest

Alle Paris fietsen

Bekijk alle Paris fietsen.

    #goedbezigfietser

    Volg ons op Instagram @gazellebikes & post je eigen mooie Gazelle foto's met #gazellebikes