Gazelle Paris

Terug naar de essentie

De ontwerpers van Gazelle hebben de e-bike teruggebracht tot de essentie: een stijf frame met soepele motor voor een gunstige prijs. Dankzij de Bosch Active Line middenmotor en lage doorstap is de Paris een bijzonder comfortabele fiets. Kortom: alles wat je nodig hebt voor duurzaam fietsplezier met de kwaliteit van Gazelle.

  • Aangenaam fietsplezier
  • Bijzonder comfortabel
  • Stijf frame

Aangenaam fietsplezier

Aangenaam fietsplezier


De Paris is teruggebracht tot de essentie; een comfortabele fiets voor een gunstige prijs

Bijzonder comfortabel

Bijzonder comfortabel


De lage instap zorgt ervoor dat je met gemak op- en afstapt. En dankzij de verende voorvork worden grote oneffenheden moeiteloos opgevangen.

Stijf frame

Stijf frame


Ervaar een veilig gevoel dankzij een stabiel aluminium frame

DOWNLOAD DE GEOMETRIE VAN Paris E-BIKE

Geometrie Paris

De geometrie van een fiets vertelt meer dan alleen de maat. Bepaalde afmetingen zeggen iets over het stuurvermogen, rijgevoel en comfort van de Paris. Om het beste frame voor jou te vinden, is het dus belangrijk om de geometrie van je fiets te begrijpen.

De geometrie wordt bepaald aan de hand van de afmetingen van de verschillende componenten van het frame van de Paris en hoe deze in verhouding tot elkaar staan. Dit is per fiets verschillend. Het is best een technisch verhaal en daarom proberen we het zo duidelijk mogelijk weer te geven in een afbeelding welke je hier kunt downloaden.

Download de geometrie

Gazelle Paris

Share your pictures on Instagram with #gazellebikes or @gazellebikes and we will show them!