Gazelle Paris

Terug naar de essentie

De ontwerpers van Gazelle hebben de e-bike teruggebracht tot de essentie: een stijf frame met soepele motor voor een gunstige prijs. Dankzij de Bosch Active Line middenmotor en lage doorstap is de Paris een bijzonder comfortabele fiets. Kortom: alles wat je nodig hebt voor duurzaam fietsplezier met de kwaliteit van Gazelle.

  • Aangenaam fietsplezier
  • Bijzonder comfortabel
  • Stijf frame

Paris: Back to basics

Gazelle Paris is een no-nonsense fiets met de kwaliteit dit je van Gazelle mag verwachten. Het is een echte allrounder, comfortabel fietsen voor een comfortabele prijs. Het comfort zit hem vooral in de lage en brede instap, je stapt zo makkelijk op en af. De rechtop zithouding en het stabiele lichtgewicht aluminium frame geven je een veilig gevoel op de weg. Meer specificaties zien? Bekijk de video.

Aangenaam fietsplezier

De Paris is teruggebracht tot de essentie; een comfortabele fiets voor een gunstige prijs

Bijzonder comfortabel

De lage instap zorgt ervoor dat je met gemak op- en afstapt. En dankzij de verende voorvork worden grote oneffenheden moeiteloos opgevangen.

Stijf frame

Ervaar een veilig gevoel dankzij een stabiel aluminium frame

DOWNLOAD DE GEOMETRIE VAN Paris E-BIKE

Geometrie Paris

De geometrie van een fiets vertelt meer dan alleen de maat. Het zegt iets over het stuurvermogen, rijgevoel en comfort. Om het beste frame voor jou te vinden, is het belangrijk om de geometrie van je fiets te begrijpen.

De geometrie wordt bepaald aan de hand van de afmetingen van de verschillende componenten van het frame en hoe deze in verhouding tot elkaar staan. Dit is per fiets verschillend. Download de geometrie van onze Paris.

Download de geometrie
Paris e-bike met Bosch middenmotor
Gazelle Paris ebike
Gazelle Paris e-bike

Alle Paris fietsen

Bekijk alle Paris fietsen.

    #goedbezigfietser

    Volg ons op Instagram @gazellebikes & post je eigen mooie Gazelle foto's met #gazellebikes