Bekijk volledige kaart Verberg volledige kaart
Premium dealer

{{ vm.dealer.Name }} {{ vm.dealer.City }} - {{ vm.dealer.Distance | number:1 }} km

{{ vm.dealer.CompleteAddress }} > Bekijk winkel

Gazelle Fietsenwinkels

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel. Service voor of reparaties aan jouw fiets? Je kunt met jouw Gazelle altijd terecht bij een Gazelle winkel bij jou in de buurt. Met meer dan 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar. 

Proefrit maken? Een bezoek aan het Experience Center is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is. Klik hier voor het adres en de openingstijden.

  • Zoek op plaatsnaam
  • Zoek op naam
Zoek op plaatsnaam Zoek op naam

Fietsenwinkels van Gazelle

Gazelle Experience Centers

In onze Experience Centers vind je alles wat je fietshart begeert! Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is.

In de Experience Centers worden geen fietsen verkocht; daarvoor kun je terecht bij de Gazelle-dealer bij jou in de buurt! 

Experience center Amersfoort
Nijkerkerstraat 17
3821 CD Amersfoort
Telefoon: 033-2533570

Routebeschrijving

E-bike Experience Center Waalwijk (alleen e-bike)
Havenweg 23
5145 NJ Waalwijk
Telefoon: 0630473130
Routebeschrijving

E-bike Experience Center Groningen (alleen e-bikes)
Helsingborgweg 2
9723 HN Groningen
Telefoon: 0612501341
Routebeschrijving

 

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je in een Gazelle fietsenwinkel

Service voor of reparaties aan jouw fiets? Je kunt met jouw Gazelle altijd terecht bij een Gazelle winkel bij jou in de buurt. Met meer dan 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle (Premium) dealer voor je klaar.  

Officiële Gazelle winkels

Wij leggen de lat hoog bij Gazelle. Met maar één doel: fietsplezier! Daar hebben wij het vakkundige advies van de officiële Gazelle-dealer bij nodig. Niet elke fietsenwinkel kan zomaar Gazelle-dealer worden. Hij moet passen bij alles waar Gazelle voor staat.

Ook onze Gazelle (Premium) dealers krijgen trainingen over de nieuwste producten, zodat zij je altijd kunnen voorzien van de laatste informatie, het juiste advies en de beste service. Dit vinden wij belangrijk, omdat de (elektrische) fiets een onderhoudsproduct is. Aanschaffen is één, onderhouden is twee.

Lees alles over onze Gazelle Official dealers en onze Gazelle Premium dealers

Altijd een fietswinkel bij jou in de buurt

Wanneer je ervoor kiest om je fiets bij een Gazelle winkel aan te schaffen dan ben je er zeker van dat je nieuwe fiets vakkundig rijklaar wordt gemaakt. Hoewel wij onze fietsen zo onderhoudsarm mogelijk maken, is het toch noodzakelijk om een eerste controlebeurt te laten uitvoeren na twee maanden fietsen. En ook daarna is iedere Gazelle gebaat bij een regelmatige vakkundige onderhoudsbeurt.

Kortom, Gazelle raadt je dus aan altijd een fiets te kopen bij een Gazelle winkel. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd.