Gazelle Ultimate

Ultiem gevoel van vrijheid.

Deze fiets laat je optimaal genieten van je vrije tijd. En fietst net zoals hij eruit ziet: super comfortabel en met een sportieve uitstraling. Gekenmerkt door zijn innovatieve en dynamische design is de Ultimate een lust voor het oog. Ultimate is het beste dat Gazelle te bieden heeft. Ontdek het zelf.

  • Dynamisch design
  • Geïntegreerde accu
  • Brede 47 mm banden

Ontworpen voor ultieme vrijheid

Deze fiets heeft alles in zich om jou het ultieme gevoel van vrijheid te geven. Rijden op een Gazelle Ultimate is echt genieten. In een actieve zithouding kijk je lekker om je heen en zit je stabiel door het stijve frame en de slimme gewichtsverdeling. De Ultimate is afgewerkt met hoogwaardige onderdelen. De verende voorvork en brede banden geven optimaal comfort tijdens het fietsen. Met de krachtige hydraulische schijfremmen sta je direct stil. Dat mag ook wel met de krachtige Bosch middenmotor. Bekijk de video voor meer specificaties van de Gazelle Ultimate.

Dynamisch design

Het dynamische en eigentijdse design in combinatie met de integratie van onderdelen maken de Ultimate een opvallende en stijlvolle verschijning. Kabels zijn subtiel geïntegreerd in het balhoofd en je vergeet bijna dat het een e-bike is door de unieke integratie van de motor én accu. Deze snelle e-bike is er ook in een Speed Pedelec uitvoering.

Geïntegreerde accu

De Ultimate komt altijd met een 500wh intube accu. De krachtige Bosch motoren zijn geïntegreerd in het middelpunt van de Ultimate, waardoor een perfecte gewichtsverdeling ontstaat. Dankzij het gunstige zwaartepunt en de stijfheid van het frame fietst de Ultimate heerlijk stabiel.

Brede 47 mm banden

De brede 47 mm banden, geveerde voorvork en de ergonomisch gevormde handvatten brengen het comfort naar een ongekend hoog niveau. Niet eerder was sportief fietsen zo comfortabel.

Ultimate speed e-bike range

Ultimate speed e-bike range

Snel en ontspannen een lange afstand afleggen? Met de Ultimate speed e-bike bereik je snelheden van 45km/h en kom je overal uitgerust en ontspannen aan. Het dynamische design, waaronder hoogwaardige, innovatieve technologie schuil gaat in combinatie met de integratie van accu en motor maken de fiets uiterst stabiel. Alle eigenschappen van de Ultimate speedbike zijn dan ook berekend op hoge snelheden. De Ultimate speed e-bikes zijn voorzien van additionele veiligheidsmaatregelen zoals remverlichting en een toeter. De high-step modellen kunnen worden uitgebreid met een tweede accu, waardoor je nog verder en langer kunt fietsen.

Geometrie Ultimate

Geometrie Ultimate

De geometrie van een fiets vertelt meer dan alleen de maat. Het zegt iets over het stuurvermogen, rijgevoel en comfort. Om het beste frame voor jou te vinden, is het belangrijk om de geometrie van je fiets te begrijpen.

De geometrie wordt bepaald aan de hand van de afmetingen van de verschillende componenten van het frame en hoe deze in verhouding tot elkaar staan. Dit is per fiets verschillend. Download de geometrie van onze Ultimate. 

Download de geometrie
Ultimate speed hydraulische remmen
Ultimate e-bike Bosch display
Ultimate fietsverlichting

Alle Ultimate fietsen

Bekijk alle Ultimate fietsen.

    #goedbezigfietser

    Volg ons op Instagram @gazellebikes & post je eigen mooie Gazelle foto's met #gazellebikes