Ultimate

Het beste dat Gazelle te bieden heeft

Ultimate is het vlaggenschip van de Gazelle collectie. Puur vakmanschap en afgewerkt tot in het kleinste detail. Alleen het beste is goed genoeg en dat zie je ook terug in de onderdelen en het uiterlijk van de fiets. De ideale fiets voor recreatieve en sportieve dagtochten. De beste fietsen verdienen de beste service vandaar dat ze alleen bij de Gazelle Premium dealers verkrijgbaar zijn.

Hoogwaardig

"Puur fietsgenot"

Tot in detail afgewerkte frames en onzichtbare lasnaden. Dankzij de kwalitatief hoogstaande materialen ziet een Gazelle Ultimate er niet alleen goed uit, maar zijn zij ook praktisch onverwoestbaar.

Dank der hochwertigen Materialien sieht ein Gazelle Ultimate nicht nur gut aus, es ist auch praktisch unverwüstlich.
Der leichtgewichtige Aluminiumrahmen fährt sich immer angenehm und macht das Ultimate besonders wendig.

Kwaliteit

Alleen het beste is goed genoeg voor Ultimate, daarom wordt er gebruik gemaakt van duurzame onderdelen met een hoge kwaliteit. Het lichtgewichte aluminium frame fietst altijd soepel en maakt een Ultimate extra wendbaar. Handig voor in de stad of die lange fietstocht.

Das Ultimate ist ein findiges Stück Fahrradgeschichte.
Ob Antriebsriemen, Carbon-Rahmen oder Bosch-Nyon-Display – keine Innovation ist zu verrückt für das Gazelle Ultimate.
Das Ultimate ist ein findiges Stück Fahrradgeschichte.

Innovatief

Ultimate: vernieuwend en ingenieus. Een beltdrive, carbon frame of een Bosch Nyon Display, geen innovatie is te gek voor Gazelle Ultimate.

Luxe uitstraling

De luxe styling en de hoogwaardige onderdelen geven de Ultimate een chique uiterlijk. Luxe, maar toch comfortabele dankzij de Shimano onderdelen, speciale handvatten en uniek zadel. Dit accentueert een optimaal gevoel van luxe.

Edel, aber zugleich komfortabel dank der Shimano-Komponenten, spezieller Griffe und des einzigartigen Sattels.