Gazelle Ultimate

Designed for freedom

Deze fiets laat je optimaal genieten van je vrije tijd. En fietst net zoals hij eruit ziet: super comfortabel en met een sportieve uitstraling. Gekenmerkt door zijn innovatieve en dynamische design is de Ultimate een lust voor het oog.

 

Gazelle Ultimate - Het beste dat Gazelle te bieden heeft

Ultimate is het vlaggenschip van het Gazelle assortiment. Puur vakmanschap en afgewerkt tot in het kleinste detail. Alleen het beste is goed genoeg en dat zie je ook terug in de onderdelen en het uiterlijk van de fiets. Gazelle Ultimate is het beste dat Gazelle te bieden heeft. Het hoogwaardige assortiment koppelt sportiviteit en snelheid aan superieur comfort dankzij de lichtgewicht high end carbon of aluminium frames.

Samenwerkingen met toppartners als Shimano, Bosch, Magura, Curana en Continental zorgen ervoor dat vele onderdelen perfect in de fiets zijn geïntegreerd. Het gebruik van hoogwaardige onderdelen beperkt het onderhoud aan deze fietsen tot een minimum.

De ideale fiets voor recreatieve en sportieve dagtochten. De beste fietsen verdienen de beste service.

Hoogwaardig & kwaliteit

Alleen het beste is goed genoeg voor Ultimate, daarom wordt er gebruik gemaakt van duurzame onderdelen met een hoge kwaliteit. Het lichtgewichte aluminium frame fietst altijd soepel en maakt een Ultimate extra wendbaar. Handig voor in de stad of die lange fietstocht. De frames zijn tot in detail afgewerkt. Dankzij de kwalitatief hoogstaande materialen ziet een Gazelle Ultimate er niet alleen goed uit, maar zijn zij ook praktisch onverwoestbaar.

Innovatief & luxe uitstraling

Vernieuwend en ingenieus. Een beltdrive, carbon frame of een Bosch Nyon Display, geen innovatie is te gek voor Gazelle Ultimate. De luxe styling en de hoogwaardige onderdelen geven Ultimate een chique uiterlijk. Luxe, maar toch comfortabele dankzij de Shimano onderdelen, speciale handvatten en uniek zadel. Dit accentueert een optimaal gevoel van luxe.

Een Ultimate voor elk type gebruik

Ultimate e-bike

Met gemak elke dag naar het werk en terug? Of juist relaxed toeren in het weekend? Er is een (elektrische) Gazelle Ultimate voor elk type gebruik. Met de krachtige Bosch motoren - Active Line of extra sterke Performance Line - fiets je moeiteloos in heuvelachtig landschap. 

Display
De displays op de elektrische Gazelle Ultimates hebben vele functionaliteiten. Zo kun je bijvoorbeeld de resterende actieradius (bij Bosch fietsen), je snelheid en de afgelegde kilometers aflezen. Met de praktische handvatbediening regel je met een simpele druk op de knop de trapondersteuning (bij Bosch fietsen).

Middenmotor
De Gazelle Ultimates zijn uitgerust met een krachtige Bosch middenmotor (Active Line (Plus) of Performance Line), zeer geschikt om mee in de heuvels te fietsen. De combinatie van drie ingenieuze sensoren geeft een zeer natuurlijk fietsgevoel. 

Trekking

Sportiviteit en comfort gaan hand in hand bij de Gazelle Ultimate Trekking fietsen. Dit maakt van elke toertocht een aangename ervaring. Met het hoogwaardige aluminium frame geniet je altijd van een perfecte rijervaring en een comfortabele zithouding. De lichtgewicht verende voorvork zorgt ervoor dat je comfortabel over elke ondergrond rijdt.

De hoogwaardige verlichting van Busch & Müller geeft een goede lichtbundel én heeft een daglichtfunctie. De verende voorvork is licht en compact door toepassing van de nieuwste veertechnologie. De hydraulische, geïntegreerde Magura remmen garanderen een optimale dosering van de remkracht en weinig onderhoud.

Sportive Trekking

Sportiviteit staat centraal bij de Gazelle Ultimate Sportive Trekking. De ultieme fiets om lange tochten te maken en urenlang te gáán en te blijven gaan. Met het lichtgewicht carbon of aluminium frame geniet je van een perfecte rijervaring en sportieve zithouding. De carbon voorvork zorgt voor optimaal gewicht en direct stuurgedrag. De geïntegreerde Magura remmen doseren de remkracht perfect.

Het lichtgewicht Curana kettingscherm biedt volledige bescherming van de ketting. De brede range van de kwalitatieve derailleurversnelling biedt altijd een ruime keuze in verzetten. Op deze lichtgewicht fietsen kunt u zich onvermoeid uitleven en jouw hoofd helemaal leegmaken.

City Comfort

Met de comfortabele Gazelle Ultimate stadsfietsen geniet je maximaal van elke rit. Of je nu naar uw werk fietst of een tocht buiten de stad maakt, je zit altijd goed dankzij het hoogwaardige, lichtgewicht aluminium frame. Dankzij het stevige veiligheidsslot stal je jouw fiets zorgeloos. De toepassing van een naafdynamo en gesloten kettingkast beperken het onderhoud van deze allrounders tot een minimum.

De Switch SL stuurpen zorgt ervoor dat je altijd gemakkelijke jouw zithouding kunt aanpassen. De hoogwaardige verlichting geeft een goede lichtbundel. Deze fietsen behoeven weinig onderhoud dankzij de soepele naafschakeling. Met het comfortabele Selle Royal zadel zit je altijd optimaal.