De vanzelfsprekendheden van Gazelle

Bij Gazelle streven wij ernaar fietsen te produceren van de beste kwaliteit. Wij realiseren ons ook dat vandaag de dag enkel een product van goede kwaliteit niet altijd volstaat. Het is bij ons tevens een vanzelfsprekendheid dat we de beste service leveren. Wij doen er alles aan zodat jij kunt blijven fietsen. We maken fietsen leuker, aantrekkelijker én veiliger. Ben je benieuwd hoe we dat doen?

Bij jou om de hoek

Bij jou om de hoek

Met ruim 750 winkels verspreid door heel Nederland is er altijd een fietsenwinkel dichtbij jouw huis. Hier tref je ervaren fietsenmakers aan die je als geen ander kunnen helpen. Bovendien bezorgen zij bij je thuis als jij dat wilt.

Persoonlijk advies en proefrit

Persoonlijk advies en proefrit

Zowel in onze Experience Centers als bij onze fietsenwinkels staan onze experts klaar voor een goed fietsadvies. Geheel afgestemd op jouw wensen en eisen adviseren wij de best bijpassende fietsen. Om tot de juiste keuze te komen moet je vooral zelf uitproberen. Uitgebreid proefrijden is dan ook vanzelfsprekend bij Gazelle.

Fiets service op maat

Fiets service op maat

Iedereen is uniek. Nadat je jouw droomfiets hebt gekozen stellen we deze helemaal op jouw wensen af. Zodat je nieuwe Gazelle ook echt helemaal klaar is om met jou veel fietskilometers te maken.

Gazelle productgarantie

Gazelle productgarantie

Gazelle geeft maar liefst tien jaar garantie op materiaal- en constructiefouten op het frame en niet-verende voorvorken bij normale behandeling, gebruik en onderhoud. Voor verende voorvorken, lakwerk op het frame en de voorvork geldt een garantieperiode van vijf jaar. Voor alle overige onderdelen op jouw fiets geldt een garantie van twee jaar bij normaal gebruik en onderhoud. 

Samen zorgen we voor een betere wereld

Samen zorgen we voor een betere wereld

We zijn ervan overtuigd dat Koninklijke Gazelle alleen door duurzaam handelen op de lange termijn succesvol kan zijn. Daarom is duurzaamheid in sociaal, ecologisch en economisch opzicht vast in onze ondernemingsstrategie verankerd. Van design en ontwikkeling tot productie, product en retail. Daarna pakken onze klanten het stokje van ons over. Want met fietsen zorgen zij voor een betere wereld: schoner, gezonder en leuker.

Doe je mee door wat vaker de fiets te pakken en mensen in jouw omgeving aan te moedigen? Dan maken we ons samen sterk. “Goed bezig, fietser!” #goedbezigfietser