Gazelle Eclipse

Grenzeloos avontuur

Nieuwe geuren, nieuwe kleuren. Nieuwe plekken, nieuwe wegen. Jij zoekt het op. Krijgt er energie van. En jouw avontuur wordt alleen maar mooier als je het beleeft met je neus in de wind. Wij hebben gedacht aan design, kracht én precisie in één ontwerp: Gazelle Eclipse. Zodat jij je kan focussen op die wereld om je heen.

  • Design
  • Kracht
  • Precisie

Design

Het bekroonde design van Eclipse valt op. Ontworpen met oog voor detail en functionaliteit zijn onze ontwerpers er in geslaagd een perfecte combinatie te maken tussen een actieve zitpositie én het inpassen van een grote accu. Een uitgekiende zitpositie voor overzicht en controle. Perfect voor eindeloze avonturen.

Kracht

Een Eclipse is standaard voorzien van de krachtigste Bosch Performance Line CX middenmotor en de grootste accu met een capaciteit van 750 Wh. Hiermee bereik je al je bestemmingen. Je stuurt het e-bike systeem aan met het compacte, maar zeer uitgebreide Kiox display waarmee je ook nog eens kunt navigeren.

Precisie

Onmiskenbaar Eclipse is de robuuste en unieke Gazelle V-shape stuurpen. Samen met de verende voorvork creëert de stuurpen de perfecte wegligging. Door de extra brede banden en schrijfremmen ga jij met maximale stabiliteit en precisie door alle bochten.

Voor een grenzeloos avontuur

Guido, Gazelle-specialist, vertelt je in deze video alles over de Eclipse. Zo hebben we design, kracht én precisie samengebracht in één ontwerp. Ga het grenzeloze avontuur aan met de Eclipse!

Alle Eclipse fietsen

Bekijk alle Eclipse fietsen.

    #goedbezigfietser

    Volg ons op Instagram @gazellebikes & post je eigen mooie Gazelle foto's met #gazellebikes