Een sportieve fiets met extra’s!

De zeer complete Eclipse heeft een uniek vormgegeven stijf frame met de perfecte zithouding voor een comfortabele fietstocht. Dit wordt aangevuld met een verende voorvork en verende zadelpen. Niet alleen de vormgeving van het frame zelf valt op, maar ook op het gebied van styling is er veel aandacht aan deze fiets besteed. Er is aandacht voor detail, zo is zelfs de binnenkant van het spatbord gekleurd en heeft de fiets een overall sportieve look. Een high end fiets met alles erop en eraan!

Uniek

“Blinkt uit in sportiviteit en details”

Uniek vormgegeven frame zorgt voor optimale stijfheid en comfortabele fietshouding. Onze Eclipse is bijzonder stijlvol dankzij de hoogwaardig afgewerkte details en de unieke stylings.

Compleet

Zeer complete fiets met alles erop en eraan, je krijgt meer waar voor je geld. Eclipse is uitgerust met een verende voorvork en zadelpen. De C8 heeft Shimano Nexus 8 Premium versnellingen. Onze T24 is afgewerkt met 24 Shimano versnellingen.

Gazelle Eclipse

De Gazelle Eclipse zijn op dit moment niet meer verkrijgbaar. Elk jaar maken wij een Limited Edition. Dit jaar hebben wij een speciale 125 jaar uitvoering gemaakt. Van een Limited Edition maken wij altijd een beperkt aantal fietsen. Wanneer deze weer gemaakt worden, zullen deze op deze pagina te zien zijn. Een goed alternatief voor de Eclipse C is onze Orange (de C modellen) en voor de Eclipse T onze Chamonix (de T modellen).

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel. Met 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar. 

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan onze Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen. 

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.