Fietstest

Gazelle fietsen vallen in de prijzen!

Fietsen van Gazelle in diverse fietstesten

Elk jaar worden in Nederland diverse onafhankelijke fietstesten gedaan door onder andere de Consumentenbond, De Telegraaf, Het Algemeen Dagblad (AD) en IF Design.

Hoe worden de eigenschappen van onze fietsen gewaardeerd? Rijdt een fiets comfortabel? Schakelt hij snel en moeiteloos? De vakkundige jury's geven hun ongezouten mening. Bekijk hieronder aan welke fietstesten Gazelle heeft meegedaan en welke awards onze fietsen hebben gewonnen.

Telegraaf Nationale Fietstest

De Gazelle Ultimate Marco Polo heeft met grote afstand de eerste plaats behaald in De Telegraaf Nationale Fietstest in decategorie Toerfietsen! De Ultimate Marco Polo wordt door de testers beoordeeld met vijf sterren. Daarnaast kreeg de fiets van het publieksteam, een groep fanatieke fietsers, een uiteindelijke score van 8,4!

Gazelle wint met 2 fietsen in AD Fietstest 2018

Het AD-testpanel heeft de Gazelle Orange C7+ HMB beoordeeld als BESTE KOOP, de fiets scoorde een 7,7! De elekrische fiets scoort goed op het gebied van rijeigenschappen, comfort, motor en bediening. De motor en de ondersteuning zijn prima en ook de afwerking van deze Gazelle is goed.

Ook onze Chamonix T10 HMB won, in de categorie BEST GESTEST. De geruisloze motor, tien versnellingen en de uitstekende wegligging zorgen voor een fijne rijervaring. De fiets scoorde een 8,5. 

Gazelle wint iF Design Award

Gazelle wint de iF Design Award (categorie: sports/ outdoor/ fietsen) met twee van haar modellen: de Ami C8 HMS en CityGo. De iF Design Award geldt als één van de belangrijkste designprijzen ter wereld.

Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2017

Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2017

De jaarlijkse toekenning van de Erkenningen Goed Industrieel Ontwerp tijdens de Dutch Design Week zijn weer geweest en Gazelle mag twee fietsen deze erkenning geven: CityGo C3 en de CityZen C8+ HMB.

Gazelle CityZen Speed winnaar 'Speed e-bike van het jaar 2016'

De speed pedelec CityZen Speed is ideaal voor forenzen. De consument rijdt snel langs de files naar zijn of haar bestemming en komt toch onbezweet en ontspannen aan. Naast dat het een zeer praktische manier van transport is, vindt de consument het ook gewoon leuk om vol power door het landschap te fietsen.

Gazelle CityZen Speed winnaar 'Speed e-bike van het jaar 2016'
Drie van onze fietsen zijn winnaar geworden in de Elektrischefietsen.com Fietstest 2015!

Elektrischefietsen.com Fietstest 2015

Drie van onze fietsen zijn winnaar geworden in de Elektrischefietsen.com Fietstest 2015! Gazelle Orange C8 HF scoort een 8,5 in de categorie prijs/kwaliteit van € 2.000 tot € 2.499 en werd hiermee testwinnaar. Ook onze Impulse EM Speed scoorde een 8,5 in de categorie Speed Pedelec en werd hiermee eveneens testwinnaar.

Elektrischefietsen.com testte op 30 juli 2015 onze Gazelle Orange C7+ HF. Deze elektrische fiets scoorde 3,9 van de 5 sterren!

ANWB Fietstest 2015

Gazelle Orange C7 HM is door ANWB Kampioen uitgeroepen tot Beste E-bike tot € 2500 in De Ultieme Elektrische Fietsen Test 2015.

Gazelle Orange C7 HM is door ANWB Kampioen uitgeroepen tot Beste E-bike tot € 2500 in De Ultieme Elektrische Fietsen Test 2015.

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel. Met 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar. 

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan onze Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen. 

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.