Fiets van het Jaar

Fiets van het Jaar 2018

De Gazelle CityGO C3 is winnaar van Fiets van het Jaar 2018! 

De winnaars zijn vrijdag 2 maart bekend gemaakt tijdens de opening van de fietsbeurzen Bike Motion, E-bike Xperience en Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs Utrecht.

Wat zei de jury over de Gazelle CityGo: “De CityGo C3 is een eigentijdse fiets met robuuste rijeigenschappen. De fiets kent modieuze kleuren, is goed in balans en biedt waar voor zijn geld”, aldus het rapport van de jury. Die bestond uit onafhankelijke experts van onder meer RAI Vereniging, de ANWB en fietsmedia.

Fiets van het jaar 2017

Alweer voor de 30e keer wordt de verkiezing 'Fiets van het Jaar' georganiseerd door RAI Vereniging.Onze Esprit C3 is genomineerd om Fiets van het jaar 2017 te worden! Vorig jaar won onze CityZen Speed de 'E-bike van het jaar 2017'

Met deze connected speed pedelec laat Koninklijke Gazelle volgens de jury zien hoe de fiets van de toekomst er uitziet.

Fiets Innovatie Award 2017

Gazelle Nº1 winnaar!

Met deze connected speed pedelec laat Koninklijke Gazelle volgens de jury zien hoe de fiets van de toekomst er uitziet. De jury prijst de uitdaging die Gazelle is aangegaan om deze conceptfiets te ontwikkelen en te laten zien welke geavanceerde toepassingen de komende jaren gemeengoed worden. De fiets is ontworpen vanuit één esthetisch geheel waarbij gedacht is aan zelfs het kleinste detail. De techniek – accu, motor, aandrijving en kabels – is weggewerkt in het onderste deel van de fiets. Daarboven zit het topframe, het modieus gevormde deel dat het uiterlijk bepaalt en waar de user interface zit. De bodypanelen geven de Nº1 een strak uiterlijk en dragen bij aan een stille fiets. 

Esprit C3 genomineerd Fiets van het jaar 2017!

Wat verlang jij van een fiets? Moet je er lange afstanden mee rijden? Zware bagage vervoeren? Of ontspannen van A naar B fietsen? Ontdek de vernieuwde Esprit C3: licht en modern design gecombineerd met hoogwaardige onderdelen. Goed voor jarenlang fietsplezier. Eerder dit jaar won deze fiets de Gio Award! Bekijk hier de beoordeling.

Ontdek de vernieuwde Esprit C3: licht en modern design gecombineerd met hoogwaardige onderdelen.
De speed pedelec CityZen Speed is ideaal voor forenzen.

Gazelle CityZen Speed winnaar 'Speed e-bike van het jaar 2016'

De speed pedelec CityZen Speed is ideaal voor forenzen. De consument rijdt snel langs de files naar zijn of haar bestemming en komt toch onbezweet en ontspannen aan. Naast dat het een zeer praktische manier van transport is, vindt de consument het ook gewoon leuk om vol power door het landschap te fietsen.

Speciale aspecten:

  • Krachtige en uiterst soepele ondersteuning van de Bosch Performance Line middenmotor
  • Krachtige hydraulische remmen
  • Licht van gewicht
  • Voldoet aan alle wettelijke eisen
  • Sportieve zit en licht fietsen dankzij het CityZen frame

Beoordeling van de jury

De jury heeft bij de beoordeling van deze categorie met speciale aandacht gekeken naar de rijeigenschappen, techniek en constructie van deze snelle e-bike. Het is Gazelle met de CityZen Speed gelukt om naast deze zaken aandacht te besteden aan een sportief design wat aansluit bij het gebruik.