De fiets voor elke rit

De Esprit is een echte strong bike! Het frame is robuust en toch licht, waardoor je moeiteloos elke dag flinke afstanden af kunt leggen. Het moderne design en de hoogwaardige onderdelen maken dat deze fiets heel soepel rijdt en tegen een stootje kan. Met de stevige bagagedrager kun je jarenlang zware schooltassen vervoeren, zonder dat je het merkt! Een fiets die jarenlang mee kan. Knappe jongen die mij sloopt!

Robuust

“Robuust en licht tegelijk”

Onze Esprit is robuust en licht, waardoor je moeiteloos dagelijks flinke afstanden kan afleggen, naar school of naar je werk. Gazelle Esprit heeft de meest krasbestendige lak. Kan dus tegen een stootje. Handig voor in het fietsenhok!

Altijd zichtbaar

Door de hoogwaardige verlichting ben je altijd op en top zichtbaar. En de unieke styling zorgt ervoor dat je opvalt. In de stad, op school of in het fietsenhok van je werk.

Comfortabel

Je rijdt soepel en snel. De extra brede banden zorgen voor veel comfort. Zo fiets je altijd ontspannen van A naar B.

Handig

Antilekbanden en vervoert gemakkelijk al je zware schooltassen. Goed voor jarenlang fietsplezier.

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel. Met 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar. 

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan onze Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen. 

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.