Gazelle Esprit

Zonder gedoe

Met de Esprit zit jij de komende jaren goed. De geïntegreerde koplamp is praktisch onverwoestbaar en met de slimme verlichting zie jij alles én ziet iedereen jou! De brede banden maken je rit naar school of werk extra comfortabel. Je maakt de Esprit helemaal compleet met een voordrager.

  • Robuust zonder gedoe
  • Handige voordrager
  • Stevig frame

Robuust zonder gedoe

De Esprit heeft een lichtgewicht aluminium frame met stevige bagagedrager en geintegreerde voorlamp. Veilig en handig: het achterlicht van Esprit blijft bij stilstand nog minuten branden, zodat je ook gezien wordt als je even staat te wachten.

Handige voordrager

Je maakt de Esprit helemaal compleet met een voordrager. Zo neem je al je spullen eenvoudig mee op de fiets. Keuze uit een metalen of een bamboe variant. Hoe cool is dat!

Stevig frame

Of je nu kiest voor het frame met dubbele onderbuis en gemakkelijke opstap of voor het klassieke herenframe met bovenbuis, je kiest sowieso voor een levenlang fietsplezier. Alles aan de Esprit is stevig en sterk, van de aluminium achterdrager tot de sterke hoge velgen en van de kettingkast tot aan de optionele robuuste voordrager.

Alle Esprit fietsen

Bekijk alle Esprit fietsen.

    #goedbezigfietser

    Volg ons op Instagram @gazellebikes & post je eigen mooie Gazelle foto's met #gazellebikes