Elektrische stadsfietsen

Op zoek naar een elektrische stadsfiets? Gazelle heeft er gegarandeerd een naar jouw smaak, want de elektrische stadsfiets is er in een scala aan uitvoeringen. Ontworpen met het oog op de behoeften van de moderne stadsbewoner, bieden deze e-bikes een soepel en efficiënt rijgedrag, waardoor het manoeuvreren door drukke straten en smalle steegjes een moeiteloze ervaring wordt. Je kunt makkelijk boodschappen meenemen op de fiets en arriveert op het werk zonder het zweet op de rug. Een stads-e-bike is handig, comfortabel en een goed alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. 

Koop een elektrische stadsfiets

Wil je een elektrische stadsfiets kopen? Bij ons bepaal jij zelf hoe je dat doet. Je kunt de elektrische stadsfiets online in een keer afrekenen, dan ben je er in een keer vanaf en kun je onbezorgd rondrijden op je nieuwe aanwinst. 

Comfortabele elektrische stadsfietsen rijden heerlijk

Gehecht aan je lichte, handzame fiets en niet van plan om zo’n zware elektrische motor mee te zeulen? Valt reuze mee, je voelt niets van de power van de elektrische stadsfiets van aluminium. En je verwacht het niet, maar ook op lichtgewicht stadsfietsen met motor zijn versnellingen handig, bijvoorbeeld voor die steile brug in het centrum. De meeste hebben de ‘standaard’ 28 inch-wielmaat, dus de bandjes kun je bij iedere fietsenmaker krijgen wanneer nodig. Als de accu leeg is, kun je je stadsfiets opladen.

Elektrische stadsfiets voor heren

De tijd dat de elektrische stadsfiets voor heren vooral bedoeld was voor senioren is nu echt voorbij. Kijk maar eens naar de stoere woon- en werk stadsfiets voor heren van tegenwoordig. Daar is niets stoffigs aan! Kies voor een snelle elektrische fiets voor sportieve avonturen, zoals een speed pedelec, of trotseer steegjes, bruggen en opengebroken straten in de stad op een snelle stadsfiets.

Elektrische stadsfiets voor dames

Moeder? Carrièrevrouw? Huisvrouw? Alles tegelijk? De elektrische stadsfiets voor dames is er voor iedere levensstijl. Met onze elektrische commuter bike voor dames  lever je zonder uitgeput te raken twee kinderen af en race je door naar het volgende programma-onderdeel. De elektrische transportfiets ziet er stoer uit en heeft handige voordrager voor een krat of mand. En je hoeft niet bang te zijn dat die motor extra ballast vormt, wij zorgen voor een lichte stadsfiets voor dames.

Innovatieve elektrische stadsfiets

Een extra steuntje kan lekker zijn als fietsen fysiek lastig of als het gewoon heel hard waait. De keuze is reuze in de wereld van de elektrische stadsfiets vol innovatie. Met of zonder loophulp (Walk Assist), de motor voor of achter, een gewone of krachtige motor. Onze e-bikes zijn goede elektrische stadsfietsen met de nieuwste technische snufjes. De lage plaatsing van de middenmotor maakt de fiets flexibel en dat zorgt voor optimale wegligging en stuurgedrag. Vind je het toch niet stoer staan, zo’n middenmotor? Probeer dan eens een exemplaar met een voorwielmotor. Dankzij het slimme design zie je er niks van. Hij is opvallend stil en heeft een Walk Assist.

Kom langs en test een elektrische stadsfiets

Benieuwd of jij ook zo blij wordt van al die voordelen van een e-bike en wil je zelf een rondje trappen om de stadsfiets te onderwerpen aan een testen? Dat kan in ons Gazelle Experience Center. Je vindt ze door het hele land. Natuurlijk mag je ermee naar buiten, want op een strak gestucte vloer kun je niet testen hoe hij echt fietst. Als je je droomfiets hebt gevonden kun je ‘m niet in het Experience Center kopen, daarvoor kun je terecht bij jouw dichtstbijzijnde dealer.