Garantie op jouw Gazelle-fiets

Gazelle geeft maar liefst tien jaar garantie op materiaal- en constructiefouten op het frame en niet-verende voorvorken bij normale behandeling, gebruik en onderhoud. De garantie op verende voorvorken is vijf jaar. Voor lakwerk op het frame en de voorvork geldt een garantieperiode van vijf jaar. Voor onderdelen op jouw fiets geldt een garantie van twee jaar bij normaal gebruik en onderhoud.

Kijk hier voor veelgestelde garantievragen of bekijk onze garantievoorwaarden in de handleiding Veiligheid en Garantie.

Verlengde Garantie van Gazelle

Om zorgeloos te blijven fietsen, maken wij gebruik van hoge kwaliteit materialen. Zo is de lak op een Gazelle onverwoestbaar en is iedere kleur keihard en krasbestendig.

Op onze elektrische fietsen met de nieuwe Panasonic en Impulse> systemen biedt Gazelle nu de mogelijkheid om de standaard garantie te verlengen. Je krijgt niet alleen twee jaar extra garantie op jouw motor en accu, maar op alle elektrische onderdelen van jouw nieuwe Gazelle.

Verleng je garantie tot 4 jaar

Met de elektrische systemen, Panasonic en Impulse, beleef je jarenlang fietsplezier. Op alle elektrische fietsen met deze systemen kan je nu de standaard garantie van twee jaar verlengen met nog twee jaar. Je krijgt op alle elektrische onderdelen dan vier jaar garantie! Lees hieronder alles over Gazelle Verlengde Garantie!

Tot 4 jaar op elektrische fietsen

Om zorgeloos te blijven fietsen, maken wij gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit. Zo is de lak op een Gazelle onverwoestbaar en is iedere kleur keihard en krasbestendig. Op onze elektrische fietsen met Panasonicen Impulse systeem biedt Gazelle nu de mogelijkheid om de standaard garantie te verlengen. Je krijgt niet alleen twee jaar extra garantie op jouw motor en accu, maar op alle elektrische onderdelen van jouw nieuwe Gazelle.

Eenvoudig afsluiten

De verlengde garantie kun je eenvoudig afsluiten bij jouw Gazelle-dealer bij het afhalen van de fiets. Voor € 99 krijg op onze fietsen met Panasonic systeem nóg twee jaar garantie! Bij onze fietsen met Impulse systeem betaal je € 129. Je ontvangt bij het afsluiten dan, naast jouw nieuwe elektrische Gazelle, het aankoopbewijs en een garantiebewijs voor de Verlengde Garantie. Zo kun je zorgeloos genieten van jouw nieuwe Gazelle. Vraag ernaar bij jouw Gazelle-dealer!

Verleng je garantie

Jouw Gazelle-dealer regelt alles

Op al onze elektrische fietsen met Panasonic en Impulse systeem, beleef je jarenlang fietsplezier. Je kunt de standaard garantie van twee jaar verlengen. Je krijgt op alle elektrische onderdelen dan nóg twee jaar garantie!

Vraag ernaar bij jouw Gazelle winkel!

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel. Met 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar. 

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan onze Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen. 

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.