Garantie op jouw Gazelle fiets

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast geeft Gazelle ook nog een eigen garantie op haar fietsen en onderdelen. Onze eigen garantie en de fabrieksgarantie staan hieronder verder uitgelegd. Deze extra verleende garanties doen niets af aan de wettelijke garantie.

Garantie bij Gazelle

Gazelle geeft maar liefst tien jaar garantie op materiaal- en constructiefouten op het frame en niet-verende voorvorken bij normale behandeling, gebruik en onderhoud. De garantie op verende voorvorken is vijf jaar. Voor lakwerk op het frame en de voorvork geldt een garantieperiode van vijf jaar. Voor onderdelen op jouw fiets geldt een garantie van twee jaar bij normaal gebruik en onderhoud. 

Kijk hier voor veelgestelde garantievragen

Download hier de handleiding Veiligheid & Garantie

Service actie Ultimate e-bike

Wij kondigen een service actie aan voor onderhoud van de lage instap fiets van de Gazelle Ultimate e-bike serie geproduceerd tussen juni 2019 en november 2020.

Check of jouw framenummer in aanmerking komt

Terugroepactie bakfiets Makki

Wij hebben samen met onze dealers betrokken klanten geïnformeerd over een terugroepactie voor de elektrische bakfiets Makki Load en Makki Load Connect. De stuurstang van deze fiets blijkt in uitzonderlijke situaties mogelijk te breken. Omdat de veiligheid van onze van onze klanten de hoogste prioriteit heeft, verzoeken we iedereen in het bezit van een Makki Load of Makki Load Connect deze terug te brengen naar de dealer. We begrijpen dat dit vervelend is voor onze klanten; zij ontvangen het volledige aankoopbedrag van de fiets retour.

Het vinden van een permanente oplossing voor de stuurstang van de Gazelle Makki heeft onze hoogste prioriteit. Helaas is deze op korte termijn niet voorhanden. Zodra die oplossing beschikbaar is, informeren wij de dealers en klanten. Heb je nog vragen, dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Gazelle via 0900 70 70 707.

Ons excuses voor het ongemak.