Contact met Gazelle

Neem telefonisch contact op

Heb je een vraag, klacht of een goed idee? Kijk eerst of je vraag wordt beantwoord in de Veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan telefonisch contact met ons op. Onze klantenservice staat voor je klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 - 17:00 uur. 

Bel je over je Gazelle-fiets? Geef dan het framenummer van je fiets en de contactgegevens van je Gazelle-winkel aan ons door. Voor een snel en vakkundig antwoord op je vraag kun je altijd bij een Gazelle-winkel bij jou in de buurt terecht. Kijk hier voor de dichtstbijzijnde Gazelle-winkel!

Stuur je liever een e-mail?

We begrijpen dat het soms handig is even een e-mail te sturen. Vaak kunnen we je vraag aan de telefoon direct beantwoorden. 

Daarom willen we graag op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 uur telefonisch contact. Buiten openingstijden kun je een vraag of klacht mailen via het onderstaande contactformulier dat we tonen buiten openingstijden. Onze responstijd via dit contactformulier is op dit moment 5 werkdagen. Wil je snel antwoord? Bel ons dan de eerst volgende werkdag of bekijk onze Veelgestelde vragen!

Bel ons
gesloten
Service in de winkel

Voor snel en vakkundig antwoord op je vraag kun je altijd terecht bij jouw Gazelle winkel.

Proefrit maken of advies nodig?

Plan nu een afspraak. Kom langs bij één van onze Experience Centers voor een proefrit of fietsadvies

Koninklijke Gazelle

Koninklijke Gazelle N.V.
Wilhelminaweg 8 / Postbus 1
6951 BP Dieren / 6950 AA Dieren
0900 - 7070707 (lokaal tarief)

KvK-nummer: 09165859
BTW-nummer: NL818035729.B01

Meestgestelde vragen aan Gazelle

Hoe kan ik onderdelen bestellen?

Dit kan via de Gazelle-winkel bij jou in de buurt. 

Bij wie kan ik terecht voor garantie?

Garantie op onderdelen of het frame van de fiets regel je via de Gazelle-winkel. Meer informatie vind je in onze garantievoorwaarden.

Op zoek naar alle informatie over het dagelijks gebruik van onze (elektrische) fietsen?

Je vindt het in onze handleidingen.

Waar vind ik mijn framenummer?

Heb je een Gazelle-fiets die gebouwd is in 1996 of later, dan vind je het framenummer bij de trapas van je Gazelle-fiets, op de witte sticker met streepjescode. Vanaf 2019 is deze sticker ook te vinden op de onderbuis van je fiets. 

Staat je vraag hier niet tussen? Kijk eens bij de veelgestelde vragen of bel ons op 0900 7070707. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 -17:00 uur.