E-bike Experience Center Groningen

Geopend op afspraak en beperkte vrije inloop. Maak nu een afspraak.

In het Gazelle E-bike Experience Center in Groningen kun je onze elektrische fietsen testen. Kom langs voor inspiratie, deskundig advies van Gazelle-adviseurs of kom onze elektrische fietsen testen. 

  • Persoonlijk fietsadvies
  • Proefrit maken
  • Framemaat berekenen

Bezoek een Experience Center

Op afspraak of vrije inloop

De Gazelle Experience Centers zijn weer beperkt geopend voor vrije inloop. In verband met de veiligheid voor alle klanten en onze medewerkers hebben wij een beperkt aantal plekken voor vrije inloop. Wanneer je zonder afspraak naar een Experience Center komt krijg je geen uitgebreid fietsadvies. Je kunt wel ons gehele assortiment fietsen bekijken en eventueel zelf een proefrit maken op één van de testfietsen.

Houd je altijd aan de voorschriften en richtlijnen van het RIVM: Houd 1,5 meter afstand, raak geen showfietsen aan, geen zelfbediening bij de koffiehoek, geen gebruik van de toiletten en volg altijd de aanwijzingen op van ons personeel.

Met afspraak ben je er zeker van dat er 45 minuten een Gazelle-adviseur voor je klaar staat en dat je al je vragen kunt stellen en kunt proefrijden op onze fietsen.

Persoonlijk fietsadvies

Persoonlijk fietsadvies

Ons Experience Center in Groningen is geopend op afspraak en beperkt geopend voor vrije inloop. Voor een uitgebreid fietsadvies is het nodig een afspraak te maken.

De Gazelle-adviseurs staan voor je klaar. In het E-bike testcenter test je alleen e-bikes. In onze Experience Centers worden geen fietsen verkocht.

Plan je afspraak in Groningen

E-bikes testen

E-bikes testen

Op dit moment is het Experience Center in Groningen op afspraak geopend én is er beperkt toegang voor vrije inloop. Je kunt hier een afspraak plannen. Je kunt dan een proefrit maken op onze fietsen, mits je de voorgeschreven maatregelen rondom Corona in acht neemt. Dit doen onze adviseurs uiteraard ook.

Wanneer je een afspraak inplant, staat er op het afgesproken tijdstip 45 minuten een Gazelle-adviseur voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en kun je naar hartelust al onze e-bikes testen op onze testbaan (buiten) in Groningen.

Hoe test ik een e-bike?

Framemaat berekenen

Framemaat berekenen

Bij Gazelle weten we dat het niet altijd makkelijk is om de juiste framemaat voor je fiets te vinden. Je kunt deze uiteraard zelf berekenen, door je binnenbeenlengte te meten, maar bij ons Experience Center in Groningen helpen wij graag met het vinden van de ideale framemaat.

Je kunt altijd vragen of één van de Gazelle-adviseurs je helpt met het berekenen van je framemaat. Je krijgt dit advies ook mee naar huis, zodat je die weer mee kunt nemen naar de Gazelle-winkel. Nadat je je framemaat hebt laten berekenen kun je alle e-bikes proberen in Groningen. 

Plan je adviesafspraak in Groningen

Kom e-bikes testen in Groningen

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten

Er vindt in onze Experience Centers geen verkoop plaats.

Let op: Wegens de maatregelen met betrekking tot COVID-19 zijn onze Experience Centers op afspraak open én is er beperkt toegang voor vrije inloop. Plan hier jouw afspraak.

Neem contact op

06-12501341

Plan Fietsadvies

Gazelle Experience Tour

Huur voor langere periode een e-bike

Bij Gazelle geloven wij erin dat jij zelf het best een e-bike kunt testen en beoordelen. Daarom kun je met onze Gazelle Experience Tour een aantal fietsen voor een langere periode mee naar huis nemen. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om elektrisch te fietsen met 45 km/h (speed pedelec), de connectiviteit van Gazelle Connect in een app of hoe het is een elektrische stadsfiets te hebben.

Ben je na de tour overtuigd, dan ontvang je de gebruikskosten retour op je aanschaf. Betaling voor de Experience Tour kan enkel via pin. 

Neem alvast een kijkje in ons Experience Center

Neem hiernaast een kijkje in ons Experience Center in Groningen. In dit E-bike Testcenter kun je al onze elektrische fietsen testen. 

Plan een afspraak er staat dan 45 minuten een Gazelle-adviseur voor je klaar staat om je vragen te beantwoorden. Kom onder het genot van een kopje koffie of thee testen.

E-bike testcenter in Groningen

In ons testcentrum voor elektrische fietsen in Groningen kun je gemakkelijk onze e-bikes testen. Bijvoorbeeld een elektrische stadsfiets of een elektrische transportfiets. Tijdens openingstijden ben je op afspraak welkom in ons E-bike testcenter in Groningen.

Je krijgt tijdens de afspraak e-bike advies, de juiste framemaat of framematen en je kunt meerdere e-bikes proberen. Dit advies krijg je uiteraard mee naar huis, zodat je het nog even kunt nalezen en mee kunt nemen naar je favoriete Gazelle fietsenwinkel.

Onze andere Experience Centers

Alle fietsen
Amersfoort
Nijkerkerstraat 17, 3821 CD
Alleen e-bikes
Den Haag
Donau 108 2491 BC
Alleen e-bikes
Waalwijk
Havenweg 23 (industrienummer 1393) 5145 NJ
Alleen e-bikes
Nijmegen
Nieuwe Dukenburgseweg 9, 6534 AD