Gazelle fietsenwinkels

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel of online op onze website. Onze fietsen eerst testen? Vind een Gazelle-winkel bij jou in de buurt of kom langs bij een E-bike Testcenter

  • Ruim 700 winkels
  • Altijd persoonlijk advies
  • Gratis fietsen testen

Vind een winkel in de buurt

Je kunt met jouw Gazelle-fiets altijd terecht bij een Gazelle fietsenwinkel bij jou in de buurt. Met meer dan 700 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar.

Officiële Gazelle winkels

Wij leggen de lat hoog bij Gazelle. Met maar één doel: fietsplezier! Daar hebben wij het vakkundige advies van de Gazelle-dealer bij nodig. Niet elke fietsenwinkel kan zomaar Gazelle-dealer worden. Hij moet passen bij alles waar Gazelle voor staat.

Onze (Premium) Gazelle-dealers krijgen trainingen over de nieuwste producten, zodat zij je altijd kunnen voorzien van de laatste informatie, het juiste advies, een proefrit en de beste service. Dit vinden wij belangrijk, omdat de (elektrische) fiets een onderhoudsproduct is. Aanschaffen is één, onderhouden is twee.

Officiële Gazelle winkels

Altijd een fietswinkel bij jou in de buurt

Wanneer je ervoor kiest om je fiets bij een Gazelle winkel aan te schaffen dan ben je er zeker van dat je nieuwe fiets vakkundig rijklaar wordt gemaakt. Hoewel wij onze fietsen zo onderhoudsarm mogelijk maken, is het toch noodzakelijk om een eerste controlebeurt te laten uitvoeren na twee maanden fietsen. En ook daarna is iedere Gazelle gebaat bij een regelmatige vakkundige onderhoudsbeurt.

Kortom, Gazelle raadt je dus aan altijd een fiets te kopen bij een Gazelle winkel. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd.

Altijd een fietswinkel bij jou in de buurt

Waar kun je onze Testcenters vinden?

Gazelle Experience
Experience Center Dieren
Wilhelminaweg 8 6951 BP, Dieren
E-bikes testen
E-bikes testen in Waalwijk
Havenweg 23 (industrienummer 1393) 5145 NJ
E-bikes testen
E-bikes testen in Haarlem
Lichtfabriekplein 1, 2031 TE