Gazelle fietsenwinkels

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel of online op onze website. Onze fietsen eerst testen? Vind een Gazelle-winkel bij jou in de buurt of kom langs bij een E-bike Testcenter

  • Ruim 700 winkels
  • Altijd persoonlijk advies
  • Gratis fietsen testen

Vind een winkel in de buurt

Je kunt met jouw Gazelle-fiets altijd terecht bij een Gazelle fietsenwinkel bij jou in de buurt. Met meer dan 700 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar.

Officiële Gazelle winkels

Al meer dan 130 jaar kiest Gazelle voor de vakhandel en de vakhandel voor Gazelle. En nu is die samenwerking bekroond met een prachtige eerste plaats in Rodi Fiets 2023: Gazelle is het meest gewaardeerde fietsmerk volgens de Nederlandse fietsspeciaalzaken. 

En die liefde is geheel wederzijds. Want wij laten de fietsen die wij iedere dag weer met passie en aandacht maken in onze fabriek in Gelderland, met een gerust hart achter bij deze vakmensen. Die op hun beurt, met minstens dezelfde passie, onze fietsen voor jou klaar maken én onderhouden. Natuurlijk ben je ook altijd welkom voor een proefrit. Gewoon bij jou in de buurt.

Officiële Gazelle winkels

Altijd een fietswinkel bij jou in de buurt

Wanneer je ervoor kiest om je fiets bij een Gazelle winkel aan te schaffen dan ben je er zeker van dat je nieuwe fiets vakkundig rijklaar wordt gemaakt. Hoewel wij onze fietsen zo onderhoudsarm mogelijk maken, is het toch noodzakelijk om een eerste controlebeurt te laten uitvoeren na twee maanden fietsen. En ook daarna is iedere Gazelle gebaat bij een regelmatige vakkundige onderhoudsbeurt.

Kortom, Gazelle raadt je dus aan altijd een fiets te kopen bij een Gazelle winkel. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd.

Altijd een fietswinkel bij jou in de buurt

Waar kun je onze Testcenters vinden?

Gazelle Experience
Experience Center Dieren
Wilhelminaweg 8 6951 BP, Dieren
E-bikes testen
E-bikes testen in Waalwijk
Havenweg 23 (industrienummer 1393) 5145 NJ
E-bikes testen
E-bikes testen in Haarlem
Lichtfabriekplein 1, 2031 TE