Gazelle fietsenwinkels

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel of online op onze website. Service voor of reparaties aan jouw fiets? Je kunt met jouw Gazelle altijd terecht bij een Gazelle fietsenwinkel bij jou in de buurt. Met meer dan 800 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar.

Proefrit maken? 

Onze fietsen eerst testen? Kom naar een  van onze Experience Centers of test ze bij een Gazelle-winkel bij jou in de buurt. 

  • Auto
  • OV
  • Lopen
  • Fietsen

Fietsenwinkels van Gazelle

Gazelle Experience Centers

In de Gazelle Experience Centers vind je alles wat je fietshart begeert! Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is. 

Adressen:

Gazelle Experience Center
Nijkerkerstraat 17, 3821 CD Amersfoort

Gazelle e-bike Experience Center
Havenweg 23, 5145 NJ Waalwijk

Gazelle e-bike Experience Center
Helsingborgweg 2, 9723 HN Groningen

Gazelle e-bike Experience Center
Donau 108, 2491 BC Den Haag

Gazelle e-bike Experience Center
Nieuwe Dukenburgseweg 9, 6534 AD


Officiële Gazelle winkels

Service voor of reparaties aan jouw fiets? Je kunt met jouw Gazelle altijd terecht bij een Gazelle winkel bij jou in de buurt. Met meer dan 1000 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle (Premium) dealer voor je klaar.
Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je in een Gazelle fietsenwinkel. 

Wij leggen de lat hoog bij Gazelle. Met maar één doel: fietsplezier! Daar hebben wij het vakkundige advies van de Gazelle-dealer bij nodig. Niet elke fietsenwinkel kan zomaar Gazelle-dealer worden. Hij moet passen bij alles waar Gazelle voor staat. Onze (Premium) Gazelle-dealers krijgen trainingen over de nieuwste producten, zodat zij je altijd kunnen voorzien van de laatste informatie, het juiste advies en de beste service. Dit vinden wij belangrijk, omdat de (elektrische) fiets een onderhoudsproduct is. Aanschaffen is één, onderhouden is twee.

Altijd een fietswinkel bij jou in de buurt

Wanneer je ervoor kiest om je fiets bij een Gazelle winkel aan te schaffen dan ben je er zeker van dat je nieuwe fiets vakkundig rijklaar wordt gemaakt. Hoewel wij onze fietsen zo onderhoudsarm mogelijk maken, is het toch noodzakelijk om een eerste controlebeurt te laten uitvoeren na twee maanden fietsen. En ook daarna is iedere Gazelle gebaat bij een regelmatige vakkundige onderhoudsbeurt.

Kortom, Gazelle raadt je dus aan altijd een fiets te kopen bij een Gazelle winkel. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd. 

Zoek bijvoorbeeld een fietsenwinkel in Amsterdam, Rotterdam, UtrechtDen Haag, Eindhoven, Almere, Groningen, Enschede, Breda of Nijmegen.