Gazelle Klantenservice

Lees meer over online bestellen en betalen & verzenden en retourneren. Lees onze FAQ, bekijk onze garantievoorwaarden, download de brochure of handleidingen, meld je aan voor onze nieuwsbrief of neem contact op met onze klantenservice. We beantwoorden graag je vragen!

Heb je een vraag/klacht/opmerking?

Neem contact op

Heb je een vraag en kun je het antwoord op jouw vraag niet bij onze veelgestelde vragen vinden? Of heb je een klacht of opmerking? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag. 

Neem contact op

Lees de FAQ van Gazelle

Veelgestelde vragen

Lees de veelgestelde vragen over elektrische fietsen, accu's, garantie, betalen en techniek. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de Gazelle klantenservice.  

Lees onze FAQ

Onze vanzelfsprekendheden

Waarom Gazelle?

Waarom zou je een Gazelle-fiets kiezen? Wij streven ernaar fietsen te produceren van de beste kwaliteit. Wij realiseren ons ook dat vandaag de dag alleen een product leveren van goede kwaliteit niet volstaat. Het is bij ons tevens een vanzelfsprekendheid dat we de beste service leveren.

Bekijk al onze vanzelfsprekendheden

Lees meer over onze webshop

Online bestellen en betalen

Via onze website kun je gemakkelijk je ideale fiets zoeken en online bestellen. Je kunt zoeken via het menu, maar wanneer je direct naar ons fietsenoverzicht gaat kun je door middel van het filter je ideale fiets vinden. 

Je kunt je fiets op verschillende manieren betalen: 

  • iDeal
  • Mastercard
  • Visa
  • Klarna | Betaal achteraf

Lees meer over de online shop

Meer over online bestellen

Verzenden en retour

Heb je online een fiets besteld via Gazelle.nl en wil je weten hoe het werkt met de verzending van je bestelling? Of heb je vragen over het retour sturen van je bestelling? Lees meer over het verzenden en retourneren van je fiets.

Lees meer

Bekijk de garantievoorwaarden

Garantie

Wij geven maar liefst 10 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten op het frame en niet-verende voorvorken bij normale behandeling, gebruik en onderhoud. 

Lees meer over garantie

Download de Brochure

E-bike brochure 2021

Onze brochure is online te downloaden. Hierin staat een selectie van onze elektrische fietsen.

Download brochure

Download jouw fietshandleiding

Fiets handleidingen

Onze brochure en handleidingen zijn online te downloaden. Benieuwd naar productinformatie over jouw (elektrische) fiets? Bekijk de gebruiksaanwijzingen van onze systemen en verschillende fietsen.  

Download Fiets handleidingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Mis nooit meer ons laatste nieuws. Meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte. 

Meld je hier aan