Service en Garantie van Gazelle

Onze klantenservice helpt je graag! Bekijk de veelgestelde vragen, onze garantievoorwaarden, bereken je framemaat, download of vraag onze brochures aan, meld je aan voor de Gazelle nieuwsbrief of neem contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen over elektrische fietsen, accu's, garantie, financieren, leasen en techniek. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de Gazelle klantenservice.

Garantie van Gazelle

Gazelle geeft maar liefst 10 jaar garantie op materiaal- en constructiefouten op het frame en niet-verende voorvorken bij normale behandeling, gebruik en onderhoud.

Bereken je framemaat

Om lekker te fietsen is het belangrijk dat je lekker zit op jouw fiets. Een indicatie van de framemaat die het best past bij jouw lengte vind je op deze pagina.

Brochure en handleidingen van Gazelle

De brochure en handleidingen van Gazelle zijn online te downloaden. Benieuwd naar productinformatie over jouw elektrische fiets? Bekijk de gebruiksaanwijzingen van onze systemen en verschillende fietsen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf iedere maand op de hoogte van het laatste nieuws van Gazelle via onze nieuwsbrief.

Contact met Gazelle

Heb je een vraag en staat jouw vraag niet bij onze veelgestelde vragen? Neem dan contact met onze klantenservice op en wij beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel. Met 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar. 

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan onze Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen. 

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.