Verzenden en retouren van je bestelling

Heb je een fiets bij Gazelle besteld en wil je weten hoe het werkt met de verzending van je bestelling? Of heb je vragen over het retour sturen van je bestelling? Lees hieronder meer over het verzenden en retourneren van je fiets.

Verzenden

Wanneer je je fiets bij Gazelle hebt besteld wordt je fiets altijd verzonden naar de geselecteerde Gazelle-winkel. Bij het afronden van je bestelling kies je een Gazelle-winkel bij jou in de buurt. Na het bestellen van de fiets zorgt Gazelle dat jouw gekozen fietsenwinkel op de hoogte is van jouw bestelling. 

Als de fiets bij de winkel is geleverd, maakt de dealer een afspraak met jou wanneer je de fiets kunt komen ophalen of wanneer hij deze bij jou mag bezorgen. Neem voor het ophalen van je fiets altijd de mail die je van ons hebt ontvangen en je identiteitsbewijs mee. De dealer controleert dan of jij daadwerkelijk de fiets bij Gazelle hebt besteld. Na alle controles wordt de fiets geheel op jou afgesteld en kun je meteen wegfietsen. 

Levertijd van de fiets bij de dealer is afhankelijk van de beschikbare voorraad of productietijd. Bij vragen kun je contact opnemen met onze klantenservice via: bestelling@gazelle.nl of 0900-7070707. 

Verzenden van je bestelling
Retourneren van je bestelling

Retourneren van je bestelling

Ben je toch niet tevreden met je Gazelle fiets? Dan mag je de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van de Gazelle dealer zonder opgaaf van reden herroepen. Belangrijk is dat de fiets niet gebruikt en dat de fiets als nieuw verkocht kan worden. Bij twijfel over de fiets adviseren wij je om de fiets bij de dealer te bekijken en te laten staan om gebruikssporen te beperken.

Hoe kan je de fiets retourneren? Dat kun je hier lezen!