Experience Centers

In de Gazelle Experience Centers vind je al onze (elektrische) fietsen bij elkaar, krijg je persoonlijke fietsadvies en kun je direct een proefrit maken! De deuren staan voor je open. Vind je perfecte fiets, kom inspiratie op doen, krijg antwoord op je vragen of maak een testrit. Neem een lekker kopje koffie of thee terwijl je rondkijkt. 

Bezoek ons Experience Center in Amersfoort om alle fietsen bij elkaar te zien; e-bikes én gewone fietsen. In onze E-bike Experience Centers in Groningen, Waalwijk en Den Haag vind je al onze elektrische fietsen.

Wat overal hetzelfde is? Je wordt ontvangen door de beste adviseurs die je het hemd van het lijf kunt vragen. Die je op weg helpen en uitleg geven over al onze fietsen, accu's en motoren. En natuurlijk kun je overal buiten een testrit maken.

Persoonlijk fietsadvies

Hoe vaak fiets je? En hoe ver? Hoe zit je het liefst op je fiets en wat wil je meenemen? Fietsen is persoonlijker dan je denkt. Onze adviseurs zijn als geen ander in staat om jouw wensen te vertalen naar een persoonlijk fietsadvies. En natuurlijk krijg je dat advies van ons mee naar huis.

Binnen lopen of op afspraak

In onze Experience Centers kun je altijd zonder afspraak binnen lopen. Het kan dan gebeuren dat onze adviseurs nog even bezet zijn. Gelukkig staat onze koffie altijd klaar en kun je zelf vast een kijkje nemen. Wil je zeker weten dat er een adviseur beschikbaar is, maak dan een afspraak. Dan staat er op het afgesproken tijdstip drie kwartier een adviseur voor je klaar.

Experience Center Amersfoort

In het Gazelle Experience Center in Amersfoort kun je ervaren welke fiets of welke e-bike het beste bij jouw wensen past. Binnen kun je het gehele assortiment (zowel e-bikes als gewone fietsen) van Gazelle bekijken. Buiten staan verschillende demo-fietsen voor je klaar om een testrit te maken. Er is een mix van de verschillende fietsen en framematen. Je kunt zonder afspraak het Experience Center bezoeken. Op drukke dagen/tijden drink je een kopje koffie of thee, terwijl je wacht op de juiste testfiets of advies van één van de adviseurs.

Het volledige e-bike assortiment is te zien en testen in onze E-bike Experience Centers in Waalwijk en Groningen.

Binnen kijken in Amersfoort? Bekijk hier de virtuele rondleiding.

E-bike Experience Center Groningen

In het e-bike Experience Center in Groningen kun je onze elektrische fietsen testen. Specialisten verstrekken informatie over de e-bikes en geven advies. Zo kun je op een laagdrempelige, gemoedelijke manier - onder het genot van een kopje koffie en cake - kennis maken met onze e-bikes.

Gazelle Full Experience
In het e-bike Experience Center in Groningen bestaat bovendien de unieke kans voor een langere periode van een week of maand een tweetal fietsen te ervaren en testen. Zie hieronder de beschikbare modellen en prijzen. Je kunt bij het Experience Center terecht voor meer informatie.

Welke fietsen zijn in Groningen te huur? Bekijk het hieronder:

Fiets Weekprijs Maandprijs
Grenoble Connect € 50 € 195
CityZen Speed € 95 € 375

E-bike Experience Center Waalwijk

In het e-bike Experience Center in Waalwijk kun je onze elektrische fietsen testen. Specialisten verstrekken informatie over de e-bikes en geven advies. Zo kun je op een laagdrempelige, gemoedelijke manier - onder het genot van een kopje koffie en cake - kennis maken met onze e-bikes.

In het e-bike Experience Center in Waalwijk worden geen fietsen verkocht; daarvoor kun je terecht bij de Gazelle-dealer bij jou in de buurt!

E-bike Experience Center Den Haag

In het e-bike Experience Center in Den Haag kun je onze elektrische fietsen testen. Specialisten verstrekken informatie over de e-bikes en geven advies. Zo kun je op een laagdrempelige, gemoedelijke manier - onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers - kennis maken met onze e-bikes.

In het e-bike Experience Center in Den Haag worden geen fietsen verkocht; daarvoor kun je terecht bij de Gazelle-winkel bij jou in de buurt!

Adressen

Experience Center Amersfoort (alle fietsen)
Nijkerkerstraat 17
3821 CD Amersfoort
Telefoon: 033-2533570
Routebeschrijving

E-bike Experience Center Waalwijk (alleen e-bikes)
Havenweg 23 (industrienummer 1393)
5145 NJ Waalwijk
Telefoon: 06-30473130
Routebeschrijving

E-bike Experience Center Groningen (alleen e-bikes)
Helsingborgweg 2
9723 HN Groningen
Telefoon: 06-12501341
Routebeschrijving

E-bike Experience Center Den Haag (alleen e-bikes)
Donau 108
2491 BC Den Haag
Routebeschrijving

Maak een Fietsadvies afspraak
Krijg advies van een adviseur over bijv je framemaat of stel al je vragen over je nieuwe (elektrische) fiets.

Maak hier een afspraak.

Openingstijden

 

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag gesloten

Extra openingsdagen:

Goede vrijdag 19-apr 10.00 - 17.00u
Tweede Paasdag 22-apr 10.00 - 17.00u
Hemelvaartsdag 30-mei 10.00 - 17.00u
Tweede Pinksterdag 10-jun 10.00 - 17.00u

Let op: tijdens Koningsdag zijn onze Experience Centers gesloten. 

Heb je een vraag of opmerking? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Ervaar welke fiets het beste bij je past

Van elke elektrische fiets hebben wij testfietsen, zodat je zelf kan ervaren welke fiets het beste bij jouw wensen past. Alle fietsen mogen buiten getest worden. De fietsen zijn beschikbaar in verschillende framematen. Tevens kan je met de framemaat meter een indicatie van je fietsinstellingen op papier krijgen. Je kunt zonder afspraak het Experience Center bezoeken.

In het Experience Center worden geen fietsen verkocht; daarvoor kun je terecht bij de Gazelle-dealer bij jou in de buurt!

Fietsen van Gazelle

Elke Gazelle geeft je zin in fietsen door de perfecte combinatie van licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit. Fietsen mag geen moeite kosten, maar moet juist energie geven. Zodat je lekker kunt genieten van de buitenlucht, de natuur en de beweging. Je fietst slim de stadsfile voorbij en hoeft je geen zorgen te maken over een parkeerplek. Even de wind door je haren voelen, of je hoofd leeg maken na een dag werken: dat is toch ontspannen thuiskomen.