Experience Centers

Al onze Experience Centers zijn tot en met 9 februari gesloten.

In de Gazelle Experience Centers kun je al onze (elektrische) fietsen testen. Kom langs voor inspiratie, deskundig advies van onze Gazelle-adviseurs. Bezoek ons Experience Center in Amersfoort om alle fietsen bij elkaar te zien; test daar e-bikes én gewone fietsen. In onze E-bike Experience Centers in Groningen, Waalwijk, Nijmegen en Den Haag test je al onze elektrische fietsen.

  • Persoonlijk fietsadvies
  • Proefrit maken
  • Framemaat berekenen

Experience Center gesloten

Wegens de aangescherpte Corona-maatregelen zijn onze Experience Centers gesloten tot en met 9 februari. Voor nu is het ook niet mogelijk om tot 9 februari een Fietsadvies afspraak te plannen. Je kunt alvast een afspraak inplannen na 9 februari. We hopen je snel weer te mogen ontvangen in één van onze Experience Centers. Heb je voor deze datum een afspraak staan? Dan heb je een mail van ons ontvangen met een link om de afspraak te verplaatsen. 

Wil je online fiets advies? Raadpleeg onze Fiets Keuzehulp en vind je ideale fiets. 

Persoonlijk fietsadvies

Persoonlijk fietsadvies

Onze Experience Centers zijn tot en met 9 februari gesloten. Je kunt alvast een afspraak inplannen voor na 9 februari. Heb je al een afspraak staan? Dan heb je een mail van ons ontvangen met een link om de afspraak te verplaatsen.

In Amersfoort test je al onze fietsen in Groningen, Waalwijk, Nijmegen en Den Haag alleen e-bikes. In onze Experience Centers worden geen fietsen verkocht. 

Plan je afspraak in een Experience Center

Proefrit maken

Proefrit maken

Onze Experience Centers zijn gesloten tot en met 9 februari.

Wil jij onze verschillende e-bike motoren vergelijken? Of ben je benieuwd welke framemaat het best bij je past? Test fietsen uit de verschillende Gazelle families op onze buiten testbaan. 

Maak een afspraak

Framemaat berekenen

Framemaat berekenen

Nu onze Experience Centers gesloten zijn, kun je hier online je framemaat berekenen.

Bij Gazelle weten we dat het niet makkelijk is om je framemaat te berekenen. Daarom staan onze adviseurs voor je klaar om je hierbij te helpen. Zij kunnen de juiste framemaat berekenen. 

Na het berekenen van de framemaat kun je direct je perfecte fiets met de goede framemaat gaan testen. Zit je tussen twee framematen in? Maak dan een proefrit op beide framematen en kies je ideale fiets. Na het testen kun je het fiets- en framemaatadvies uiteraard mee naar huis krijgen, zodat je het mee kunt nemen naar jouw fietsenwinkel. 

Framemaat zelf berekenen?

Kom een proefrit maken bij één van onze Experience Centers

Alle fietsen
Amersfoort
Nijkerkerstraat 17, 3821 CD
Alleen e-bikes
Den Haag
Donau 108, 2491 BC
Alleen e-bikes
Groningen
Helsingborgweg 2, 9723 HN
Alleen e-bikes
Waalwijk
Havenweg 23 (industrienummer 1393), 5145 NJ
Alleen e-bikes
Nijmegen
Nieuwe Dukenburgseweg 9, 6534 AD

Openingstijden

 

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten

Let op: Wegens de maatregelen met betrekking tot COVID-19 zijn onze Experience Centers gesloten.

Fietsen testen in het Experience Center

Van alle elektrische fietsen hebben wij testfietsen, zodat je zelf kunt uitproberen welke (elektrische) fiets het best bij jouw wensen past. Alle fietsen mogen buiten getest worden op de testbaan.

De fietsen zijn beschikbaar in verschillende framematen en kleuren. Bekijk de video hoe het testen in z'n werk gaat. Debbie legt het graag aan je uit.

In het Experience Center worden geen fietsen verkocht; daarvoor kun je terecht bij de Gazelle-dealer bij jou in de buurt!

Onze Experience Centers zijn gesloten.

Maak een afspraak

Gazelle Experience Tour (tijdelijk gesloten)

Huur voor langere periode een e-bike

Bij Gazelle geloven wij erin dat jij zelf het best een e-bike kunt testen en beoordelen. Daarom kun je met onze Gazelle Experience Tour een aantal fietsen voor een langere periode mee naar huis nemen. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om elektrisch te fietsen met 45 km/h (speed pedelec), de connectiviteit van Gazelle Connect in een app of hoe het is een elektrische stadsfiets te hebben.

Ben je na de tour overtuigd, dan ontvang je de gebruikskosten retour op je aanschaf. Betaling voor de Experience Tour kan enkel via pin. 

Probeer al onze (elektrische) fietsen uit

In Amersfoort, Den Haag, Groningen, Nijmegen en Waalwijk

In onze Experience Centers, ook wel het testcenter voor fietsen genoemd, kun je naar hartelust e-bikes en gewone fietsen testen. Onze Experience Centers zijn tot en met 19 januari gesloten.

Wanneer je een Fietsadvies afspraak maakt staat er drie kwartier een Gazelle fietsadviseur voor je klaar. Je kunt al je vragen over (elektrische) fietsen laten beantwoorden en gemakkelijk je framemaat laten berekenen. Daarnaast ga je natuurlijk fietsen testen. Het fietsadvies krijg je ook mee naar huis, wel zo makkelijk als je de fiets snel wilt hebben.

Houd er rekening mee dat je in Amersfoort, het Fiets testcentrum, alle fietsen kunt proberen, maar in ons e-bike testcenters in Den Haag, Groningen, Nijmegen of Waalwijk alleen e-bikes kunt testen. 

Move Amsterdam

Ontdek Gazelle en fiets-innovaties in Move Amsterdam! 

Move is de nieuwe, interactieve Mobiliteits Experience voor jong en oud in Amsterdam. Bij Move draait alles om de mobiliteit van vandaag en de toekomst. Bewonder bijzondere (luxe)auto- en fiets prototypes, beleef het allernieuwste op het gebied van fietsdesign en fietstechnologie, swap je fiets bij Swapfiets of switch naar elektrisch vervoer vanuit onze mobility hub.

Let op: Dit is geen Experience Center van Gazelle. Wanneer je (elektrische) fietsen wilt testen kun je naar één van onze Experience Centers gaan in Amersfoort, Den Haag, Nijmegen, Waalwijk en Groningen.