Experience Center

In onze Gazelle Experience Centers vind je alles wat je fietshart begeert! Een bezoek is de perfecte manier om inspiratie op te doen wat er allemaal op fietsgebied mogelijk is. Bezoek één van onze Experience Centers in Nederland:

Locaties:

  • Amersfoort
  • Groningen
  • Waalwijk
In de maand december zijn al onze Gazelle Experience Centers in mooie wintersferen! Tijdens de dagen rondom Kerst en Oud en Nieuw staan er altijd winterse lekkernijen voor de klanten klaar. Onze gewone openingstijden gelden in deze maand op een aantal uitzonderingen na. Bekijk die hieronder.
Experience Center Amersfoort

Experience Center Amersfoort

In het Gazelle Experience Center in Amersfoort kun je ervaren welke fiets of welke e-bike het beste bij jouw wensen past. Binnen kun je het gehele assortiment (zowel e-bikes als gewone fietsen) van Gazelle bekijken. Buiten staan verschillende demo-fietsen voor je klaar om een testrit te maken. Er is een mix van de verschillende fietsen en framematen. Je kunt zonder afspraak het Experience Center bezoeken. Op drukke dagen/tijden drink je een kopje koffie of thee, terwijl je wacht op de juiste testfiets of advies van één van de adviseurs.

Het volledige e-bike assortiment is te zien en testen in onze E-bike Experience Centers in Waalwijk en Groningen.

Binnen kijken in Amersfoort? Bekijk hier de virtuele rondleiding.

E-bike Experience Center Groningen

In het e-bike Experience Center kun je onze elektrische fietsen testen. Specialisten verstrekken informatie over de e-bikes en geven advies. Zo kun je op een laagdrempelige, gemoedelijke manier - onder het genot van een kopje koffie en cake - kennis maken met onze e-bikes.

Gazelle Full Experience
In het e-bike Experience Center in Groningen bestaat bovendien de unieke kans voor een langere periode van een week of maand een tweetal fietsen te ervaren en testen. Zie hieronder de beschikbare modellen en prijzen. Je kunt bij het Experience Center terecht voor meer informatie.

Welke fietsen zijn in Groningen te huur? Bekijk het hieronder:

Fiets Weekprijs Maandprijs
Grenoble C7+ HMB Connect  € 50  € 195
E-bike Experience Center Groningen
E-bike Experience Center Waalwijk

E-bike Experience Center Waalwijk

In het e-bike Experience Center kun je onze elektrische fietsen testen. Specialisten verstrekken informatie over de e-bikes en geven advies. Zo kun je op een laagdrempelige, gemoedelijke manier - onder het genot van een kopje koffie en cake - kennis maken met onze e-bikes.

In het e-bike Experience Center worden geen fietsen verkocht; daarvoor kun je terecht bij de Gazelle-dealer bij jou in de buurt!

Adressen

Experience Center Amersfoort (alle fietsen)
Nijkerkerstraat 17
3821 CD Amersfoort
Telefoon: 033-2533570
Routebeschrijving

E-bike Experience Center Waalwijk (alleen e-bikes)
Havenweg 23 (industrienummer 1393)
5145 NJ Waalwijk
Telefoon: 06-30473130
Routebeschrijving

E-bike Experience Center Groningen (alleen e-bikes)
Helsingborgweg 2
9723 HN Groningen
Telefoon: 06-12501341

Routebeschrijving

Openingstijden

 

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag gesloten

 

Donderdag 13 december Amersfoort dicht
Donderdag 13 december Waalwijk vanaf 13.00 uur dicht
Donderdag 13 december Groningen vanaf 13.00 uur dicht

 
Op de volgende dagen zijn alle Gazelle Experience Centers gesloten: 25 & 26 december en 1 januari
 

Heb je een vraag of opmerking? Bekijk de  veelgestelde vragen of  neem contact op.

Ervaar welke fiets het beste bij je past

Van elke elektrische fiets hebben wij testfietsen, zodat je zelf kan ervaren welke fiets het beste bij jouw wensen past. Alle fietsen mogen buiten getest worden. De fietsen zijn beschikbaar in verschillende framematen. Tevens kan je met de framemaat meter een indicatie van je fietsinstellingen op papier krijgen. Je kunt zonder afspraak het Experience Center bezoeken.

In het Experience Center worden geen fietsen verkocht; daarvoor kun je terecht bij de Gazelle-dealer bij jou in de buurt!

Experience Center
Experience Center

Fietsen van Gazelle

Elke Gazelle geeft je zin in fietsen door de perfecte combinatie van licht fietsen, slim design en robuuste kwaliteit. Fietsen mag geen moeite kosten, maar moet juist energie geven. Zodat je lekker kunt genieten van de buitenlucht, de natuur en de beweging. Je fietst slim de stadsfile voorbij en hoeft je geen zorgen te maken over een parkeerplek. Even de wind door je haren voelen, of je hoofd leeg maken na een dag werken: dat is toch ontspannen thuiskomen.

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets koop je in een Gazelle fietsenwinkel. Er staat altijd een Gazelle-dealer voor je klaar.

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan het Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen.

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.