Experience Centers

Geopend op afspraak en beperkte vrije inloopMaak nu een afspraak.

In de Gazelle Experience Centers kun je al onze (elektrische) fietsen testen. Kom langs voor inspiratie, deskundig advies van onze Gazelle-adviseurs. Bezoek ons Experience Center in Amersfoort om alle fietsen bij elkaar te zien; test daar e-bikes én gewone fietsen. In onze E-bike Experience Centers in Groningen, Waalwijk, Nijmegen en Den Haag test je al onze elektrische fietsen.

  • Persoonlijk fietsadvies
  • Proefrit maken
  • Framemaat berekenen

Bezoek een Experience Center

Op afspraak of vrije inloop

De Gazelle Experience Centers zijn weer beperkt geopend voor vrije inloop. In verband met de veiligheid voor alle klanten en onze medewerkers hebben wij een beperkt aantal plekken voor vrije inloop. Wanneer je zonder afspraak naar een Experience Center komt krijg je geen uitgebreid fietsadvies. Je kunt wel ons gehele assortiment fietsen bekijken en eventueel zelf een proefrit maken op één van de testfietsen.

Houd je altijd aan de voorschriften en richtlijnen van het RIVM: Houd 1,5 meter afstand, raak geen showfietsen aan, geen zelfbediening bij de koffiehoek, geen gebruik van de toiletten en volg altijd de aanwijzingen op van ons personeel.

Met afspraak ben je er zeker van dat er 45 minuten een Gazelle-adviseur voor je klaar staat en dat je al je vragen kunt stellen en kunt proefrijden op onze fietsen.

Persoonlijk fietsadvies

Persoonlijk fietsadvies

Onze Experience Centers zijn geopend op afspraak, maar je kunt ook online of telefonisch fietsadvies krijgen. Daarnaast is er beperkte beschikbaarheid voor vrije inloop. De Gazelle-adviseurs staan voor je klaar. In Amersfoort test je al onze fietsen in Groningen, Waalwijk, Nijmegen en Den Haag alleen e-bikes. In onze Experience Centers worden geen fietsen verkocht. 

Plan je afspraak in een Experience Center

Proefrit maken

Proefrit maken

Het wordt aangeraden om met afspraak naar één van onze Experience Centers te komen. Je kunt hier een afspraak plannen. Daarnaast is er beperkte beschikbaarheid voor vrije inloop, daarom is het maken van een afspraak zeer gewenst. Je kunt dan een proefrit maken op onze fietsen, mits je de voorgeschreven maatregelen rondom Corona in acht neemt. Dit doen onze adviseurs uiteraard ook. 

Wil jij onze verschillende e-bike motoren vergelijken? Of ben je benieuwd welke framemaat het best bij je past? Test fietsen uit de verschillende Gazelle families op onze buiten testbaan. 

Maak een afspraak

Framemaat berekenen

Framemaat berekenen

Bij Gazelle weten we dat het niet makkelijk is om je framemaat te berekenen. Daarom staan onze adviseurs voor je klaar om je hierbij te helpen. Zij kunnen de juiste framemaat berekenen. 

Na het berekenen van de framemaat kun je direct je perfecte fiets met de goede framemaat gaan testen. Zit je tussen twee framematen in? Maak dan een proefrit op beide framematen en kies je ideale fiets. Na het testen kun je het fiets- en framemaatadvies uiteraard mee naar huis krijgen, zodat je het mee kunt nemen naar jouw fietsenwinkel. 

Framemaat zelf berekenen?

Kom een proefrit maken bij één van onze Experience Centers

Alle fietsen
Amersfoort
Nijkerkerstraat 17, 3821 CD
Alleen e-bikes
Den Haag
Donau 108, 2491 BC
Alleen e-bikes
Groningen
Helsingborgweg 2, 9723 HN
Alleen e-bikes
Waalwijk
Havenweg 23 (industrienummer 1393), 5145 NJ
Alleen e-bikes
Nijmegen
Nieuwe Dukenburgseweg 9, 6534 AD

Openingstijden

 

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten

Let op: Wegens de maatregelen met betrekking tot COVID-19 zijn onze Experience Centers op afspraak open en beperkt voor vrije inloop. Plan hier jouw afspraak

Fietsen testen in het Experience Center

Van alle elektrische fietsen hebben wij testfietsen, zodat je zelf kunt uitproberen welke (elektrische) fiets het best bij jouw wensen past. Alle fietsen mogen buiten getest worden op de testbaan.

De fietsen zijn beschikbaar in verschillende framematen en kleuren. Je kunt normaal gesproken zonder afspraak het Experience Center bezoeken. Vanwege het Coronavirus kun je alleen op afspraak langs komen. Plan hier een afspraak. Bekijk de video hoe het testen in z'n werk gaat. Debbie legt het graag aan je uit. 

In het Experience Center worden geen fietsen verkocht; daarvoor kun je terecht bij de Gazelle-dealer bij jou in de buurt!

Maak een afspraak

Gazelle Experience Tour

Huur voor langere periode een e-bike

Bij Gazelle geloven wij erin dat jij zelf het best een e-bike kunt testen en beoordelen. Daarom kun je met onze Gazelle Experience Tour een aantal fietsen voor een langere periode mee naar huis nemen. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om elektrisch te fietsen met 45 km/h (speed pedelec), de connectiviteit van Gazelle Connect in een app of hoe het is een elektrische stadsfiets te hebben.

Ben je na de tour overtuigd, dan ontvang je de gebruikskosten retour op je aanschaf. Betaling voor de Experience Tour kan enkel via pin. 

Probeer al onze (elektrische) fietsen uit

In Amersfoort, Den Haag, Groningen, Nijmegen en Waalwijk

In onze Experience Centers, ook wel het testcenter voor fietsen genoemd, kun je naar hartelust e-bikes en gewone fietsen testen. Je kunt op dit moment alleen op afspraak langs komen. Maar hier een afspraak. 

Wanneer je een Fietsadvies afspraak maakt staat er drie kwartier een Gazelle fietsadviseur voor je klaar. Je kunt al je vragen over (elektrische) fietsen laten beantwoorden en gemakkelijk je framemaat laten berekenen. Daarnaast ga je natuurlijk fietsen testen. Het fietsadvies krijg je ook mee naar huis, wel zo makkelijk als je de fiets snel wilt hebben.

Houd er rekening mee dat je in Amersfoort, het Fiets testcentrum, alle fietsen kunt proberen, maar in ons e-bike testcenters in Den Haag, Groningen, Nijmegen of Waalwijk alleen e-bikes kunt testen. 

Move Amsterdam

Ontdek Gazelle en fiets-innovaties in Move Amsterdam! 

Move is de nieuwe, interactieve Mobiliteits Experience voor jong en oud in Amsterdam. Bij Move draait alles om de mobiliteit van vandaag en de toekomst. Bewonder bijzondere (luxe)auto- en fiets prototypes, beleef het allernieuwste op het gebied van fietsdesign en fietstechnologie, swap je fiets bij Swapfiets of switch naar elektrisch vervoer vanuit onze mobility hub.

Let op: Dit is geen Experience Center van Gazelle. Wanneer je (elektrische) fietsen wilt testen kun je naar één van onze Experience Centers gaan in Amersfoort, Den Haag, Nijmegen, Waalwijk en Groningen.