ANWB FIetstest

ANWB Kampioen Fietstest

Bij de jaarlijkse E-bike test van de ANWB Kampioen (mei 2015) is de Gazelle Orange C7 HM uitgeroepen tot Beste E-bike tot € 2500. Deze comfortabele elektrische fiets kreeg de hoogste score! Lees hieronder de testresultaten van de ANWB Kampioen fietstest.

Gazelle Orange C7 HM

De testers van de ANWB E-bike test geven aan dat de Orange C7 HM een prettige en krachtige ondersteuning geeft en bij uitstek geschikt is voor heuvelachtig terrein. Ook de zeer korte laadtijd van de accu (ca. 3 uur), de gesloten kettingkast en het stijve frame worden als pluspunt gezien.

Beoordeling ANWB

Uit de praktijktest blijkt dat het gebruiksgemak van de Orange C7 HM en het display met goed worden beoordeeld. De rij-eigenschappen en het comfort zijn redelijk tot goed, net als de elektrische ondersteuning.

Ook de vakmannen mochten hun oordeel geven. Zij vinden de constructie en afwerking goed, net als de accucapaciteit en de laadtijd van de accu. De Orange C7 HM wint in de categorie Beste E-Bike tot € 2500,-.

De testers van de ANWB E-bike test geven aan dat de Orange C7 HM een prettige en krachtige ondersteuning geeft en bij uitstek geschikt is voor heuvelachtig terrein.

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets koop je in een Gazelle fietsenwinkel. Er staat altijd een Gazelle-dealer voor je klaar.

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan het Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen.

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.