Bedrijfsfietsen van Gazelle

Het gebruik van fietsen in de bedrijfsvoering is voor veel bedrijven steeds vanzelfsprekender. Dit dankzij de flexibiliteit en duurzaamheid die een fiets kan bieden. Een bedrijfsfiets is op talloze manieren in te zetten en kan een uitkomst zijn voor je onderneming. Gazelle denkt graag mee over de mogelijkheden voor jouw organisatie. 

Bedrijfsfietsen op maat

Bij Gazelle bieden wij de mogelijkheid om bedrijfsfietsen op maat te maken voor jouw organisatie en naar jouw wensen. Een bedrijfsfiets biedt veel voordelen, zoals onder andere het verbeteren van de CO2-footprint van de organisatie en de verbetering van de vitaliteit van je medewerkers. Een dergelijke fiets kan voor veel doeleinden worden ingezet binnen de zakelijke mobiliteit denk hierbij aan een bezorgfiets, fietspool, uitleenfiets, autovervanging of als PR-fiets.

Zo heeft Gazelle Zakelijk al maatfietsen geleverd voor bijvoorbeeld de Olympische Spelen in Londen en een speciale leenfiets voor Volkswagen. Ook worden onze fietsen al jaren in de vrijetijdsmarkt veelvuldig ingezet. Bedrijven zoals hotelketens, campings en fietsverhuurbedrijven verhuren regelmatig fietsen aan hun klanten. Hiervoor biedt Gazelle een assortiment robuuste verhuurfietsen aan. Zo kan jouw klant genieten van optimaal fietsplezier. 

 

Zakelijke mobiliteit

Veel organisaties zijn bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en de gezondheid van hun medewerkers. Met de huidige vraagstukken rondom files, parkeerkosten en de CO2 uitstoot wordt hierbij steeds vaker gedacht aan een bedrijfsfietsplan. Een bedrijfsfiets bevordert de vitaliteit van jouw medewerkers en de fiets is een duurzaam en schoon vervoermiddel. Zo kiezen steeds meer organisaties voor bedrijfsfietsen kopen of het inzetten van fietsen naast de leaseauto.

Gazelle maakt al 125 jaar fietsen die daar perfect op aansluiten: zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk. Daarbij blijven wij altijd nadenken over hoe wij ons design slimmer kunnen maken en onze techniek nóg innovatiever. Vertrouwde kwaliteit, moderne luxe: met een Gazelle bedrijfsfiets mag je gezien worden! Zodat jouw klanten of medewerkers iedere dag weer blijven fietsen!