Bedrijfsfietsen van Gazelle

Het gebruik van fietsen in de bedrijfsvoering is voor veel bedrijven steeds vanzelfsprekender. Dit dankzij de flexibiliteit en duurzaamheid die een bedrijfsfiets kan bieden. Een bedrijfsfiets is op talloze manieren in te zetten en kan een uitkomst zijn voor je onderneming. Gazelle denkt graag mee over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Zo bieden wij bedrijfsfietsen op maat om er zeker van te zijn dat je de perfecte bedrijfsfiets hebt. Een bedrijfsfiets biedt veel voordelen, zoals onder andere het verbeteren van de CO2-footprint van de organisatie en de verbetering van de vitaliteit van je medewerkers.

Een bedrijfsfiets kan voor veel doeleinden worden ingezet binnen de zakelijke mobiliteit denk hierbij aan een bezorgfiets, fietspool, uitleenfiets, autovervanging of als PR-fiets.

Zakelijke mobiliteit

Veel organisaties zijn bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en de gezondheid van hun medewerkers. Met de huidige vraagstukken rondom files, parkeerkosten en de CO2 uitstoot wordt hierbij steeds vaker gedacht aan de fiets. Fietsen bevordert de vitaliteit van jouw medewerkers en de fiets is een duurzaam en schoon vervoermiddel. Zo kiezen steeds meer organisaties voor het aanbieden van een ‘fiets van de zaak’ of het inzetten van fietsen naast de leaseauto.

Bedrijfsfietsen op maat

Bij Gazelle bieden wij de mogelijkheid om bedrijfsfietsen op maat te maken voor jouw organisatie en naar jouw wensen. Denk hierbij aan: de styling die op jouw huisstijl wordt afgestemd. Deze fietsen kun je bijvoorbeeld inzetten voor PR-doeleinden. Zo heeft Gazelle Zakelijk al maatfietsen geleverd voor bijvoorbeeld de Olympische Spelen in Londen en een speciale leenfiets voor Volkswagen.