Gazelle Fiets Lease

Ontzorgd fietsen voor een vast bedrag per maand

Wij vinden dat iedereen een mooie e-bike verdient. Daarom kun jij als particulier bij ons een e-bike leasen voor een vast bedrag per maand. Je rijdt dan niet alleen een gloednieuwe e-bike, maar profiteert ook van bijkomende extra’s als een verzekering, onderhoud en 24/7 pechhulp. Een totaalpakket, zodat jij kan genieten van onbezorgd fietsplezier! 

Geen hoge aanschafkosten

Aantrekkelijk vast maandbedrag

Met Gazelle Fiets Lease weet je precies waar je aan toe bent. Zo ben je niet in één keer een groot bedrag kwijt voor een nieuwe e-bike. Gedurende de looptijd van je leaseovereenkomst betaal je namelijk iedere maand een vast bedrag. Na afloop van de leaseperiode lever je de e-bike weer in of ga je in op het aanbod om de e-bike over te nemen. Je kunt er ook voor kiezen om een nieuwe e-bike te leasen. Dankzij de nauwe samenwerking tussen Gazelle en Volkswagen Pon Financial Services B.V. ga jij ontzorgd op pad. 

Geen onverwachte kosten

Service en onderhoud inbegrepen

Met Gazelle Fiets Lease kom je niet voor onverwachte kosten te staan dankzij het  inbegrepen service- en onderhoudspakket: 

 • Reguliere onderhoudsbeurten: ervaren fietsmonteurs in de Gazelle fietsenwinkel zorgen voor regelmatige onderhoudsbeurten, waardoor jouw e-bike altijd in topconditie blijft.
 • Geen reparatiekosten: je hoeft je geen zorgen te maken over reparatiekosten, alle reparaties die beschreven zijn in het leasepakket worden vergoed.
 • Service bij Gazelle fietsenwinkel: met meer dan 700 fietsenwinkels in heel Nederland, is er altijd een servicepunt bij jou in de buurt.

Altijd goed verzekerd

Schade- en diefstalverzekering

Met de inbegrepen schade- en diefstalverzekering ben je volledig beschermd, zodat jij onbezorgd kan genieten van elke rit. 

 • Diefstalbescherming: word je e-bike gestolen dan zijn de kosten hiervoor gedekt door Volkswagen Pon Financial Services B.V.. Je huidige leaseovereenkomst wordt op dat moment kosteloos beëindigd. Uiteraard kun je op ieder moment weer een nieuwe leaseaanvraag starten. 
 • Schadedekking: schade aan je e-bike? Volkswagen Pon Financial Services B.V. dekt de reparatiekosten, zodat jij snel weer op pad kan.
 • Laag eigen risico: bij schade of diefstal van onderdelen heb je een eigen risico van slechts €25,-. Bij diefstal of total loss van de e-bike heb je met uitzondering van de Makki bakfietsen geen eigen risico.

Door heel Nederland

24/7 Pechhulp

Met Gazelle Fiets Lease hoef je je nooit zorgen te maken over pech onderweg. Als je onverhoopt met pech komt te staan, biedt onze samenwerking met de ANWB de perfecte oplossing. Ze staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar!

 • Pechhulp op locatie: waar je ook bent in Nederland, onze pechhulpservice komt naar je toe.
 • Reparatie ter plaatse: ervaren monteurs van de ANWB proberen ter plaatse jouw e-bike door een (nood)reparatie weer rijklaar te maken. 
 • Transporthulp: kan jouw e-bike niet ter plaatse worden gerepareerd, dan heb je recht op transporthulp voor je e-bike, jouzelf en maximaal één medereiziger tot een maximum van 30 km. Je fiets wordt naar jouw huis gebracht of naar een Gazelle fietsenwinkel waar je fiets gerepareerd wordt.

Enthousiast over Gazelle Fiets Lease?

Kies eenvoudig online jouw favoriete e-bike en start een leaseaanvraag. Je kan ook langskomen bij een Gazelle fietsenwinkel bij jou in de buurt. Zij helpen je graag bij het starten van een aanvraag. 

Vind een winkel

Populaire leasefietsen

€ 2.299
Maandelijks vanaf € 91,53
€ 3.999
Maandelijks vanaf € 138,40
€ 6.699
Maandelijks vanaf € 213,49

Praktische informatie

Gazelle Fiets Lease is een samenwerking tussen Gazelle en Volkswagen Pon Financial Services B.V.. De leaseovereenkomst wordt afgesloten tussen jou en Volkswagen Pon Financial Services B.V.. Op de overeenkomst zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Je ontvangt de Gazelle e-bike in bruikleen en na afloop van de overeenkomst ontvang je een voorstel om de e-bike over te nemen. Als je je e-bike na het aflopen van je leaseovereenkomst niet wil overnemen, kun je deze inleveren bij één van de Gazelle fietsenwinkels.

Heb je een vraag over onze e-bikes of de levertijd daarvan? Neem dan contact op met onze klantenservice. Gaat je vraag over het leasecontract dan staat het fietsen team van Volkswagen Pon Financial Services B.V. op werkdagen van 9:00 uur - 17:00 uur voor je klaar op 033 454 9174 of stuur een email naar [email protected]

Algemene voorwaarden
Praktische informatie

Veelgestelde vragen over Gazelle Fiets Lease

Hoe verhoudt Gazelle Fiets Lease zich tot kopen?

  Kopen Gazelle Fiets Lease
  Stad* Dorp*  
Maandprijs n.v.t. n.v.t. € 94,01**
Nieuwprijs € 2.399,00 € 2.399,00 n.v.t.
Schade- en diefstalverzekering, pechhulp, reparatie en ounderhoud € 849,07 € 362,40 Inclusief
Totale kosten na 36 maanden € 3.248,07 € 2.761,40 € 3.348,36

*Berekening verzekering en pechhulp: gemiddelde kosten bij ANWB, ENRA en Kingpolis met postcode Utrecht of Dieren (bereken jouw kosten zelf gemakkelijk online). Berekening reparatie en onderhoud o.b.v. gemiddelde kosten 1x per jaar. Onder voorbehoud van toekomstige wijzigingen.

**Maandprijs Esprit C7 HMS

Wat te doen bij diefstal?

In geval van diefstal is het noodzakelijk eerst aangifte te doen bij de politie. Let hierbij op dat zowel het nummer van de leaseovereenkomst als het framenummer opgenomen zijn in de aangifte. Neem vervolgens contact op met Volkswagen Pon Financial Services B.V. via 033 454 9174 of [email protected]. Aanvullende voorwaarden vind je in de voorwaarden die je bij de overeenkomst ontvangt.

Wat te doen bij schade?

Bij een eenzijdige schade, verzoeken wij je naar de erkende Gazelle fietsenwinkel te gaan en contact op te nemen met Volkswagen Pon Financial Services B.V. via 033 454 9174 of [email protected]. Aanvullende voorwaarden vind je in de voorwaarden die je bij de overeenkomst ontvangt. 

Bij schade aan de fiets zal de verzekering de schade vergoeden. Bij zelf veroorzaakte of onverhaalbare schade zal de verzekeraar geen schadebedrag uitkeren en zijn herstelkosten voor eigen rekening. Als de factuur voor schadeherstel minder is dan € 25,-, dan wordt deze niet vergoed. Bij een bedrag groter dan € 25,- wordt de factuur door de verzekeraar betaald. Hierbij geldt een eigen risico van € 25,-.

Wat te doen bij pech onderweg?

Wanneer je in Nederland pech hebt, bel je de ANWB via 088-4549170. 

 • Pechhulp op locatie: waar je ook bent in Nederland, onze pechhulpservice komt naar je toe.
 • Reparatie ter plaatse: ervaren monteurs van de ANWB proberen ter plaatse jouw e-bike door een (nood)reparatie weer rijklaar te maken. 
 • Transporthulp: Kan jouw e-bike niet ter plaatse worden gerepareerd, dan heb je recht op transporthulp voor je e-bike, jouzelf en maximaal één medereiziger tot een maximum van 30 km. Je fiets wordt naar jouw huis gebracht of naar een Gazelle fietsenwinkel waar je fiets gerepareerd wordt.

Wat te doen bij reparatie en onderhoud?

Voor reparatie, onderhoud en het vervangen van banden is jouw erkende Gazelle fietsenwinkel altijd het aanspreekpunt. Wij werken samen met fietsenwinkels die door ons zijn goedgekeurd voor bijvoorbeeld het vervangen van banden en het repareren van andere schades. De leasefiets is bij een Gazelle fietsenwinkel in professionele handen.