Stadsfietsen

Voor iedere fietser een passende stadsfiets. Van lichte stadsfiets tot bakfiets, van moederfiets tot allround stadsfiets. In stijl door de stad met een trendy transportfiets met stoere, brede banden en een robuust frame. Voor jouw dynamische leven hebben wij stadsfietsen die in elke situatie passen. Geen poespas, gewoon een fiets; met onze kwaliteit!

Onze stadsfietsen eerst testen? Kom naar ons Experience Center of test bij onze Gazelle-winkels

Comfortabel op weg met een stadsfiets van Gazelle

Stadsfietsen zijn speciaal gemaakt voor je dagelijkse activiteiten. Naar school, naar het werk of snel even boodschappen doen: met deze stevige fiets doe je het in een handomdraai. De stadsfiets is niet voor niets een populair vervoersmiddel in de stad! Wij hebben stadsfietsen voor dames en stadsfietsen voor heren.

Een sportieve citybike: niet alleen voor in de stad

Wegafzettingen in de stad of kronkelende duinpaden: met de lichtgewicht citybike trotseer je ze zonder moeite. Het slimme ontwerp van een lichtgewicht stadsfiets biedt maximaal comfort. Door het lage gewicht is dit model uiterst wendbaar. Ideaal als je er regelmatig op uittrekt of als je je fiets regelmatig in een berging stalt. Onze stadsfietsen zijn licht en hebben niet alleen een vederlicht frame van aluminium, maar beschikken ook over lichtgewicht onderdelen. Daarmee is de sportieve stadsfiets ideaal, ook buiten de stad.

Lichte en allround stadsfietsen van Gazelle

Licht fietsen maakt elke rit comfortabeler. Zowel qua gewicht als qua rijbeleving. Door toepassing van lichtgewicht onderdelen rijden onze stadsfietsen stukken aangenamer. Voor je dynamische leven hebben wij allround stadsfietsen die in elke situatie passen, voor zowel heren als dames. Voor de dagelijkse boodschappen, naar het werk en een lange toertocht in je vrije tijd.

Onze allround stadsfietsen

Wij gebruiken alleen hoogstaande materialen tijdens de productie en dankzij het robuuste ontwerp kunnen onze fietsen tegen een stootje. Zo heeft jouw stalen ros weinig onderhoud nodig en gaat hij langer mee. Op onze fiets fiets je licht dankzij het lage gewicht. Met de standaard versnellingen op jouw stadsfiets kun je variëren in weerstand. Zo fiets je onder alle omstandigheden comfortabel.

Afstappen om de dynamo tegen de band te drukken? Ledlampjes vergeten? Dat behoort tot de verleden tijd met een Gazelle-fiets. De slimme sensoren in jouw fiets weten wanneer het donker wordt en schakelen automatisch de verlichting aan. Zo heb je altijd goed zicht én wordt je goed gezien.

Snel en eenvoudig een stadsfiets kopen

Waar je ook gaat, op een Gazelle-fiets zit je goed. De Gazelle Esprit C7 werd onlangs nog genomineerd als beste stadsfiets in de Telegraaf Nationale Fietstest.

Koop jouw citybike online en geniet van de sublieme kwaliteit. Wil jij een citybike voor heren kopen of zoek je een stijlvolle dames stadsfiets? Een goede stadsfiets is nooit ver weg. Neem snel een kijkje in ons assortiment, ontdek het model dat aansluit bij jouw persoonlijke lifestyle en koop de stadsfiets direct online.

Stadsfiets testen

Heb je je keuze gemaakt? Of twijfel je nog aan het type stadsfiets dat geschikt is voor jouw situatie? Kies bijvoorbeeld een elektrische stadsfiets of een lichtgewicht stadsfiets.

Breng dan een bezoek aan het Gazelle Experience Center. Hier vindt je alle (elektrische) fietsen van Gazelle en heb je de mogelijkheid naar hartenlust te testen. Fiets een rondje en ervaar het gemak en de invloed van trapondersteuning.

Fietsadvies afspraak

Zeker weten dat er iemand voor je klaar staat wanneer je gaat testen? Maak dan een Fietsadvies afspraak. er staat 45 minuten een adviseur klaar voor al je vragen en met het helpen van het vinden van de ideale stadsfiets.