Sportieve fietsen

Wil je een sportieve fiets kopen om lekkere lange, calorieverbrandende dagen mee te slijten? Gazelle heeft zeker iets geschikts in het assortiment, voor zowel dames als heren. Vervoer jezelf op een toerfiets van A naar B tijdens je volgende vakantie, of koop zo’n fraai hybride exemplaar met al het moois van stadsfiets en een sportieve fiets in een. Voor wie de hele dag door de stad sjeest met volle tassen is de sportieve transportfiets zeer aan te raden.

Bestaan sportieve elektrische fietsen ook?

Natuurlijk! Want met je tong op het stuur een heuvel op kan heerlijk zijn, maar soms wil je misschien zonder het zweet op je rug arriveren. Daar helpt een sportieve elektrische fiets je bij. Hij duwt je zo naar 25 kilometer per uur. Niet genoeg? Ga dan voor de speed pedelec. Dat is een snelle sportieve e-bike waarmee je zo de 45 kilometer per uur aantikt.

Het stuur en zadel van de elektrische toerfiets pas je in een handomdraai aan en lichtgewicht aluminium frame en een accu voor wie als eerste de finish wil bereiken. De kabels van de snelle sportieve e-bike zijn allemaal keurig weggewerkt en zitten je niet in de weg terwijl je je record verbreekt.

Sportieve damesfietsen

Gek op sportieve fietstochten? De sportieve fiets voor dames heeft 7 versnellingen, dus ieder wegdek is prima te trotseren. De lichtgewicht sportieve damesfiets heeft een strak vormgegeven aluminium frame en carbon voorvork. De gangbare maat is de sportieve damesfiets van 28 inch met versnellingen, maar ook als je een ander maatje nodig hebt is  dat geen probleem. Kinderen hebben is op zich al een sport en daar hoort een sportieve moederfiets bij. Ook die heeft Gazelle in het assortiment. Je springt er zo op en af met de lage en ruime instap.

Sportieve herenfietsen

De sportieve herenfietsen hebben een strak vormgegeven aluminium frame en carbon voorvork. De lage en ruime instap maakt het makkelijk om op- en af te stappen. Bovendien slinger je deze snelle fiets voor heren zo over je schouder overal mee naartoe. De hybride herenfiets van Gazelle is prima voor in de stad, maar ook zeker geschikt voor lange tochten. Met zijn soepele versnellingen en innovatieve snufjes heeft de lichte sportieve fiets heeft in de verste verte niets weg van een tiendehands rammelbak. Het zadel en stuur zijn verstelbaar en met zo’n aluminium frame en carbon voorvork schiet je als een veertje over wegen, paden en duinen.

De stad in of de hort op sportieve fietsen

Op zoek naar een sportieve stadsfiets om te gebruiken voor woon- en werkverkeer? Eentje waarop je lachend langs de file rijdt of naar een terrasje? Alles kan met een Gazelle commuter bike, want die is heel geschikt voor middellange afstanden. Dat is natuurlijk veel beter dan opgepropt in de tram zitten en veel duurzamer en goedkoper dan de auto. Je pikt ‘m er zo tussenuit in het overvolle fietsenrek door het unieke design. En voor wie de hele dag van alles de stad door zeult heeft Gazelle de sportieve transportfiets uitgevonden. Deze is van aluminium en daardoor heerlijk licht. Heb je een sportieve bui in het weekend en wil je een lekker lange tocht maken? Pak dan bijvoorbeeld de citybike met 7 versnellingen.

Kom langs en test één van de sportieve fietsen

Zin om zo’n sportieve fiets te testen? Dat kan in een Gazelle Experience Center. Je vindt ze door het hele land. Natuurlijk mag je ermee naar buiten, want een strak gestucte vloer geeft niet de realiteit van jouw sportieve tochtjes weer. Als je je droomfiets hebt gevonden kun je ‘m niet in het Experience Center kopen, daarvoor kun je terecht bij jouw dichtstbijzijnde dealer.