E-bike Experience Center Den Haag

Ons Experience Center is wegens de lockdown gesloten.

In het Gazelle E-bike Experience Center in Den Haag kun je onze elektrische fietsen testen. Kom langs voor inspiratie, deskundig advies van Gazelle-adviseurs of kom onze elektrische fietsen testen. 

  • Persoonlijk fietsadvies
  • Proefrit maken
  • Framemaat berekenen

Experience Center gesloten

Wegens de aangescherpte Corona-maatregelen zijn onze Experience Centers gesloten tot en met 9 februari. Voor nu is het ook niet mogelijk om tot 9 februari een Fietsadvies afspraak te plannen. Je kunt alvast een afspraak inplannen na 9 februari. We hopen je snel weer te mogen ontvangen in één van onze Experience Centers. Heb je voor deze datum een afspraak staan? Dan heb je een mail van ons ontvangen met een link om de afspraak te verplaatsen. 

Wil je online fiets advies? Raadpleeg onze Fiets Keuzehulp en vind je ideale fiets. 

Persoonlijk fietsadvies

Persoonlijk fietsadvies

Onze Experience Centers zijn tot en met 9 februari gesloten. Je kunt alvast een afspraak inplannen voor na 9 februari. Heb je al een afspraak staan? Dan heb je een mail van ons ontvangen met een link om de afspraak te verplaatsen.

Plan je afspraak

E-bikes testen

E-bikes testen

Onze Experience Centers zijn gesloten tot en met 9 februari.

Wanneer je een afspraak inplant, staat er op het afgesproken tijdstip 45 minuten een Gazelle-adviseur voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en kun je naar hartelust al onze e-bikes testen op onze testbaan (buiten) in Den Haag.

Hoe test ik een e-bike?

Framemaat berekenen

Framemaat berekenen

Nu onze Experience Centers gesloten zijn, kun je hier online je framemaat berekenen.

Bij Gazelle weten we dat het niet altijd makkelijk is om de juiste framemaat voor je fiets te vinden. Je kunt deze uiteraard zelf berekenen, door je binnenbeenlengte te meten, maar bij ons Experience Center in Den Haag helpen wij graag met het vinden van de ideale framemaat. Je kunt altijd vragen of één van de Gazelle-adviseurs je helpt met het berekenen van je framemaat. Je krijgt dit advies ook mee naar huis, zodat je die weer mee kunt nemen naar de Gazelle-winkel. 

Plan je adviesafspraak

Kom e-bikes testen in Den Haag

Openingstijden 

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00
Woensdag 09:00 - 17:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 09:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag gesloten

Bekijk routebeschrijving voor het OV.

Let op: Wegens de maatregelen met betrekking tot COVID-19 zijn onze Experience Centers gesloten.

Er vindt in onze Experience Centers geen verkoop plaats.

Neem contact op

06-12327924

Plan Fietsadvies

Gazelle Experience Tour (tijdelijk gesloten)

Huur voor langere periode een e-bike

Bij Gazelle geloven wij erin dat jij zelf het best een e-bike kunt testen en beoordelen. Daarom kun je met onze Gazelle Experience Tour een aantal fietsen voor een langere periode mee naar huis nemen. Zo kun je zelf ervaren hoe het is om elektrisch te fietsen met 45 km/h (speed pedelec), de connectiviteit van Gazelle Connect in een app of hoe het is een elektrische stadsfiets te hebben.

Ben je na de tour overtuigd, dan ontvang je de gebruikskosten retour op je aanschaf. Betaling voor de Experience Tour kan enkel via pin. 

Neem alvast een kijkje in ons Experience Center Den Haag

Onze Experience Centers zijn tot en met 9 februari gesloten.

Neem hiernaast een kijkje in ons Experience Center in Den Haag. In dit Experience Center kun je al onze elektrische fietsen testen. 

Plan een afspraak er staat dan 45 minuten een Gazelle-adviseur voor je klaar staat om je vragen te beantwoorden. Kom onder het genot van een kopje koffie of thee testen. 

Routebeschrijving openbaar vervoer

Donau 108
2491 BC
Den Haag

  • Treinstation Den Haag Ypenburg
  • Tram 19, halte Station Ypenburg
  • Metro E, halte Leidschenveen

Elektrische fietsen testcentrum in Den Haag (tijdelijk gesloten)

In ons testcentrum voor elektrische fietsen in Den Haag kun je gemakkelijk onze e-bikes testen. Bijvoorbeeld een elektrische stadsfiets of een elektrische transportfiets. Tijdens openingstijden kun je een afspraak plannen in ons E-bike testcenter in Den Haag. 

Je krijgt tijdens de afspraak e-bike advies, Advies over de juiste framemaat of framematen en je kunt meerdere e-bikes proberen. Dit advies krijg je uiteraard mee naar huis, zodat je het nog even kunt nalezen en mee kunt nemen naar je favoriete Gazelle fietsenwinkel.

Onze andere Experience Centers

Alle fietsen
Amersfoort
Nijkerkerstraat 17, 3821 CD
Alleen e-bikes
Groningen
Helsingborgweg 2 9723 HN
Alleen e-bikes
Waalwijk
Havenweg 23 (industrienummer 1393) 5145 NJ
Alleen e-bikes
Nijmegen
Nieuwe Dukenburgseweg 9, 6534 AD