E-bike Experience Center Den Haag

Kom e-bikes testen in Den Haag. Met of zonder afspraak.

In het Gazelle E-bike Experience Center in Den Haag kun je al onze elektrische fietsen testen in verschillende framematen. Onze adviseurs helpen je graag. Kom, onder het genot van een kopje koffie en iets lekkers, kennismaken met onze e-bikes en maak een proefrit.

  • Persoonlijk fietsadvies
  • Proefrit maken
  • Framemaat berekenen

Aangepaste openingstijden

 

Wegens de aangescherpte maatregelen met betrekking tot het Corona-virus zijn onze Experience Centers tot en met 6 april gesloten.

Na 6 april ben je weer van harte welkom of plan hier alvast een afspraak. 

Kom e-bikes testen in Den Haag

Gazelle Experience Center Den Haag
Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag gesloten


Let op: Wegens de aangescherpte maatregelen met betrekking tot het Corona-virus zijn onze Experience Centers tot en met 6 april gesloten. 

Neem contact op

06-12327924

Plan Fietsadvies

De Gazelle Experience Tour

Bij Gazelle maken we de beste fiets-ervaringen mogelijk. Je kunt de ANWB, Telegraaf en de Consumentenbond laten testen en hun oordeel overnemen. Echter geloven wij erin dat jij zelf als geen ander het beste een e-bike kunt testen en beoordelen. Wat kun je verwachten van elektrisch fietsen met 45 km/h, connectiviteit in een app of volautomatisch fietsen?

Wij bieden je de kans nieuwe eigenschappen van elektrische fietsen voor een langere periode te ervaren. Zodanig dat jij kunt beoordelen hoe deze eigenschappen jouw gebruik van de e-bike nog aantrekkelijker maken. Neem daarom één van onze bovenstaande elektrische fietsen, voor een aantrekkelijke prijs, mee op een Gazelle Experience Tour. Ben je na de tour overtuigd, dan ontvang je de gebruikskosten retour op je aanschaf. Betaling kan enkel via pin. 

Reserveer je fiets hier

Neem alvast een kijkje in ons Experience Center

Neem hiernaast een kijkje in ons Experience Center in Den Haag. In dit Experience Center kun je al onze elektrische fietsen testen. 

Kom onder het genot van een kopje koffie of thee testen. Of maak alvast een afspraak zodat je zeker weet dat er iemand klaar staat om je vragen te beantwoorden. 

Onze andere Experience Centers

Alle fietsen
Amersfoort
Nijkerkerstraat 17, 3821 CD
Alleen e-bikes
Groningen
Helsingborgweg 2 9723 HN
Alleen e-bikes
Waalwijk
Havenweg 23 (industrienummer 1393) 5145 NJ
Alleen e-bikes
Nijmegen
Nieuwe Dukenburgseweg 9, 6534 AD

Elektrische fietsen testcentrum in Den Haag

In ons testcentrum voor elektrische fietsen in Den Haag kun je gemakkelijk onze e-bikes testen. Bijvoorbeeld een elektrische stadsfiets of een elektrische transportfiets. Tijdens openingstijden (van dinsdag tot en met zaterdag) loop je gewoon binnen in ons E-bike testcenter in Den Haag. 

Wil je tijdens je bezoek zeker weten dat er iemand klaarstaat om je vragen te beantwoorden? Dan kun je het beste een Fietsadvies afspraak maken in het E-bike Testcentrum in Den Haag. Je krijgt dan e-bike advies. de juiste framemaat of framematen en je kunt meerdere e-bikes proberen. Dit advies krijg je uiteraard mee naar huis, zodat je het nog even kunt nalezen en mee kunt nemen naar je favoriete Gazelle fietsenwinkel.