Hybride fietsen

Wat is een hybride fiets?

Een hybride fiets van Gazelle combineert het beste van twee werelden in één fiets. Dagelijks brengt hij je naar je werk en in het weekend gaan jullie eropuit voor een toertocht of sportieve rit. Het is een kruising tussen een stadsfiets en een sportfiets, daarmee rijd je snel én comfortabel. Altijd voorzien van Shimano versnellingen, een lichtgewicht aluminium frame en als je extra snel wilt zijn ook een accu. Met een hybride fiets van Gazelle ben je overal in je element. 

De beste hybride fiets voor jou

Alleen de beste hybride fiets is goed genoeg. Daarom hebben al onze hybride fietsen een lichtgewicht frame van aluminium, waardoor de fiets wendbaar en soepel is. De lichte versnellingen maken het mogelijk om de fiets als hybride sportfiets of recreatief te gebruiken.  

Door veel aandacht voor het lichte frame en de duurzame onderdelen die met zorg zijn uitgezocht, maak jij zorgeloos vele kilometers. Daarbij zorgen een hoogwaardige afwerking en slimme oplossingen zoals weggewerkte kabels ervoor dat de fiets praktisch onverwoestbaar is. De unieke styling geeft je een optimaal gevoel van luxe.

Natuurlijk is dit alles gecombineerd met een comfortabele zithouding. Dat maakt een hybride trekkingfiets van Gazelle de beste hybride fiets voor al jouw toertochten én sportieve ritten. 

Hybride damesfiets

De dagelijkse tripjes of fietsen voor je plezier: een sportieve dames hybride maakt beide leuk en comfortabel. Er zijn tientallen damesfietsen in alle soorten en maten, met diverse versnellingen of zelfs een accu zodat je altijd wind mee hebt. Dankzij het lichte frame ben je weg voordat je het weet en fiets je soepel door het leven. Met jouw dames hybride fiets kom jij altijd comfortabel en relaxed op je eindbestemming!

Hybride herenfiets

Een wendbare fiets voor in de stad, een sportieve en comfortabele fiets voor lange tochten. Met een hybride herenfiets van Gazelle krijg je het allebei. De lichte herenfiets is tot in detail afgewerkt en dat zie je terug. Een luxe uitstraling, soepele versnellingen, hoogwaardige kwaliteit en innovatieve onderdelen. Een hybride fiets voor heren is puur fietsgenot!

Hybride fiets met versnellingen

Al onze hybride fietsen hebben Shimano versnellingen. Kies ervoor om automatisch te schakelen, of voor de beste versnellingsnaaf voor jouw fietsgebruik.

Ga je meer buiten de gebaande paden of op blijf je op de weg? Langere afstanden en heuvelachtig terrein vragen om een stevige derailleurschakeling.. Een naafversnelling is geschikter voor woon- en werkverkeer en het fietsen van toertochten over gewone wegen. Door de dichte versnellingskast is dit type onderhoudsarm.  

Een lichtgewicht hybride fiets

Met een lichte hybride fiets maak je gemakkelijk lange afstanden. Het lichte aluminium frame zorgt ervoor dat de fiets gemakkelijk mee te nemen is én lichter fietst. Dankzij een robuust ontwerp en hoogstaande materialen tijdens de productie kan elke lichtgewicht hybride fiets tegen een stootje. Dit betekent weinig onderhoud voor jou. En omdat onze fietsen de beste service verdienen, kun je altijd bij de Gazelle-dealer terecht. 

Hybride fiets kopen

Bij Gazelle kun je je hybride fiets voor een vast bedrag per maand financieren. Dit is een prima manier om een nieuwe hybride fiets te rijden zonder dat je het gehele bedrag in één keer hoeft te betalen. Kies je ervoor om je nieuwe Gazelle te financieren? Dan ben je direct eigenaar van je nieuwe fiets. 

Daarnaast kun je je nieuwe fiets direct online kopen via Gazelle.nl of bij de Gazelle fietsenwinkel. 

Vind je ideale hybride fiets

Test wat voor jou de beste hybride fiets is. De Vento, Chamonix en Ultimate-collectie bekijk je alvast op deze website en staan natuurlijk altijd voor je klaar in onze Experience centers en bij de Gazelle-dealer.