Hybride fietsen

Sportiviteit en comfort met hybride fietsen van Gazelle

Een hybride fiets van Gazelle combineert het beste van twee werelden in één fiets. Dagelijks brengt hij je naar je werk en in het weekend gaan jullie eropuit voor een toertocht of sportieve rit. Het is een kruising tussen een stadsfiets en een sportfiets, daarmee rijd je snel én comfortabel. Altijd voorzien van Shimano versnellingen, een lichtgewicht aluminium frame en als je extra snel wilt zijn ook een accu. Met een hybride fiets van Gazelle ben je overal in je element. Welke hybride fiets wil jij kopen?

Vento T27

Prijs € 799
Of maandelijks vanaf € 19,02
Vento T27
Combineer slim design met sportiviteit en je hebt onze lichte trekkingfiets Vento T27. De hoogwaardige Shimano Alivio versnellingen bieden perfecte ondersteuning tijdens een sportieve fietstocht. En de verende Suntour voorvork geeft comfort en controle. Zo ben jij voorbereid op elke uitdaging.
Bekijk de fiets

Chamonix T10 HMB

Prijs € 2.599
Of maandelijks vanaf € 62,15
Chamonix T10 HMB
Razend snel van start en sprintend een heuveltje op. Dat kan gemakkelijk op de Chamonix T10 HMB met maar liefst 10 versnelling. Zo vind je altijd de juiste versnelling en de Bosch middenmotor biedt optimale ondersteuning onder alle omstandigheden.
Bekijk de fiets

Ultimate T30

Prijs € 1.149
Of maandelijks vanaf € 27,35
Ultimate T30
Een trekking fiets moet licht en stevig zijn, zodat jij alles uit jouw tocht haalt. Met hoogwaardige onderdelen zoals een aluminium frame, vaste voorvork en Shimano versnellingen voldoet deze trekking fiets van Gazelle aan jouw hoge eisen.
Bekijk de fiets

De beste hybride fiets voor jou

Alleen de beste hybride fiets is goed genoeg. Daarom hebben al onze hybride fietsen een lichtgewicht frame van aluminium, waardoor de fiets wendbaar en soepel is. De lichte versnellingen maken het mogelijk om de fiets als hybride sportfiets of recreatief te gebruiken.  

Door veel aandacht voor het lichte frame en de duurzame onderdelen die met zorg zijn uitgezocht, maak jij zorgeloos vele kilometers. Daarbij zorgen een hoogwaardige afwerking en slimme oplossingen zoals weggewerkte kabels ervoor dat de fiets praktisch onverwoestbaar is. De unieke styling geeft je een optimaal gevoel van luxe.

Natuurlijk is dit alles gecombineerd met een comfortabele zithouding. Dat maakt een hybride fiets van Gazelle de beste hybride fiets voor al jouw toertochten én sportieve ritten. 

Hybride damesfiets

De dagelijkse tripjes of fietsen voor je plezier: een sportieve dames hybride maakt beide leuk en comfortabel. Er zijn tientallen fietsen in alle soorten en maten, met diverse versnellingen of zelfs een accu zodat je altijd wind mee hebt. Dankzij het lichte frame ben je weg voordat je het weet en fiets je soepel door het leven. Met jouw dames hybride fiets kom jij altijd comfortabel en relaxed op je eindbestemming!

Hybride herenfiets

Een wendbare fiets voor in de stad, een sportieve en comfortabele fiets voor lange tochten. Met een hybride herenfiets van Gazelle krijg je het allebei. De lichte fiets is tot in detail afgewerkt en dat zie je terug. Een luxe uitstraling, soepele versnellingen, hoogwaardige kwaliteit en innovatieve onderdelen. Een hybride fiets voor heren is puur fietsgenot!

Hybride fiets met versnellingen

Al onze hybride fietsen hebben Shimano versnellingen. Kies ervoor om automatisch te schakelen, of voor de beste versnellingsnaaf voor jouw fietsgebruik.

Ga je meer buiten de gebaande paden of op blijf je op de weg? Langere afstanden en heuvelachtig terrein vragen om een stevige derailleurschakeling.. Een naafversnelling is geschikter voor woon- en werkverkeer en het fietsen van toertochten over gewone wegen. Door de dichte versnellingskast is dit type onderhoudsarm.  

Een lichtgewicht hybride fiets

Met een lichte hybride fiets maak je gemakkelijk lange afstanden. Het lichte aluminium frame zorgt ervoor dat de fiets gemakkelijk mee te nemen is én lichter fietst. Dankzij een robuust ontwerp en hoogstaande materialen tijdens de productie kan elke lichtgewicht hybride fiets tegen een stootje. Dit betekent weinig onderhoud voor jou. En omdat onze fietsen de beste service verdienen, kun je altijd bij de Gazelle-dealer terecht. 

Hybride fiets kopen

Met Financier je fiets. fiets je een gloednieuwe Gazelle hybride fiets voor een vast bedrag per maand. Dit is een prima manier om een nieuwe hybride fiets te rijden zonder dat je het gehele bedrag in één keer hoeft te betalen. Kies je ervoor om je nieuwe Gazelle te financieren? Dan ben je direct eigenaar van je nieuwe fiets. 

Koop een nieuwe hybride fiets bij een Gazelle-dealer, betaal jouw Gazelle gespreid in termijnen via een financiering of kies voor volledige service met lease. Bepaal hieronder zelf welke optie het beste bij jou past.

Vind je ideale hybride fiets

Test wat voor jou de beste hybride fiets is. De Vento, Chamonix en Ultimate-collectie bekijk je alvast op deze website en staan natuurlijk altijd voor je klaar in onze Experience centers en bij de Gazelle-dealer.