Corona update Gazelle (Covid-19)

Ook in deze bijzondere tijd zijn we er voor je. Wij doen er samen met onze fietsenwinkels en partners alles aan zodat jij kunt blijven fietsen! Uiteraard met de gepaste veiligheidsmaatregelen, want de gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop. Via deze pagina houden we je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Gazelle die voor jou van belang kunnen zijn.

Gazelle Experience Centers

Onze Experience Centers zijn geopend op afspraak en beperkt open voor vrije inloop, maar je kunt ook online of telefonisch fietsadvies krijgen. De Gazelle-adviseurs staan voor je klaar.

Heb je hulp nodig met het kiezen van de juiste fiets? Of wil je advies over je framemaat? Roep de hulp in van onze Gazelle-adviseurs middels de chat of via de telefoon (0900 - 7070707, lokaal tarief). Zij zijn beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 17.00 uur. Zij helpen je graag. 

Daarnaast hebben onze adviseurs en experts ook veel goede tips die je online kunt raadplegen. Neem eens een kijkje op onze Video-pagina voor de laatste tips & tricks.

Voorzorgsmaatregelen Gazelle Experience Centers

Wegens COVID-19 zijn de Gazelle Experience Centers op afspraak geopend en beperkt open voor vrij inloop, daarom gelden onderstaande voorzorgsmaatregelen. Ook zijn er desinfecteermiddelen voor de handen en fietsen aanwezig en werken we volgens de richtlijnen van het RIVM.

  • Blijf thuis als je verkouden bent of griep hebt.
  • Houd 1,5 meter afstand van ons winkelpersoneel en anderen. Ook buiten.
  • Raak alleen de fiets aan die je gaat testen.
  • Volg altijd de aanwijzingen op van ons personeel.
  • Je bent welkom op afspraak, er is beperkt ruimte voor vrije inloop.
  • Helaas geen mogelijkheid tot gebruik van het toilet.
  • Geen zelfbediening bij de koffiecorner.
  • Maximale duur van de afspraak is 45 minuten.
  • Maximaal 2 personen per afspraak

Gazelle Fietsenwinkels

Fietsenwinkels mogen gewoon open blijven. Er zijn echter wel Gazelle-dealers die ervoor kiezen de winkel, tijdelijk of beperkt, te sluiten. Voor het merendeel kun je gewoon bij je vertrouwde fietsenwinkel terecht.

De werkplaatsen blijven open voor service en er kunnen nog steeds nieuwe fietsen en accessoires gekocht worden, uiteraard met inachtneming van de juiste hygiëne en veiligheidsmaatregelen.

Fiets thuisbezorgd via Gazelle

Indien je fietsenwinkel dicht is of wanneer je zelf liever niet naar een fietsenwinkel gaat kun je nog steeds een fiets bij ons bestellen. Bestel je fiets online en selecteer jouw Gazelle-winkel voor de bezorging van je nieuwe Gazelle-fiets. Wij bezorgen, in samenwerking met onze Gazelle-winkels, je online bestelde fiets gratis aan huis. 

Gazelle klantenservice

Onze klantenservice staat nog steeds voor je klaar. We hebben er alles aan gedaan om voor iedereen een veilige en comfortabele thuiswerk plek in orde te maken. Op deze manier kun je nog steeds bij ons terecht met al je vragen. 

Gazelle fabriek in Dieren

De productie in onze fabriek in Dieren is op dinsdag 14 april weer gestart! Vanaf vandaag rollen er opnieuw fietsen uit de fabriek in Dieren. Als gevolg van het coronavirus (Covid-19) lag het werk circa drie weken stil. In deze weken heeft Gazelle aanpassingen in het productieproces gedaan die de veiligheid van alle medewerkers garandeert.

Fietsen ten tijde van Corona

Mag je nog wel fietsen ten tijde van het Coronavirus? Volgens het RIVM is het juist gezond om nu te blijven fietsen. We schreven er een blog over.