Corona update Gazelle (Covid-19)

Ook in deze bijzondere tijd zijn we er voor je. Wij doen er samen met onze fietsenwinkels en partners alles aan zodat jij kunt blijven fietsen! Uiteraard met de gepaste veiligheidsmaatregelen, want de gezondheid van onze klanten en medewerkers staat voorop. Via deze pagina houden we je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Gazelle die voor jou van belang kunnen zijn.

Gazelle Experience Centers

Al onze Experience Centers zijn geopend op afspraak en beperkte vrije inloop (max aantal bezoekers).

Heb je hulp nodig met het kiezen van de juiste fiets? Gebruik de Fiets Keuzehulp van Gazelle.

Onze adviseurs en experts hebben ook veel goede tips die je online kunt raadplegen. Neem eens een kijkje op onze Video-pagina voor de laatste tips & tricks.

Gazelle Fietsenwinkels

Onze Fietsenwinkels zijn geopend. De werkplaatsen zijn ook geopend voor service en er kunnen nieuwe fietsen en accessoires gekocht worden, uiteraard met inachtneming van de juiste hygiëne en veiligheidsmaatregelen.

Wil je naar een Gazelle-Fietsenwinkel? Neem even contact met hen op voordat je langs gaat om zeker te weten dat de winkel geopend is. 

Fiets thuisbezorgd via Gazelle

Je kunt bij ons een nieuwe fiets online bestellen. Selecteer tijdens het bestelproces jouw Gazelle-winkel voor de bezorging van je nieuwe Gazelle-fiets. Wij bezorgen, in samenwerking met onze Gazelle-winkels, je online bestelde fiets gratis aan huis. 

Gazelle klantenservice

Onze klantenservice staat nog steeds voor je klaar. We hebben er alles aan gedaan om voor iedereen een veilige en comfortabele thuiswerk plek in orde te maken. Op deze manier kun je nog steeds bij ons terecht met al je vragen. 

Gazelle fabriek in Dieren

De productie in onze fabriek in Dieren is op dinsdag 14 april weer gestart! Er rollen nog steeds fietsen uit de fabriek in Dieren. Als gevolg van het coronavirus (Covid-19) lag het werk circa drie weken stil. In deze weken hebben wij aanpassingen in het productieproces gedaan die de veiligheid van alle medewerkers garandeert.

Fietsen ten tijde van Corona

Mag je nog wel fietsen ten tijde van het Coronavirus? Volgens het RIVM is het juist gezond om nu te blijven fietsen. We schreven er een blog over.