Gazelle Connect

Beveilig je e-bike waar je ook bent

  • Slimme anti-diefstaltechnologie
  • Alle fietsgegevens in de Gazelle App
  • 20% korting op je verzekering

Slimme anti-diefstaltechnologie

Zorgeloos op pad met Gazelle Connect

Een fiets met Gazelle Connect is een slimme e-bike met anti-diefstaltechnologie die jouw fiets beveiligt als je niet in de buurt bent. In je Connect e-bike zit een speciale module ingebouwd die is verbonden met het internet. Deze module zorgt ervoor dat jouw fiets altijd te traceren is met behulp van GPS. Dit staat ook duidelijk op het frame van je fiets aangegeven, zodat dieven wel twee keer nadenken voordat ze ermee aan de haal gaan. Als je fiets toch in beweging komt zonder dat jij in de buurt bent, krijg je een melding in de Gazelle App. Het beveiligingssysteem van Connect zorgt ervoor dat je zonder zorgen op- én afstapt. Daar kun je op vertrouwen. 

Bekijk de Connect modellen

20% korting bij ANWB, Enra of Kingpolis

Meer zekerheid met de Connect fietsverzekering

Door de GPS-protectie van Connect wordt het voor dieven minder aantrekkelijk om je fiets te stelen. Voor nog meer zekerheid, is het verstandig om een fietsverzekering af te sluiten. Wanneer jouw Gazelle e-bike is uitgerust met Connect, krijg je 20% korting op een Connect fietsverzekering bij ANWB, ENRA of Kingpolis. Mocht je fiets dan toch worden gestolen, dan gaat het opsporingsteam direct achter je fiets aan. 80% van de gestolen Connect e-bikes wordt op deze manier teruggevonden! Zo helpt Connect je om dieven slimmer af te zijn. En als je fiets niet teruggevonden wordt, ontvang je een nieuwe e-bike via je dealer. 

Ook biedt de Connect fietsverzekering pechhulp aan. Heb je pech onderweg, dan staat het team 24/7 klaar om jou weer snel op weg te helpen. Daar kun je mee thuiskomen.  

Download de brochure

Gazelle Connect App

Weet waar je aan toe bent

Met Gazelle Connect weet je niet alleen waar jouw fiets is, ook geeft Connect inzicht in de belangrijkste fietsgegevens. Bijvoorbeeld wat je acculading is, hoe ver je nog kan fietsen en wat je laatst gereden ritten zijn. Je vindt deze gegevens terug in de Gazelle App. Zo kun je altijd met een gerust hart op pad. 

Meer informatie over de App

De voordelen

Connect in het kort:

  • Slimme anti-diefstaltechnologie die jou een seintje geeft wanneer jouw fiets in beweging komt als je niet in de buurt bent
  • Altijd inzicht in de belangrijkste gegevens van je fiets, zoals de acculading en het bereik van je e-bike
  • Gazelle neemt de kosten voor een 4-jarig data abonnement voor haar rekening, zodat je GPS-module verbonden is met het internet
  • Met een Connect e-bike krijg je 20% korting op je fietsverzekering bij ANWB, ENRA of Kingpolis
  • Wanneer je de Connect fietsverzekering afsluit, kun je gebruik maken van pechhulp en gaat het opsporingsteam achter je fiets aan in geval van diefstal
  • 80% van de gestolen e-bikes wordt op deze manier teruggevonden

Bekijk de Connect fietsen

Kom Gazelle Connect testen

Je kunt onze Connect e-bikes testen bij onze Testcenters. Ook bij onze Gazelle-dealers kun je terecht voor deze elektrische fiets met GPS. Check daarvoor wel de actuele dealervoorraad bij een dealer bij jou in de buurt. 

Advies nodig?
Maak dan een Fietsadvies afspraak bij één van onze Testcenters. Er staat dan 45 minuten een Gazelle-adviseur voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Maak een Fietsadvies afspraak
Kom Gazelle Connect testen

Veelgestelde vragen Gazelle Connect

Hoe werkt een Connect e-bike?

Een Connect e-bike is een e-bike die verbonden kan worden met internet en daardoor vele extra voordelen biedt op het gebied van veiligheid en fietsplezier voor de gebruiker. Zo is de Gazelle Connect e-bike voorzien van een module met GPS-chip, hierdoor is de fiets nog beter beschermd tegen diefstal. Via de Gazelle Connect app kun je altijd op de kaart zien waar je Connect e-bike zich bevindt. Daarnaast kun je in de Gazelle Connect app altijd je fietsgegevens eenvoudig inzien en is het mogelijk om het diefstalbeveiligingssysteem te activeren. Wanneer het diefstalbeveiligingssysteem is geactiveerd, geeft deze een melding zodra jouw fiets beweegt. 

Een Gazelle Connect e-bike kun je via ANWB, ENRA of Kingpolis verzekeren met een speciale Connect-fietsverzekering. De verzekering biedt dekking bij diefstal van je fiets, bij een ongeval en je kunt gebruik maken van pechhulp. Mocht je fiets onverhoopt toch gestolen worden, dan biedt de verzekeraar een opsporingsdienst aan. Het opsporingsteam probeert je fiets op te sporen met behulp van de zender in de fiets. Lukt dit niet, dan krijg je via je verzekering een nieuwe fiets. Via de Gazelle Connect app kun je met een druk op de knop diefstal melden of pechhulp inschakelen.

Wil je meer weten? Download dan onze brochure.

Hoe download ik de Connect app?

Je kunt hier de app downloaden voor Android en iOS. Je kunt ook zoeken in de App Store of Google Play op ‘Gazelle Connect’.

Heb ik een data-abonnement nodig voor mijn mijn Connect fiets?

De module in de fiets die de data naar jou doorstuurt, is verbonden via het internet. Bij de aanschaf van je Connect e-bike zijn de kosten voor het 4-jarig data- abonnement inbegrepen.

Heb ik een internetverbinding op mijn telefoon nodig?

Om de actuele gegevens van je fiets te bekijken in de app, is een internetverbinding via 3G, 4G of WiFi vereist. Wanneer er geen internetverbinding is, zie je de laatst bekende gegevens van je fiets. Bovendien is het niet mogelijk om diefstalbeveiligingsmeldingen te ontvangen en diefstal te melden via de app. Uiteraard kunnen deze meldingen wel telefonisch gedaan worden.