Gazelle Connect

Slim beschermd tegen diefstal

Met Gazelle Connect weet je altijd waar je e-bike is én krijg je een melding via de Gazelle Connect app als je e-bike onverwacht in beweging komt. Connect fietsen van Gazelle hebben namelijk een ingebouwde GPS-module waardoor je fiets altijd te traceren is. Dieven denken zo wel twee keer na voor ze ermee aan de haal gaan. 

Bewegingsregistratie en diefstalmelding

Gazelle Connect app

Met de Gazelle Connect app kan je altijd zien waar je e-bike is. De locatie van je e-bike wordt op een kaart in de app getoond. Zo vind je ‘m met gemak terug.

Ook schakel je via de app eenvoudig de diefstalbeveiliging in, die je waarschuwt wanneer je e-bike onverwachts in beweging komt. Is je e-bike gestolen? Dan meld je ook dit via de app zodat het opsporingsteam direct in actie kan komen. 

Voor het functioneren van de app is naast een verzekering ook een data-abonnement nodig. Bij de aankoop van een Connect fiets is dit standaard inbegrepen. Na afloop van de looptijd verleng je het abonnement eenvoudig in de app en betaal je een vast bedrag per jaar van slechts €39,95. 

Beschikbaar voor iOS en Android

Downloaden en activeren

Bij de levering van een Connect fiets ontvang je van ons een activatiecode waarmee je de fiets eenvoudig kunt toevoegen aan de Gazelle Connect app. Deze app is beschikbaar voor smartphones met versies van Android 7.0 en hoger of iPhones met iOS 12.0 of hoger.

Direct in actie

Opsporinggsservice

Is je e-bike gestolen? Meld de diefstal via de Gazelle Connect app en er komt direct een opsporingsteam in actie. Wordt je e-bike teruggevonden? Laat eventuele schade aan je e-bike controleren door de Gazelle fietsenwinkel.

Wordt je e-bike niet teruggevonden? Dan ontvang je een passend voorstel van de verzekeraar. Soms ontvang je (een deel van) de nieuwprijs of een nieuwe e-bike.

Gazelle biedt 2 Connect varianten aan

1. Korting op fietsverzekering

1. Korting op fietsverzekering

 • 20% korting bij ANWB, ENRA of Kingpolis gedurende looptijd
 • Nieuwe fiets bij diefstal
 • Beschikbaar op een geselecteerd aantal Gazelle e-bikes
 • Inclusief 4-jarig data-abonnement
2. Gratis diefstalverzekering

2. Gratis diefstalverzekering

 • 1 jaar gratis diefstalverzekering bij Laka
 • Nieuwprijs vergoed bij diefstal
 • Beschikbaar op een geselecteerd aantal Gazelle e-bikes
 • Inclusief 1-jarig data-abonnement

Goed verzekerd tegen diefstal en meer

Korting op fietsverzekering

 • Samen met de fietsenwinkel sluit je een verzekering af bij ANWB, ENRA of Kingpolis met 20% korting.
 • Diefstalverzekering en opsporingsservice zijn hier een standaard onderdeel van.
 • Ook voor schade aan je fiets ben je verzekerd. Bekijk de polisvoorwaarden van de verzekering voor de volledige dekking. 
 • Is je Connect fiets gestolen? Dan meld je dit eenvoudig in de Connect app. Het opsporingsteam gaat direct achter je fiets aan.
 • Als je e-bike niet wordt teruggevonden, ontvang je een nieuwe via de fietsenwinkel.

Zo is je e-bike beveiligd waar je ook bent.

Download de brochure

Optie 2: gratis diefstalverzekering

Is je oog gevallen op een Connect fiets waar 1 jaar diefstalverzekering bij inbegrepen is? Dan stap je niet alleen zorgeloos op jouw Connect e-bike, je stapt er ook met een gerust hart weer vanaf. Want met een ingebouwde GPS-module én 1 jaar diefstalverzekering met opsporingsservice ben jij extra beschermd tegen diefstal. 

Bekijk de fietsen

Diefstalverzekering bij Laka

De verzekering loopt via Laka en activeer je eenvoudig via de Gazelle Connect app. Ook diefstal van je accu is gedekt. Aan het eind van het eerste jaar ontvang je een verzekeringsvoorstel van Laka voor het verlengen van de diefstalverzekering. Voor de meest actuele prijsindicatie kun je nu al een kijkje nemen op hun website.

Laka begon in 2017 met het transformeren van fietsverzekeringen door gepassioneerde fietsers in heel Europa met elkaar in contact te brengen om een gemeenschap te vormen en hun fietsen te beschermen. Zo ben jij er ook zeker van dat je altijd kunt fietsen!

Meer over Laka
Diefstalverzekering bij Laka

Enthousiast over Connect?

Dat snappen we! Maak hieronder een afspraak bij een fietsenwinkel en kom langs voor een vrijblijvende proefrit en persoonlijk advies.

Plan een proefrit
Enthousiast over Connect?

Veelgestelde vragen

Hoe kom ik aan een activatiecode?

De activatiecode wordt geleverd met je Connect e-bike op een sticker in de accuslede of als papieren activatiekaart. Bewaar het goed voor toekomstig gebruik (zoals je e-bike opnieuw toevoegen of bij eventuele verkoop). Wanneer je de activatiecode mist, kun je deze aanvragen via de Gazelle klantenservice.

Je kunt je Connect e-bike toevoegen aan de Connect app met behulp van een activatiecode. Volg de stappen zoals beschreven op de activatiekaart en in de app.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Kan ik mijn Connect e-bike met iemand delen?

Ja, je kunt je e-bike altijd delen met familie of vrienden. Willen zij ook gebruiken van de app? Dan kunnen zij hem downloaden op hun eigen smartphone en inloggen met jouw gegevens.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Met welke verzekeraars heeft Gazelle een samenwerking?

Voor Connect e-bikes hebben we samenwerkingen met ANWB, ENRA, Kingpolis en Laka. De overeenkomst die we met deze verzekeraars hebben, verschilt en is altijd gekoppeld aan bepaalde e-bikes:

Bij ANWB, ENRA en Kingpolis ontvang je 20% korting op je fietsverzekering. Deze optie is mogelijk bij de Avignon C8 HMB Connect, Orange C8 HMB Connect, Makki Load Connect, Ultimate C8+ HMB Belt Connect, Grenoble C8 HMB Connect, N°1 625 Wh en N°1 1125 Wh.

Bij Laka is de diefstalverzekering in het eerste jaar gratis inbegrepen. Deze optie is mogelijk bij de Eclipse T11 HMB, Eclipse C380 HMB en Avignon C380 HMB.

Voor de actuele voorwaarden verwijzen we naar de verzekeraar.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wat gebeurt er na afloop van de verzekeringsperiode?

Enkele weken voor het aflopen van de verzekeringsperiode ontvang je van de verzekeraar een voorstel om de verzekering te verlengen.

Heb je voor jouw Connect e-bike een diefstalverzekering bij Laka afgesloten en wil je weten met welk maandbedrag je na 12 maanden rekening moet houden? Voor de meest actuele prijsindicatie van het verlengen van jouw diefstalverzekering verwijzen we naar de website van Laka.

Voor diefstalverzekeringen die zijn afgesloten bij ANWB, ENRA en Kingpolis hebben wij de prijs na afloop van de verzekeringstermijn niet inzichtelijk. We verwijzen je naar de verzekeraar voor een prijsindicatie.

Om van alle functionaliteiten van de Connect app te kunnen blijven gebruiken, krijg je daarnaast te maken met de kosten voor het data-abonnement.

Bekijk alle veelgestelde vragen