Connect App

Altijd verbonden met je Connect fiets en de App.

Met onze Connect app ben je verbonden met je elektrische Connect fiets. Waar je ook bent en waar je e-bike ook is. Een geavanceerde module in de fiets houdt contact met deze app. Indien je Connect fiets ook verzekerd is, biedt onze Connect App nog meer mogelijkheden. 

  • Inzicht in je e-bike
  • Slim beveiligen
  • Eenvoudig diefstal melden

Gazelle Connect App

Deze app werkt met de Gazelle fietsen die zijn uitgerust met een Gazelle Connect module en is beschikbaar voor smartphones met versies van Android 7.0 en hoger of iPhones met iOS 12.0 of hoger.

Je Connect fiets toevoegen aan de Gazelle Connect App.

Voeg je Connect fiets eenvoudig toe aan je Gazelle-account met de unieke activatiecode. Deze ontvang je bij de levering van je Gazelle Connect-fiets. Mis je desondanks de activatiecode? Vraag hieronder een activatiecode aan. 

Inzicht in de app

Jouw afgelegde kilometers

Krijg inzicht in jouw afgelegde kilometers en ontdek hoe ver jij iedere dag fietst. Daag ook jij jezelf uit om meer fietskilometers te maken?

Handig en snel diefstalbeveilging

Je fiets slim beveiligen

Beveilig je Connect fiets tegen diefstal, gewoon met de app. Neemt een dief je fiets tóch mee, dan ontvang je een melding.

Locatie van je fiets

Snel je fiets terugvinden

Wil je even zien waar je fiets is? De locatie van je fiets wordt op een kaart getoond. Zo vind je met gemak je fiets terug.

Makkelijk via de app

Eenvoudig diefstal melden

Is je fiets gestolen? Met de app kun je diefstal eenvoudig melden. Het opsporingsteam gaat dan op zoek naar je fiets. Vervolgens houdt de verzekeraar je op de hoogte.

Deze functie vereist een speciale Connect-fietsverzekering. Deze is af te sluiten bij Gazelle fietsenwinkels.

Pechhulp onderweg

Snel pechhulp inschakelen

Heb je pech onderweg? Schakel de pechhulp in met een druk op de knop. Ze komen direct naar je toe om je weer op weg te helpen.

Laat je ontzorgen

Actieradius op je beginscherm

Maak je geen zorgen. De app toont jouw acculading en het bijbehorende bereik van je fiets. Zo weet je altijd hoe ver je nog kunt fietsen en wanneer het tijd is je e-bike op te laden.

Met welke Gazelle’s werkt deze app?

Deze app werkt alleen met Gazelle e-bikes die een Connect-module hebben. Je herkent ze aan de gele ‘GPS Protected’ sticker op het frame. De Gazelle N°1 is een uitzondering, deze fiets heeft geen sticker maar is wél geschikt.

Heb je een vraag over de Connect app?

Bekijk de veelgestelde vragen via de app of op deze website. 

Wil je feedback over de app delen? Geef dan feedback in de app of neem contact op met onze klantenservice.