Gazelle CityZen: Zen en toch sportief door de stad

18 oktober 2016
Stadsfietsen Fietsen CityZen

Wel eens nagedacht over hoe belangrijk een wendbare fiets is in de stad? Ja natuurlijk, want als jij op jouw fiets zit, ga je snel. Je hebt een doel voor ogen. En je gaat erop af als een leeuw op een antilope. Door de stad weet je elk obstakel te omzeilen, want jij bereikt jouw doelen en laat je door niemand tegenhouden. Daarom heb jij de Gazelle CityZen nodig. Een facilitator van jouw geluk.

What's in a name?

Hoewel de naam anders doet vermoeden, is de CityZen enorm sportief. Met het vlieggewicht vanaf slechts 12,1 kilo zweef je over de weg. En als je zonder druppeltje zweet aan wil komen kan je hem zelfs uitrusten met een elektrische motor. De wereld ligt aan jouw voeten.

Oneindig veel keuze

Als jij het uiterlijk van de Gazelle CityZen kan waarderen, is er altijd een uitvoering die bij jou past. Hij is er namelijk in vier uitvoeringen die je aan kan kleden naar jouw wensen. Welke uitvoering kies jij?

Speed Pedelec

Behaal snelheden van 45 kilometer per uur en kom tegelijkertijd uitgerust aan op het werk. De CityZen Speed is gemaakt voor forenzen. De stijlvolle looks dragen je naar werk en de krachtige motor brengt je veilig en snel van A naar B. Ideaal als je net te ver werkt voor de fiets en een hekel hebt aan files.

Duwtje in de rug

Ben jij geen snelheidsduivel, maar wil je wel fris en uitgerust aankomen na een lange fietstocht? Op de CityZen C7 beweeg je vloeiend en snel door het stadsverkeer. En als je wil, kan je deze snelheidsduivel zelfs met krachtige middenmotor krijgen.

Optimaal sportief

Voor een echte snelle sportieve tocht, wil je een lichtgewicht fiets. Die alles doet om jouw tot hoge hoogtes te fietsen. Dat doet de CityZen S9. Een vlieggewicht van 12,1 kg en hoogwaardige onderdelen maken deze fiets de sportiefste Gazelle van dit moment.

Gerelateerde blogs