Een Gazelle-dealer bij jou in de buurt

Nieuwe Gazelle fietsen met een complete service en garantie koop je uitsluitend via de erkende vakhandel. Wanneer je ervoor kiest om je fiets bij een Gazelle-dealer aan te schaffen dan ben je er zeker van dat je nieuwe fiets vakkundig rijklaar wordt gemaakt. Je kan dan direct veilig aan het verkeer deelnemen.

Hoewel wij onze fietsen zo onderhoudsarm mogelijk maken, is het toch noodzakelijk om een eerste controlebeurt te laten uitvoeren na twee maanden fietsen. En ook daarna is iedere Gazelle gebaat bij een regelmatige vakkundige onderhoudsbeurt.

Kortom, Gazelle raadt je dus aan altijd een fiets te kopen bij een Gazelle winkel. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd.

Officiële Gazelle-dealers

Gazelle-dealers krijgen trainingen over onze nieuwste producten, zodat zij je altijd kunnen voorzien van de laatste informatie, het juiste advies en de beste service. Deze kennis en service is belangrijk aangezien de (elektrische) fiets een onderhoudsproduct is. Aanschaffen is één, onderhouden is twee. Uiteraard heeft de officiële Gazelle-dealer een uitgebreid Gazelle assortiment, inclusief onderdelen en accessoires. Dus je kan bij de Gazelle-dealer altijd rekenen op vakkundig advies en een fiets op maat.

Gazelle-dealers krijgen trainingen over onze nieuwste producten, zodat zij je altijd kunnen voorzien van de laatste informatie, het juiste advies en de beste service.
Kiezen voor Gazelle, is kiezen voor zekerheid van kwaliteit. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en monteren onze fietsen met uiterste zorg.

Premium Gazelle-dealers

Kiezen voor Gazelle, is kiezen voor zekerheid van kwaliteit. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en monteren onze fietsen met uiterste zorg. Maar daar blijft het niet bij! Want bij een merk als Gazelle hoort een topdealer. Daarom heeft Gazelle inmiddels een uitgebreid landelijk netwerk van ruim 200 Premium Gazelle-dealers.

Deze zelfstandige fietsenwinkels zijn de ware Gazelle-ambassadeurs. Zij bieden je exclusieve Gazelles - het Gazelle Ultimate assortiment - en unieke actiefietsen. Je hebt de zekerheid van professioneel, Gazelle getraind personeel. Zij staan je graag in alle rust en met toewijding te woord. Perfect advies en service staan hierbij centraal.

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets kopen doe je altijd in een Gazelle fietsenwinkel. Met 1100 fietsenwinkels in Nederland staat er altijd een Gazelle-dealer voor je klaar. 

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan onze Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen. 

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.