Fietsenwinkels Assen

Ben je op zoek naar een Fietsenwinkel in Assen? Bekijk dan hier de Fietsenwinkels Assen Vredeveld en Assen Centrum.

Je kunt hier altijd de actuele openingstijden bekijken van de Gazelle fietsenwinkels in Assen. Is een fietsenwinkel in Assen op zondag open? Zijn zij geopend op feestdagen?

Gazelle fietsenwinkels in Assen

Vind een Gazelle fietsenwinkel in Assen bij jou in de buurt en boek een proefrit.

Fietsenwinkel Assen Vredeveld

Op zoek naar een Gazelle fietsenwinkel in Assen Vredeveld? We snappen dat het fijn is wanneer er een winkel bij jou in de buurt zit. Wanneer je band lek is of je fiets onderhoud nodig heeft, heb je geen zin om met je fiets aan de hand ver te moeten lopen. Gazelle heeft winkels rondom Assen, dat betekent dat er altijd wel eentje bij jou in de buurt is. 

Fietsenwinkels in Assen Centrum

Woon je niet in het Assen Vredeveld? Maar ergens in Assen Centrum of Assen Kloosterveen? Ook dan zit er echt wel een Gazelle fietsenwinkel bij jou in de buurt. Je gaat natuurlijk niet met je fiets aan de hand naar Vredeveld lopen wanneer deze kapot is. Doordat Gazelle winkels in en om Assen heeft kun je altijd bij jou in de buurt terecht. 

E-bike kopen in Assen

Elektrische fiets kopen in Assen? Ook dat kan bij één van onze Gazelle fietsenwinkels in Assen. Onze Gazelle-adviseurs staan voor je klaar om te helpen de juiste e-bike in Assen te vinden. 

Weet je nog niet helemaal zeker welke e-bike bij jou en jouw levenstijl past? Kom dan eens naar het Gazelle Experience Center in Dieren of boek een proefrit bij een winkel bij jou in de buurt. Hier kun je alle elektrische fietsen van Gazelle testen.  

Gazelle Fietsenwinkels in Assen

Wij leggen de lat hoog bij Gazelle. Met maar één doel: fietsplezier! Daar hebben wij het vakkundige advies van de Gazelle-dealer bij nodig. Wanneer je jouw fiets bij een Gazelle-winkel laat onderhouden, ben je verzekerd van vakkundig service.

Hoewel wij onze fietsen zo onderhoudsarm mogelijk maken, is het toch noodzakelijk om een eerste controlebeurt te laten uitvoeren na twee maanden en ook daarna jaarlijks vakkundig te laten onderhouden. Kortom, Gazelle raadt je dus aan altijd een fiets te onderhouden bij een Gazelle-winkel in Assen. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd.