Fietsenwinkel Nijmegen

Ben je op zoek naar een Fietsenwinkel in Nijmegen? Bekijk dan hier de Fietsenwinkels in Nijmegen Noord, Nijmegen Centrum, Nijmegen Oost, Nijmegen Bottendaal en Nijmegen Dukenburg.

Je kunt hier altijd de actuele openingstijden bekijken van de Gazelle fietsenwinkels in Nijmegen. Is een fietsenwinkel in Nijmegen op zondag open? Zijn zij geopend op feestdagen? 

Gazelle fietsenwinkels in Nijmegen

Vind een Gazelle fietsenwinkel in Nijmegen bij jou in de buurt en boek een proefrit.

Fietsenwinkels Nijmegen Centrum

Op zoek naar een Gazelle fietsenwinkel in Nijmegen Centrum? We snappen dat het fijn is wanneer er een winkel bij jou in de buurt zit. Wanneer je band lek is of je fiets onderhoud nodig heeft, heb je geen zin om met je fiets aan de hand ver te moeten lopen. Gazelle heeft winkels in en om Nijmegen, dat betekent dat er altijd wel eentje bij jou in de buurt is. 

Fietsenwinkels Nijmegen Oost

Woon je niet in het centrum van Nijmegen? Maar ergens in Nijmegen Oost? Ook dan zit er echt wel een Gazelle fietsenwinkel bij jou in de buurt. Je gaat natuurlijk niet met je fiets aan de hand naar het centrum lopen wanneer deze kapot is. Doordat Gazelle winkels in en om Nijmegen heeft kun je altijd bij jou in de buurt terecht. 

Elektrische fiets kopen Nijmegen

Elektrische fiets kopen in Nijmegen? Of liever een gewone fiets? Ook dat kan bij één van onze Gazelle fietsenwinkels in Nijmegen. Onze Gazelle-adviseurs staan voor je klaar om te helpen de juiste e-bike in Nijmegen te vinden. 

Weet je nog niet helemaal zeker welke e-bike bij jou en jouw levenstijl past? Kom dan eens naar het Gazelle Experience Center in Dieren of boek een proefrit bij een winkel bij jou in de buurt. Hier kun je alle elektrische fietsen van Gazelle testen.  

Gazelle Fietsenwinkels in Nijmegen

Wanneer je ervoor kiest om je fiets bij een Gazelle fietsenwinkel aan te schaffen dan ben je er zeker van dat je nieuwe fiets vakkundig rijklaar wordt gemaakt. Hoewel wij onze Gazelle-fietsen zo onderhoudsarm mogelijk maken, is het toch noodzakelijk om een eerste controlebeurt te laten uitvoeren na twee maanden fietsen. En ook daarna is iedere Gazelle gebaat bij een regelmatige vakkundige onderhoudsbeurt.

Kortom, Gazelle raadt je dus aan altijd een fiets te kopen bij een Gazelle fietsenwinkel. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd. Koop je fiets bijvoorbeeld bij een Fietsenwinkel in Nijmegen Noord, Nijmegen Centrum, Nijmegen Oost, Nijmegen Bottendaal en Nijmegen Dukenburg.