Fietsenwinkels in Utrecht

Ben je op zoek naar een Fietsenwinkel in Utrecht? Bekijk dan hier de Fietsenwinkels in Utrecht Centrum, Utrecht Overvecht en Utrecht Amsterdamsestraatweg.

Je kunt hier altijd de actuele openingstijden bekijken van de Gazelle fietsenwinkels in Utrecht. Is een fietsenwinkel in Utrecht op zondag open? Zijn zij geopend op feestdagen?

Gazelle fietsenwinkels in Utrecht

Vind een Gazelle fietsenwinkel in Utrecht bij jou in de buurt en plan een proefrit.

Fietsenwinkels in Utrecht Centrum

Op zoek naar een Gazelle fietsenwinkel in Utrecht Centrum? We snappen dat het fijn is wanneer er een winkel bij jou in de buurt zit. Wanneer je band lek is of je fiets onderhoud nodig heeft, heb je geen zin om met je fiets aan de hand ver te moeten lopen. Gazelle heeft zo'n 10 winkels in Utrecht, dat betekent dat er altijd wel eentje bij jou in de buurt is. 

Fiets of e-bike kopen in Utrecht

Elektrische fiets kopen in Utrecht? Of op zoek naar een gewone fiets? Ook dat kan bij één van onze Gazelle fietsenwinkels in Utrecht. Onze Gazelle-adviseurs staan voor je klaar om te helpen de juiste e-bike in Utrecht te vinden. 

Weet je nog niet helemaal zeker welke e-bike bij jou en jouw levenstijl past? Kom dan eens naar het Gazelle Experience Center in Amersfoort of boek een proefrit bij een winkel bij jou in de buurt. Hier kun je alle elektrische fietsen van Gazelle testen.  

Gazelle Fietsenwinkels in Utrecht

Wanneer je ervoor kiest om je fiets bij een Gazelle fietsenwinkel aan te schaffen dan ben je er zeker van dat je nieuwe fiets vakkundig rijklaar wordt gemaakt. Hoewel wij onze Gazelle-fietsen zo onderhoudsarm mogelijk maken, is het toch noodzakelijk om een eerste controlebeurt te laten uitvoeren na twee maanden fietsen. En ook daarna is iedere Gazelle gebaat bij een regelmatige vakkundige onderhoudsbeurt.

Kortom, Gazelle raadt je dus aan altijd een fiets te kopen bij een Gazelle fietsenwinkel. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd. Koop je fiets bijvoorbeeld bij een Fietsenwinkel in Utrecht in de nobelstraat of zoek naar een tweedehands fietenwinkel in Utrecht.