Bedankt voor je bericht

Bedankt voor je bericht aan Gazelle

Bedankt voor je bericht!  Door drukte hebben wij een langere reactietermijn dan je van ons gewend bent. Wij doen ons uiterste best binnen tien werkdagen contact met je op te nemen via het opgegeven telefoonnummer of e-mailadres. 

Als je een dringende vraag hebt, verzoeken wij je vriendelijk deze telefonisch aan ons te stellen. Je kunt onze klantenservice bereiken op 0900-7070707 (lokaal tarief) van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Dank je wel voor je begrip!

Volg je ons ook al op Facebook en Instagram?

Experience Center
Gazelle Nieuwsbrief

Gazelle nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, tips en tricks en acties? Schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief. 

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets koop je in een Gazelle fietsenwinkel. Er staat altijd een Gazelle-dealer voor je klaar.

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan het Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen.

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.