63 reviews

Ultimate C380 HMB

Gazelle Ultimate C380 HMB E-bike laag mallard blue

Eén plus één is drie. De Ultimate C380 HMB is de optimale combinatie van een comfortabele toerfiets en een sportieve stadsfiets. Je fietst heerlijk rond, gaat snel van A naar B en geniet van de vele gemakken.

mallard blue
Vanaf€ 4.299,00
Gazelle Ultimate is beschikbaar in 7 uitvoeringen

Stads- én toerfiets ineen

alt

Enviolo-versnellingsnaaf laat je traploos schakelen

alt

Riemaandrijving vergt niet of nauwelijks onderhoud

alt

Maximale remprestaties onder alle weersomstandigheden

alt

Krachtige middenmotor geeft extra duwtje in de rug

  • Gazelle Ultimate C380 HMB E-bike laag mallard blue detail
  • Gazelle Ultimate C380 HMB E-bike laag mallard blue detail
  • Gazelle Ultimate C380 HMB E-bike laag mallard blue detail
  • Gazelle Ultimate C380 HMB E-bike laag mallard blue detail

Krijg een 360° beeld van de Ultimate C380 HMB

Of je nou in het weekend lekker wil toeren of een snelle boodschap wil doen, de Ultimate C380 HMB is ervoor geknipt. De e-bike met in het frame geïntegreerde onderdelen voorziet in een stabiele wegligging. De Enviolo trekkingnaaf voegt daar nog het gemak van traploos schakelen aan toe. Ook niet onbelangrijk: het fraai gevormde frame trekt het oog van velen.

Gazelle Ultimate C380 HMB l mallard blue detail view 0
mallard blue

Onze Ultimate C380 HMB is in de prijzen gevallen

Goed uit de test

Altijd in de juiste versnelling

Met de robuuste, traploze versnellingsnaaf van Enviolo schakel je zonder tussenstappen. En dat kan zowel tijdens het trappen als in stilstand. Wacht je voor een rood verkeerslicht, dan kun je dus ook op dat moment nog een paar tandjes lichter schakelen. De aandrijving werkt met behulp van een duurzame riemaandrijving.

Altijd in de juiste versnelling Gazelle Ultimate C380 HMB E-bike laag mallard blue

Riem: stil en onderhoudsarm

Een grote plus van de Ultimate C380 HMB is de riemaandrijving van Gates. Een riem heeft namelijk meerdere voordelen ten opzichte van de klassieke kettingaandrijving. Om te beginnen is een riemaandrijving muisstil en vergt deze weinig onderhoud. Je hoeft hem, in tegenstelling tot een ketting, niet te smeren en hij gaat 3 tot 5 keer langer mee dan een ketting.

Riem: stil en onderhoudsarm Gazelle Ultimate C380 HMB E-bike laag mallard blue

Rem beheerst en veilig

Op een geavanceerde e-bike als de Ultimate C380 HMB wil je zonder nadenken veilig kunnen remmen. Hydraulische schijfremmen zijn dan ook onmisbaar, want die bieden de remkracht en het doseringsvermogen om op elk moment gecontroleerd te kunnen afremmen. Ook bij regen en op natte wegen.

Rem beheerst en veilig Gazelle Ultimate C380 HMB E-bike laag mallard blue

Altijd natuurlijke ondersteuning

Waar of wanneer je ook fietst, je ervaart steeds dat welkome duwtje in de rug. Bijvoorbeeld als je tegen een steile helling op gaat of met bepakking naar huis rijdt. Hoe we dat zo zeker weten? We hebben de Ultimate C380 HMB uitgerust met de Bosch Performance Line-middenmotor (koppel: 75 newtonmeter). Die voorziet in krachtige ondersteuning die ook nog eens zeer natuurlijk aanvoelt.

Altijd natuurlijke ondersteuning Gazelle Ultimate C380 HMB E-bike laag mallard blue

Altijd de wind mee met een Bosch Performance Line motor

Bosch Performance Line (75Nm) Gazelle Ultimate C380 HMB E-bike laag mallard blue

Bosch smart systeem

De Bosch Performance Line motor geeft alles wat je fietshart begeert. Vloeiende en krachtige ondersteuning die je nooit in de steek zal laten. Met een enorme koppel van 75 Nm kan je elk terrein aan. Een echte aanrader voor de veeleisende fietser.

Efficiënte ingebouwde energiebron Gazelle Ultimate C380 HMB E-bike laag mallard blue

Efficiënte ingebouwde energiebron

De lithium-ion-accu's van Bosch behoren tot de modernste accu's op de markt. Hun intelligente battery-managementsysteem garandeert een lange levensduur en de efficiënte aansturing van energie zorgt voor een optimale actieradius. Met de ingebouwde 500Wh- of 625 Wh-accu heb je altijd actieradius genoeg. De accu zit vergrendeld met een slot in het frame. Met de fietssleutel haal je deze makkelijk uit de fiets, zodat je de accu overal kan opladen.

Ontdek welke accu bij jouw Ultimate past

battery_name

Maximale actieradius

Watt-uur

Platina

130 km

500 Wh

Diamant

155 km

625 Wh

Toon meer

Bosch Kiox 300

De Kiox 300 is je perfecte begeleider voor sportieve tochten en het avontuur van Connected Biking. Met de Kiox 300 beschik je altijd over de nieuwste functionaliteiten. Dankzij de app en bluetooth connectie heb jij altijd toegang tot de laatste updates die over the air worden verstuurd.

Bosch Kiox 300 Gazelle Ultimate C380 HMB E-bike laag mallard blue

Probeer de Ultimate C380 HMB bij een E-bike Testcenter of winkel bij jou in de buurt

Zo ervaren andere mensen de Ultimate C380 HMB

4.6 / 5
Verzameld door • 63 reviews
5
45 reviews
4
14 reviews
3
2 reviews
2
1 review
1
1 review

Hiervoor al 7 jaar Gazelle...

Jolanda Arler - 26-05-2023

Hiervoor al 7 jaar Gazelle E-bike gereden met traploze versnelling. Met deze nieuwe C380 een wereld van verschil. Zo blij mee. Van een star en stug frame naar een robuust en flexibel frame die je heel makkelijk door bochten geleidt. Een veel betere vering zodat een heuveltje of een drempeltje nauwelijks merkbaar is. Ideale bagagedrager set zodat je makkelijk tassen ed mee kan nemen. En geen geslip meer of bijna in een sloot terechtkomen door de bredere banden. Een geweldige grip op verhard en onverhard. De vorige Gazelle was een stadsfiets en we wilden een sportieve fiets maar niet continu voorover hangen zoals op een moutainbike achtige fiets. Het stuur is in te stellen en dan heb je een rechte tot een weinig sportieve houding en het zit geweldig. De zadels zitten zacht en voor lange ritten geweldig. Wel wat probleempjes gehad maar die zijn snel en keurig opgelost in de garantie. Het wennen is wel bij de traploze versnelling. Waar onze vorige Gazelle een display had in hoeverre je de versnelling had staan is deze nu verdwenen en dat maakt het even zoeken dat kost tijd maar went. Het display met alle opties tot digitaal op slot zetten is super. Kortom top top top. We zouden het wel fijn vinden als Gazelle met spatlapjes komt voor achterspatbord. Die missen we.

Wat een fantastische fiets is...

Rini Meertens - 24-05-2023

Wat een fantastische fiets is dit. Fluisterstil en het traploos schakelen is een geweldige ervaring. Ook het Bosch Smart Systeem maakt het fietsen erg fijn. Een leuke route uitzoeken, GPX bestand laden en genieten van het fietsen.

Prima fiets, beval prima ,...

AJ Huitkar - 15-05-2023

Prima fiets, beval prima , alleen de bosch motor tikt . En dat vindt ik een min punt.

Specificaties van de Ultimate C380 HMB

Highlights

Algemeen

Frame & vork

Wielen & banden

Schakelen & Remmen

Stuur & zadel

Verlichting

E-Bike Techniek

Service

Overig

De specificaties van iedere Gazelle worden met de grootste zorg opgesteld. Toch kan het voorkomen, bijvoorbeeld door schaarste, dat we een onderdeel tussentijds vervangen door een ander, minimaal gelijkwaardig, onderdeel. We hopen daarbij op je begrip.

Gazelle Ultimate C380 HMB E-bike laag mallard blue

Ultimate C380 HMB

Stel nu jouw e-bike samen of maak een afspraak voor een proefrit op een van onze locaties bij jou in de buurt.

Handige accessories voor deze Ultimate

1 / 6

Anderen bekeken ook

Elektrische fietsen

Ultimate C5 HMB

Vanaf€ 3.999,00
Ultimate C5 HMB
Stadsfietsen

Ultimate C8+ HMB Belt

Vanaf€ 3.699,00
Ultimate C8+ HMB Belt
Elektrische fietsen

Avignon C380 HMB

Vanaf€ 4.299,00
Avignon C380 HMB
Elektrische fietsen

Ultimate T10 HMB

Vanaf€ 3.799,00
Ultimate T10 HMB
1 / 4