Voorwaarden Financieren

Gazelle werkt voor haar financiering samen met ANWB, FietsNED en Volkswagen Pon Financial Services. Zo kun je kiezen voor ANWB fietsverzekering, pechhulp van FietsNED en/of bij je e-bike met Panasonic systeem Verlengde Garantie van Gazelle. Volkswagen Pon Financial Services verzorgt alles rondom de financiering van je nieuwe Gazelle. Lees hieronder de voorwaarden van de verschillende opties.

Pechhulp van FietsNED

Bij pech onderweg bel je naar de FietsNED-servicelijn. Een van FietsNED monteurs komt dan naar je toe om je fiets te maken en ervoor te zorgen dat je weer door kunt fietsen. FietsNED werkt alleen met professionele fietsenmakers en erkende e-bike specialisten. Zij komen naar je toe met een bus, volledig ingericht als mobiele fietswerkplaats. Zij gebruiken de modernste gereedschappen, meet-apparatuur en onderdelen die nodig zijn om je fiets perfect te kunnen repareren.

Pechhulp van FietsNED

Volkswagen Pon Financial Services

Betrouwbare financiering

Volkswagen Pon Financial Services verzorgt het betaalplan. Zij is één van de grootste kredietverstrekkers voor mobiliteit binnen Nederland. Zo maken wij samen zorgeloos (elektrisch) fietsen voor iedereen bereikbaar. Als je een financiering afsluit betaal je in 24, 36 of 48 termijnen je financiering af aan Volkswagen Pon Financial Services. Volkswagen Pon Financial Services verstrekt je de lening om een nieuwe Gazelle aan te schaffen.

Over Volkswagen Pon Financial Services

Volkswagen Pon Financial Services biedt automobilist en fietser oplossingen op het gebied van financiering, verzekering en leasing met de verschillende merken van het Volkswagen concern als uitgangspunt. De meest recente ontwikkeling is de samenwerking met Koninklijke Gazelle waarmee wij samen een financiering van een fiets hebben geïntroduceerd. Met deze financiering kan eenvoudig een Gazelle fiets worden aangeschaft inclusief extra’s zoals verzekering en garantie.

Lees de dienstenwijzer van Volkswagen Pon Financial Services