Gazelle Makki

Voor de hele familie

Makki is ontworpen met input van ouders en kinderen als uitgangspunt. Hierdoor is Makki geen gewone elektrische bakfiets, maar één waar jij én je kinderen elke keer weer met veel plezier gebruik van maken. Alle aandacht is gegeven aan veiligheid en comfort, voor zowel jou als je kleintje(s). De Makki is bovendien slim beschermd tegen diefstal, voor nog meer zekerheid en bescherming. En met een handig pakket aan accessoires durf je het aan je tweede auto te vervangen voor Makki.

  • Veilige hoge bak
  • Innovatieve standaard
  • Makki accessoires

Elektrische bakfiets Makki

Liset, Gazelle-specialist, vertelt alles over Makki!

Makki is ontworpen met input van ouders en kinderen als uitgangspunt. Hierdoor is Makki geen gewone elektrische bakfiets, maar één waar jij én je kinderen elke keer weer met veel plezier gebruik van maken. Alle aandacht is gegeven aan veiligheid en comfort, voor zowel jou als je kleintje(s). En met een handig pakket aan accessoires durf je het aan je tweede auto te vervangen voor Makki. 

Veilige hoge bak

Als ouder wil je natuurlijk dat je kinderen veilig in de bak zitten als je aan het fietsen bent. De bak van de Makki is daarom extra hoog én gemaakt van stootvast, zacht en lichtgewicht materiaal (EPP). De hoge bak beschermt je kinderen optimaal met toch het gemak dat ze er zelf makkelijk in en uit kunnen stappen door de uitsparingen in het midden van de bak. Handig toch?

Innovatieve standaard

In de parkeerstand staat de Makki stevig op zijn plek. Ook als de kinderen op dat moment in- en uitstappen. Dit dankzij de stevige, dubbele pootstandaard. Ben je klaar voor vertrek? Met een simpele voetbeweging haal je de standaard eraf, je hoeft er niet of nauwelijks moeite voor te doen. Deze innovatieve en gepatenteerde standaard is één van de kleine slimmigheden op de Makki die een groot verschil maken.

Makki accessoires

De Makki is uit te breiden met mooie en handige accessoires, zodat je je kinderen nog makkelijker en veiliger mee kunt nemen. De voorbankset, de autostoeladapter, de adapter voor een kinderzitje en de opberglade zorgen ervoor dat alles en iedereen mee kan. Met de regenhuif en afdekhoes bescherm je de inzittenden en de spullen in de bak tegen alle weersomstandigheden.

De Makki is in de prijzen gevallen

AD Fietstest 2023
Onze elektrische bakfiets Makki Load Connect wint in AD Fietstest 2023 in de categorie 'Best getest'.

Kieskeurig Duurtest 2023
Daarnaast komt deze elektrische bakfiets 'Goed uit de test' in de Kieskeurig E-bakfiets Duurtest 2023.

AD Fietstest

Alle Makki fietsen

Bekijk alle Makki fietsen.

    #goedbezigfietser

    Volg ons op Instagram @gazellebikes & post je eigen mooie Gazelle foto's met #gazellebikes