52 reviews

Chamonix T10 HMS

Gazelle Chamonix T10 HMS E-bike low-step brewster grey

De Chamonix T10 HMS heeft alles: stijl, prestaties, comfort. Tot in detail. Met gemak fiets je overal naartoe. Mede dankzij de 10 versnellingen.

brewster grey
Vanaf€ 3.299,00
Per maand vanaf€ 118,80
Gazelle Chamonix is beschikbaar in 7 uitvoeringen

De e-bike voor lange recreatieve tochten

alt

Verstelbare stuurpen en weggewerkte kabels

alt

Derailleurschakelen met 10 versnellingen

alt

Krachtige hydraulische schijfremmen

alt

Krachtige Shimano-middenmotor

  • Gazelle Chamonix T10 HMS E-bike low-step brewster grey detail
  • Gazelle Chamonix T10 HMS E-bike low-step brewster grey detail
  • Gazelle Chamonix T10 HMS E-bike low-step brewster grey detail
  • Gazelle Chamonix T10 HMS E-bike low-step brewster grey detail

Krijg een 360° beeld van de Chamonix T10 HMS

Een Chamonix T10 HMS is een lust voor het oog. Trefwoorden: actief, modern, comfortabel, op zijn taak berekend. Recreatief fietsen, alledaagse dingen doen, vlot naar je werk, jij kiest. Hoe en wanneer je schakelt, bepaal je ook zelf, met de 10 versnellingen. En dankzij de gemakkelijk verstelbare stuurpen doe je dat vanuit je optimale, meest comfortabele zitpositie.

Gazelle Chamonix T10 HMS L brewster grey detail view 0
brewster grey

Je stuur in 1-2-3 afgesteld

De Chamonix T10 HMS heeft de Gazelle Switch stuurpen, waarmee je je stuur in een handomdraai perfect naar wens instelt. Zo is elke zithouding mogelijk. Daarnaast zijn de rem-, schakel- en verlichtingskabels netjes weggewerkt in het frame. Dat betekent goed beschermde kabels en een strakker uiterlijk.

Je stuur in 1-2-3 afgesteld Gazelle Chamonix T10 HMS E-bike low-step brewster grey

Krachtig en beheerst afremmen

Fiets je van een heuvel of juist door het drukke stadsverkeer? Dan wil je zonder nadenken veilig kunnen remmen. Hydraulische schijfremmen bieden de remkracht en het doseringsvermogen om op elk moment gecontroleerd te kunnen afremmen. Ook bij regen.

Krachtig en beheerst afremmen Gazelle Chamonix T10 HMS E-bike low-step brewster grey

Ketting zonder zwakke schakel

Met het beproefde Deore derailleurversnellingssysteem kies je zelf hoe en wanneer je schakelt, afgestemd op de elektrische trapondersteuning. Zeker in de heuvels heb je profijt van het grote versnellingsbereik (van 11 tot 42 tanden achteraan). De extra versterkte e-bikeketting wisselt soepel over de tandwielen dankzij de Shimano-schakelaars. Doordat alles is op elkaar is afgestemd en ingespeeld, schakel je intuïtief en soepel mee met de motoraandrijving. Ideaal als je bergop en bergaf gaat.

Ketting zonder zwakke schakel Gazelle Chamonix T10 HMS E-bike low-step brewster grey

Krachtige ondersteuning

De Shimano-middenmotor biedt krachtige ondersteuning op elk terrein. Het vermogen van 60 Nm helpt je vlot de berg op of laat je rap accelereren bij een verkeerslicht. Met naar keuze een 504 Wh accu of 630 Wh accu maak je flinke tochten.

Krachtige ondersteuning Gazelle Chamonix T10 HMS E-bike low-step brewster grey

Gazelle Fiets Lease

Chamonix T10 HMS

Wij vinden dat iedereen een mooie e-bike verdient. Daarom kun je deze e-bike ook leasen voor een vast bedrag per maand. Naast het plezier van een nieuwe e-bike, profiteer je ook van extra services zoals onderhoud, verzekering en 24/7 pechhulp. Een totaalpakket, zodat jij kunt genieten van onbezorgd fietsplezier!

Linda, Product Manager bij Gazelle, vertelt je alles over de e-bike Chamonix HMS. Ze zet de verschillende modellen naast elkaar en neemt je mee langs de onderdelen. Kijk je mee?

Video placeholder

Vlot heuvel op met de krachtige motor van Shimano

E6100 Gazelle Chamonix T10 HMS E-bike low-step brewster grey

Shimano STEPS E6100

De Shimano E6100 motor is een erg veelzijdige motor die je in elk terrein kan gebruiken. Met een koppel van 60 Nm kom je zowel op het vlakke als in de heuvel gemakkelijk vooruit. Daarnaast is deze motor met 2,88 kilo ook nog eens erg licht.

Intelligente accu geïntegreerd in de onderbuis Gazelle Chamonix T10 HMS E-bike low-step brewster grey

Intelligente accu geïntegreerd in de onderbuis

De hoogwaardige lithium-ion-accu's van Shimano hebben een intelligent accubeheersysteem; deze zorgt voor een zo groot mogelijke actieradius. De accu is mooi geïntegreerd in de onderbuis; dit verbetert je wegligging. De accu schuif je eenvoudig in en uit de e-bike, dankzij het compacte formaat. Je kiest zelf welke accu-capaciteit bij je past: 504 Wh of 630 Wh. De accu zit vast met een slot op je frame en is met je fietssleutel makkelijk uitneembaar. Handig, zo kan je de accu zowel in je fiets als buiten je fiets opladen.

Ontdek welke accu bij jouw Chamonix past

Watt-uur
Ampères
Accu 504 Wh
504 Wh
14 Ah
Accu 630 Wh
630 Wh
17,5 Ah

Toon meer

STEPS E6100

Het Shimano E6100 display heeft een duidelijk weergave van alle functies die je maar kan wensen, zoals: snelheid, afstand, fietstijd, klok, versnelling, geschat bereik, accu-indicatie. Met de overzichtelijke lay-out zijn jouw ritgegevens altijd makkelijk bereikbaar. Het display is afneembare en dankzij het compacte formaat en lichte gewicht neem je deze makkelijk mee in je zak.

STEPS E6100 Gazelle Chamonix T10 HMS E-bike low-step brewster grey

Stel nu jouw e-bike samen of maak een afspraak voor een proefrit op een van onze locaties bij jou in de buurt.

Zo ervaren andere mensen de Chamonix T10 HMS

4.6 / 5
Verzameld door • 52 reviews
5
34 reviews
4
16 reviews
3
2 reviews
2
0 reviews
1
0 reviews

Nog weinig op gefietst. Wacht...

Chiel Rorijs - 11-12-2023

Nog weinig op gefietst. Wacht op een lentezonnetje.

Een fiets die op mijn...

Patrick - 07-10-2023

Een fiets die op mijn lijf is geschreven. Fiets goed en ziet er stijlvol uit. Wat wel jammer is, is dat de motor voor mij net even iets te snel “remt”. Maar goed, dat is dan maar zo.

Mooi design, geleverde zadel is...

klant - 02-10-2023

Mooi design, geleverde zadel is niet fijn daarom comfort 3 sterren. Heb inmiddels zelf een ander zadel aangeschaft. Stap tussen versnelling 7 en 8 is te groot. 7 te licht en iets te zwaar. Had tandje tussen mogen zitten. Krijg wel veel complimenten dat het een mooie fiets is. Moet zelf nog beetje wennen na 8 jaar Koga.

Specificaties van de Chamonix T10 HMS

Highlights

Algemeen

Frame & vork

Wielen & banden

Schakelen & Remmen

Stuur & zadel

Verlichting

E-Bike Techniek

Service

Overig

De specificaties van iedere Gazelle worden met de grootste zorg opgesteld. Toch kan het voorkomen, bijvoorbeeld door schaarste, dat we een onderdeel tussentijds vervangen door een ander, minimaal gelijkwaardig, onderdeel. We hopen daarbij op je begrip.

Gazelle Chamonix T10 HMS E-bike low-step brewster grey

Chamonix T10 HMS

Stel nu jouw e-bike samen of maak een afspraak voor een proefrit op een van onze locaties bij jou in de buurt.

Handige accessories voor deze Chamonix

1 / 6