Connect bètaprogramma

Vind je het leuk om als eerste de nieuwste functies van onze Connect app te testen? Doe dan mee aan ons bètaprogramma van Gazelle Connect en help mee met het verbeteren van onze app.

Wanneer je de app download doe je direct mee met het testen van de verbeteringen aan de Gazelle Connect app. Na het testen geef je feedback middels enquêtes die je ontvangt. 

Over het bètaprogramma

Hoe werkt het?

Na het downloaden van de app kun je deze gaan gebruiken en testen. Je ontvangt via de app enquêtes om feedback te geven. Zo help je mee aan het verbeteren van de app. Als deelnemer beschik je over de bèta-app, deze vervangt de openbare versie van de Connect app. Zodra de volgende update beschikbaar is, ontvang je daarvan automatisch bericht.

Wil je andere feedback geven?
Zoek de app op in Google Play en tik op ‘Feedback geven’ of zoek de app op in de TestFlight en tik op ‘Stuur bètafeedback’. Ook deze feedback nemen wij mee in het verbeteren van de app.

Wil je stoppen met testen?
De deelname aan het bètaprogramma is vrijblijvend; je kunt stoppen wanneer je wilt. Dit geef je aan via de app. Voor Android: zoek de app op in Google Play en tik op ‘Verlaten’. Voor iOS: zoek de app op in TestFlight en tik op ‘Stop test’.

Download de bèta

Android app

Meld je aan bij het bètaprogramma van Gazelle Connect via Google Play. Na het aanmelden tik je op de knop hieronder om de bèta-app te downloaden.

Tip: stel automatische updates in, om zeker te zijn dat je over de laatste update van de bèta-app beschikt. Dit doe je via ‘Google Play > Instellingen > Netwerkvoorkeuren > Apps automatisch updaten'.

Download de Android app

Download de bèta

iOS app

Download hier eerst de Testflight app. Na het downloaden tik je op de knop hieronder om de bèta-app te downloaden. 

Tip: Stel automatische updates in, om zeker te zijn dat je over de laatste update van de bèta-app beschikt. Dit doe je via ‘TestFlight > Gazelle Connect > Automatische updates’.

Download de iOS app