Experience Center Nijmegen

Met of zonder afspraak. Je bent altijd welkom.

In het Gazelle E-bike Experience Center in Nijmegen kun je al onze elektrische fietsen testen in verschillende framematen. Onze adviseurs verstrekken je met liefde informatie over de Gazelle e-bikes en geven graag advies over je framemaat, maar ook over welke elektrische fiets goed bij je past. 

  • Persoonlijk fietsadvies
  • Proefrit maken
  • Framemaat berekenen

Aangepaste openingstijden

Wegens de aangescherpte maatregelen met betrekking tot het Corona-virus zijn onze Experience Centers tot en met 28 april gesloten.

Na 28 april ben je weer van harte welkom, plan hier alvast een afspraak of krijg online fietsadvies.

Online fietsadvies

Nu onze Experience Centers gesloten zijn, is het maken van een proefrit op één van onze fietsen lastig. We hebben daarom de online Gazelle-adviseur in het leven geroepen.

Heb je hulp nodig met het kiezen van de juiste fiets? Of wil je advies over je framemaat? Roep de hulp in van onze Gazelle-adviseurs middels de chat of via de telefoon (0900 - 7070707, optie 1, lokaal tarief). Zij zijn dagelijks beschikbaar van 9.00 - 21.00 uur en helpen je graag.

Bekijk de video om te zien hoe dat in zijn werk gaat.

Kom e-bikes testen in Nijmegen

Gazelle Experience Center Nijmegen

Openingstijden 

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag gesloten

Er vindt in onze Experience Centers geen verkoop plaats.

Let op: Wegens de aangescherpte maatregelen met betrekking tot het Corona-virus zijn onze Experience Centers tot en met 28 april gesloten.

Kom fietsen testen in Nijmegen

0682720075

Plan je fietsadvies

Onze andere Experience Centers

Alle fietsen
Amersfoort
Nijkerkerstraat 17, 3821 CD
Alleen e-bikes
Den Haag
Donau 108, 2491 BC
Alleen e-bikes
Groningen
Helsingborgweg 2, 9723 HN
Alleen E-Bikes
Waalwijk
Havenweg 23 (industrienummer 1393) 5145 NJ

E-bike Testcenter Nijmegen

In ons testcentrum voor elektrische fietsen in Nijmegen kun je gemakkelijk onze e-bikes testen. Bijvoorbeeld een elektrische stadsfiets of een elektrische transportfiets. Tijdens openingstijden (van dinsdag tot en met zaterdag) loop je gewoon binnen in ons E-bike testcentrum in Nijmegen.

Wil je tijdens je bezoek zeker weten dat er iemand klaarstaat in Nijmegen om je vragen te beantwoorden en voor e-bike advies? Dan kun je het beste een Fietsadvies afspraak maken in het Testcentrum elektrische fietsen in Nijmegen. Je krijgt dan e-bike advies. de juiste framemaat of framematen en je kunt meerdere e-bikes proberen. Dit advies krijg je uiteraard mee naar huis, zodat je het nog even kunt nalezen en mee kunt nemen naar je favoriete Gazelle fietsenwinkel.