Gazelle Experience Tour

Ervaar een week lang een elektrische fiets van Gazelle. Reserveer een Gazelle Connect, Speed Pedelec of elektrische stadsfiets en ervaar de unieke eigenschappen. Je haalt de fiets altijd op bij een Gazelle Experience Center.

  • Proefrijden in eigen omgeving
  • Ontdek unieke eigenschappen
  • Ontvang kosten retour op aankoop

Proefrijden

Proefrijden

Gazelle Connect
Altijd al een elektrische fiets met Connect module willen testen? Ervaar de Orange C8 HMB Connect met GPS-protectie en ANWB Fietsverzekering. Ontdek de Gazelle Connected app en zie wat je hier allemaal mee kunt. Gazelle Connect beschermt jouw fiets tegen diefstal door middel van de GPS-protectie.

Speed Pedelec
Test de Ultimate Speed in je eigen omgeving. Ervaar hoe het is om met 45 km/h naar je werk te fietsen en zonder zware inspanning aan te komen.

Elektrische stadsfiets
Ervaar de Chamonix C7 HMS in je eigen omgeving. Met Bosch middenmotor en handig extra slot tegen diefstal.  

Reserveer je fiets hier

Unieke eigenschappen

Unieke eigenschappen

Wist je dat wanneer je kiest voor een Gazelle Connect je tijdens je huurperiode ook de Gazelle Connected App kunt testen? Je krijgt tijdelijk toegang tot de app waarin jouw fiets is geregistreerd. Zo heb je altijd je fietsgegevens bij de hand, kun je de live locatie van je fiets zien en je fiets is beveiligd tegen diefstal. 

De Ultimate Speed kan tot een snelheid van 45 km/h fietsen. Daarom heb je een helm nodig. Deze leen je bij het Experience Center. Voor een speed pedelec heb je een kenteken nodig. Dit hebben we voor je geregeld en dus is je e-bike verzekerd tijdens de huurperiode. 

De Chamonix C7 HMS is een comfortabele elektrische stadsfiets welke je direct kunt uitproberen. Test hoe flexibel deze fiets door de stad rijdt en hoe je makkelijk je spullen meeneemt in het handige (optionele) rekje.

Reserveer je fiets hier

Kosten retour bij aanschaf

Kosten retour bij aanschaf

Wanneer je een Experience Tour wilt boeken, vul je hieronder het formulier in. Je wordt, in je gekozen Experience Center, geholpen door één van de Gazelle-adviseurs. Zij helpen je direct met het kiezen van de juiste framemaat en de juiste fiets. 

Je betaalt pas in het Experience Center en de kosten die je daar betaald krijg je retour op je aankoopbedrag wanneer je besluit de fiets te gaan kopen bij één van onze Gazelle-winkels. Let op: je kunt de fiets dus niet kopen in een Experience Center.

Onze Experience Centers vind je in Amersfoort, Den Haag, Waalwijk, Groningen, Haarlem en Nijmegen.

Reserveer je fiets hier