Gazelle Experience Tour

We weten dat het fijn is om een fiets te ervaren. Daarom is er de Experience Tour. Ervaar een week lang een elektrische fiets. Reserveer een speed pedelec en ervaar de unieke eigenschappen. Je haalt de fiets op bij een Experience Center.

  • Proefrijden in eigen omgeving
  • Ontdek unieke eigenschappen
  • Ontvang kosten retour op aankoop

Ervaar een snelle e-bike thuis

Test Speed pedelec

Hoe fietst dat nu een speed pedelec? En hoe hard is 45 km/h eigenlijk? Test de Ultimate Speed of de Ultimate Speed 380 in je eigen omgeving. Ervaar hoe het is om met 45 km/h naar je werk te fietsen en zonder zware inspanning aan te komen. Raak gewend aan de helm en de snelheid! Wanneer je deze fiets wilt testen leen je ook de helm. De verzekering en kenteken hebben wij geregeld. 

Huurkosten speed pedelec: € 125 per week.

Test de Chamonix C7 HMS

Elektrische stadsfiets

Tijdelijk niet beschikbaar

Ervaar de Chamonix C7 HMS in je eigen omgeving. Met Shimano Steps middenmotor, verende voorvork en zadelpen. Met deze elektrische stadsfiets zit je altijd goed. Door de handige Switch stuurpen zet je hem altijd in de juiste zithouding. Test hem zelf in je eigen omgeving, is ie eigenlijk wel zo handig in de stad? Of voor de boodschappen? En hoe snel ben ik dan op mijn werk

Huurkosten Chamonix e-bike: € 95 per week.

Ervaar Connect thuis

Gazelle Connect Orange HMB

Tijdelijk niet beschikbaar


Altijd al een elektrische fiets met GPS & Connect module willen testen? Ervaar de Orange C8 HMB Connect met GPS-protectie, anti-diefstal en Fietsverzekering. Ervaar ook de Gazelle Connect app en zie wat je hier allemaal mee kunt: fietsgegevens en de live locatie inzien. Gazelle Connect beschermt jouw fiets tegen diefstal door middel van de GPS-protectie.

Huurkosten Orange Connect: € 95 per week.

Kosten retour bij aanschaf

Wanneer je een Experience Tour wilt boeken, vul je het formulier in. Je wordt, in je gekozen Experience Center, geholpen door één van de Gazelle-adviseurs. Zij helpen je direct met het kiezen van de juiste framemaat en de juiste fiets

Je betaalt in het Experience Center en de kosten die je daar betaald krijg je retour op je aankoopbedrag wanneer je besluit de gehuurde fiets te gaan kopen bij één van onze Gazelle-winkelsLet op: je kunt de fiets dus niet kopen in een Experience Center. Onze Experience Tour boek je in AmersfoortDen HaagWaalwijk en Groningen.

Reserveer je fiets hier
Kosten retour bij aanschaf