Win een e-bike van Gazelle!

Op donderdag 25 mei 2023 is het Fiets naar je Werk Dag! Dé dag om de auto op weg naar werk eens te laten staan en te verruilen voor de fiets. Dat is goed voor zowel onze gezondheid, als de portemonnee en het milieu. Fiets jij dit jaar mee?

Om dit initiatief en de grootste fanatiekelingen op fiets van Nederland te vieren geeft Gazelle dit jaar speciaal voor Fiets naar je Werk Dag 1x een e-bike weg. Hoe maak je kans? Deel op de Facebook van Gazelle in de comments onder de oproep waarom jij de meest fanatieke fietser bent en deze e-bike goed kan gebruiken om mee naar werk te fietsen.

De prijs: Er is 1 winnaar, deze winnaar wint een Gazelle Avignon C8 HMB e-bike van Gazelle t.w.v. € 3.799,-.

MAAK KANS OP EEN E-BIKE T.W.V. € 3.799,-

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Laat in de comments onder de oproep weten waarom jij de meest fanatieke fietser (naar werk) bent en deze e-bike verdient om mee naar je werk te fietsen. 
  • Vergeet niet om ook een collega te taggen, met wie je naar het werk wilt fietsen. 

Actieperiode: De actie loopt van woensdag 3 mei 2023 tot en met zondag 14 mei 2023. We maken de winnaar bekend op maandag 16 mei. 

Meedoen

Informatie over de actie

Actievoorwaarden

Wil jij ook meedoen? Hier vind je alle informatie over deze actie. ​​​​​​​Voor vragen over deze winactie kun je contact opnemen via [email protected].

Bekijk alle actievoorwaarden