Fietsenwinkels in Rotterdam

Ben je op zoek naar een Fietsenwinkel in Rotterdam? Bekijk dan hier de Fietsenwinkels in Rotterdam Zuid, Rotterdam Noord, Rotterdam Centrum, Rotterdam Slinge en Rotterdam Alexander.

Je kunt hier altijd de actuele openingstijden bekijken van de Gazelle fietsenwinkels in Rotterdam. Is een fietsenwinkel in Rotterdam op zondag open? Zijn zij geopend op feestdagen?

Gazelle fietsenwinkels in Rotterdam

Vind een Gazelle fietsenwinkel in Rotterdam bij jou in de buurt en plan een proefrit.

Fietsenwinkels Rotterdam Zuid

Op zoek naar een Gazelle fietsenwinkel in Rotterdam Zuid? We snappen dat het fijn is wanneer er een winkel bij jou in de buurt zit. Wanneer je band lek is of je fiets onderhoud nodig heeft, heb je geen zin om met je fiets aan de hand ver te moeten lopen. Gazelle heeft zo'n 10 winkels in Rotterdam, dat betekent dat er altijd wel eentje bij jou in de buurt is. 

Fietsenwinkels Rotterdam Centrum en Noord

Woon je niet in Rotterdam Zuid? Maar ergens in Rotterdam Centrum of Rotterdam Noord? Ook dan zit er echt wel een Gazelle fietsenwinkel bij jou in de buurt. Je gaat natuurlijk niet met je fiets aan de hand naar Zuid lopen wanneer deze kapot is. Doordat Gazelle zoveel winkels in en om Rotterdam heeft kun je altijd bij jou in de buurt terecht. 

E-bike kopen in Rotterdam

Elektrische fiets kopen in Rotterdam? Ook dat kan bij één van onze Gazelle fietsenwinkels in Rotterdam. Onze Gazelle-adviseurs staan voor je klaar om te helpen de juiste e-bike in Rotterdam te vinden. 

Weet je nog niet helemaal zeker welke e-bike bij jou en jouw levenstijl past? Kom dan eens naar het E-bike Experience Center in Den Haag of boek een proefrit bij een winkel bij jou in de buurt. Hier kun je alle elektrische fietsen van Gazelle testen.

Gazelle Fietsenwinkels in Rotterdam

Wanneer je ervoor kiest om je fiets bij een Gazelle fietsenwinkel aan te schaffen dan ben je er zeker van dat je nieuwe fiets vakkundig rijklaar wordt gemaakt. Hoewel wij onze Gazelle-fietsen zo onderhoudsarm mogelijk maken, is het toch noodzakelijk om een eerste controlebeurt te laten uitvoeren na twee maanden fietsen. En ook daarna is iedere Gazelle gebaat bij een regelmatige vakkundige onderhoudsbeurt.

Kortom, Gazelle raadt je dus aan altijd een fiets te kopen bij een Gazelle fietsenwinkel. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd. Koop je fiets bijvoorbeeld bij een Fietsenwinkel in Rotterdam Zuidplein, Rotterdam Centraal, Rotterdam Alexandrium, Rotterdam Kleiweg of Rotterdam Oostplein.