Elektrischefietsen.com Fietstest

Elektrischefietsen.com Fietstest 2016

Bij de jaarlijkse elektrische fietsen test van Elektrischefietsen.com is de Gazelle Ultimate C8 HMB uitgeroepen tot testwinnaar in de categorie prijs/kwaliteitverhouding 'Vanaf € 3000,-'. Lees hieronder de testuitslagen van de Elektrischefietsen.com Fietstest 2016!

Gazelle Orange C8 HMB getest

Onze Orange C8 HMB scoort een 4,5 uit een score van 1 tot 5 in de Elektrischefietsen.com Fietstest. Wat zeggen de testers over onze fiets?

"Een compleet uitgevoerde elektrische fiets, uitgevoerd met alle denkbare opties. Een fiets met hoge kwaliteit onderdelen. Ideaal voor recreatief gebruik.''

Pluspunten: Frame design en kleur, zitpositie, helder en groot display, goede kwaliteit remmen, soepele ondersteuning en de LED verlichting is via het display aan/uit te schakelen.

Onze Orange C8 HMB scoort een 4,5 uit een score van 1 tot 5 in de Elektrischefietsen.com Fietstest.
Onze Gazelle Ultimate C8 HMB scoort een 9 in de Elektrischefietsen.com Fietstest.

Gazelle Ultimate C8 HMB Testwinnaar

Onze Gazelle Ultimate C8 HMB scoort een 9 in de Elektrischefietsen.com Fietstest. Wat zeggen de testers over onze fiets?

"Een prima elektrische fiets, bestaat uit goede kwaliteit onderdelen. Zit comfortabel en heeft een lekkere comfortabele ondersteuning. Winnaar prijs/kwaliteit in de prijscategorie vanaf €3000,-."

Pluspunten: Brede handvatten, kwaliteit hydraulische remmen, goede kwaliteit verlichting en een goede zithouding.

Gazelle CityZen Speed scoort 8.5!

De Gazelle CityZen Speed scoort een 8,5 in de Elektrischefietsen.com Fietstest 2016. Wat zeggen de testers?

"Een sportieve fiets om te zien. Beschikt over een krachtige ondersteuning vanaf de eerste omwenteling. Comfort kan iets beter. De fiets beschikt niet over de veringen."

De Gazelle CityZen Speed scoort een 8,5 in de Elektrischefietsen.com Fietstest 2016.
De Gazelle CityZen C8 HMB scoort een 8,5 in de Elektrischefietsen.com Fietstest 2016.

Gazelle CityZen C8 HMB scoort 8.5!

De Gazelle CityZen C8 HMB scoort een 8,5 in de Elektrischefietsen.com Fietstest 2016. Wat zeggen de testers over deze fiets?

"Een sportieve lichte elektrische fiets met een Bosch middenmotor. Geeft prima ondersteuning. Heuvel op had de kracht van de motor nog iets beter gekund. Hierbij is het noodzakelijk om in de juiste versnelling de heuvel op te fietsen. Geldt voor alle middenmotoren."

Vind je winkel

Een nieuwe (elektrische) fiets koop je in een Gazelle fietsenwinkel. Er staat altijd een Gazelle-dealer voor je klaar.

Help mij kiezen

Welke fiets past bij jou? Wij helpen je je ideale (elektrische) fiets te vinden. Selecteer in de handige filter jouw voorkeuren en bekijk de fietsen die hierbij passen.

Experience Center

Proefrit maken? Een bezoek aan het Experience Centers is de perfecte manier om onze (elektrische) fietsen te zien en te testen.

Finance & Lease

Met Finance & Lease fiets je een nieuwe Gazelle voor een vast bedrag per maand. Een prima manier om een nieuwe fiets te rijden zonder in één keer te betalen.

Vergelijk fietsen