Gazelle Fietsverhuur

Fietsen in eigen land

Steeds meer Nederlanders die vakantie vieren in eigen land, gaan er tijdens hun trip op uit met de fiets. Tijdens 4,1 miljoen van de 14,6 miljoen vakanties in eigen land wordt wel eens gefietst. Daarbij gaat het om ‘gewoon’ fietsen en e-biken. De Waddeneilanden en Zeeland zijn naast populaire vakantiebestemmingen bij uitstek geschikt om per fiets te verkennen. Vandaar dat je hier dan ook onze Gazelle Verhuurpunten vindt.

Waar vind ik de Gazelle Verhuurpunten?

Een weekendje weg op de Waddeneilanden of in Zeeland? Huur een Gazelle-fiets en verken zo de mooiste plekken. Op zowel de eilanden als in Zeeland vind je Gazelle Verhuurpunten waar je een fiets of e-bike kunt huren. Ervaar het comfort en de luxe die je van een Gazelle-fiets mag verwachten. Onze partners staan voor je klaar.

 

Voor ieder wat wils!

Als je zelf geen goede fiets hebt of wellicht niet in de mogelijkheid bent om je fiets mee te nemen, bieden de Gazelle Verhuurpunten de oplossing. Zo huur je gemakkelijk een fiets of e-bike op de verschillende Waddeneilanden of in Zeeland. Onze partners zorgen ervoor dat de fiets helemaal fietsklaar is en op jouw wensen is afgesteld.

Of je nu een paar dagen wilt fietsen, een duwtje in je rug wilt met de e-bike of met een groep wilt gaan fietsen het is allemaal mogelijk. Kijk voor meer informatie en het assortiment aan fietsen op de website van de verhuurder.

Leuke fietsroutes

Ontdek Nederland met de leukste fietsroutes voor op de fiets of e-bike. We hebben verschillende fietsroutes voor je samengesteld met leuke tips en weetjes over de bezienswaardigheden.